Novinky
Zpět na článek
Peugeot vylepšuje své elektromobily. Drobné úpravy prodlouží dojezd o 25 km
15 komentářů
KANKUNEN
6
pomocí horších gum. 100-0 na 48 metrech. To snad dají i nové zimní v létě. A viděli jste toho chlapa z Barumu, tvrdil , že zimák v létě už tak moc nevadí, ale měl by být už sjetý tak, aby ty lamely nebyly po celých segmentech vzorku.
Přejít do diskuze
ericn
V každém případě je to vtipný, o 25km větší teoretický dojezd. Papír snese všechno a pobaví to 😒]
KANKUNEN
No vidíš, už to někdo ví, asi si strčili čidlo do zadku a dále doběhli.
topten
pisou ze ruznejma vylepsenima zvedli dojezd o cca 20km, klimatizace zas tak uplne malo nezere, takze si dovedu predstavit, ze jeji optimalizaci na zaklade vlhkosti o par km dojezd zvedli.
ja treba resil snizeni spotreby zarizeni z 2uA na 1uA (mikroampera), vpodsate nicotna spotreba u zarizeni, kde je procesor, hodiny a komunikace, ale u baterky cr2032 s 200mAh to znamena prodlouzeni jeji zivotnosti z 10 na 20 roku, tedy po celou dobu zivotnosti pristroje, coz ma podstatny vliv na jeho konstrukci kdyz predpokladas, ze se baterka nebude menit. pritom bys klidne moh tvrdit, ze 1 nebo 2uA je uplne jedno, protoze klasicka baterka se rychleji samovybiji nez ze by ji vybijel takovejhle proud
ja treba resil snizeni spotreby zarizeni z 2uA na 1uA (mikroampera), vpodsate nicotna spotreba u zarizeni, kde je procesor, hodiny a komunikace, ale u baterky cr2032 s 200mAh to znamena prodlouzeni jeji zivotnosti z 10 na 20 roku, tedy po celou dobu zivotnosti pristroje, coz ma podstatny vliv na jeho konstrukci kdyz predpokladas, ze se baterka nebude menit. pritom bys klidne moh tvrdit, ze 1 nebo 2uA je uplne jedno, protoze klasicka baterka se rychleji samovybiji nez ze by ji vybijel takovejhle proud
topten
snad kazdy normalni auto dnes na zaklade vlhkosti upravuje parametry klimatizace tak, aby vhaneny vzduch do auta byl optimalni, treba kdyz chces rychle odmlzit predni sklo, a to stoji energii.
mereni vlhkosti neni tak uplne primitivni jako treba mereni teploty, tak nejspis pujde o presnejsi cidlo a vlhkost vzduchu pak jde presneji regulovat treba i s ohledem na rosny bod.
mereni vlhkosti neni tak uplne primitivni jako treba mereni teploty, tak nejspis pujde o presnejsi cidlo a vlhkost vzduchu pak jde presneji regulovat treba i s ohledem na rosny bod.
WinDiesel
Ti druzí teď honem musí udělat několik drobných vylepšení aby dojeli o 1 km dál než Pažouti. :yes: