Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Sanitka pro Miloše Zemana. To nejmodernější, co má ÚVN k dispozici

37 komentářů

topten
sanitka stala v lanech nekolik dni, takze ji zeman se svoji partou blokoval pro jine potrebnejsi pacienty jen proto, ze se mu do spitalu driv nechtelo, nebo ze ho ta jeho parta mynar & nejedlej & ovcacek nechteli pustit ...
Renoo
Do špitálu se mu určitě chtělo, jenže kromě mafiánské party tlačil jistě i Andrejko. Ostatně těsně před odvozem tam byl a pak zmizel nějakým zadním vchodem 😄

Taky mně to blokování děsně irituje. Platím ho ze svých daní, sanitku platím ze svých daní a vašnosta si to nechá párknout na dvorku. Nic proti, je to prezident, dostane špičkovou léčbu, ale zablokovat takový speciál, to je prostě nechutný.
Freddka
Kdyby chtel prezident do nemocnice, rekne jedno slovo a je tam za minutu.

Samozrejme s tebou souhlasim. Proste papalasstvi jak z dob totality.
Roland Von Wagen
On je stejný šmejd jako ti, kterýma se obklopil. A jestli tu sanitku blokovali v Lánech jak říkáš, tak dna tahle žumpa ještě nedosáhla.
brk-smrk-frk
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
TondaSverak
Zeman je nejpotřebnější , potřebuje ho naše vlast, aby mohl jmenovat vládu pro světlé zítřky :-!
😄
Amaterasu
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
WinDiesel
Můj ty Tondo !!! 😒] 😒] 😒]
JGucci
Brzy se konečně dočkáme slušného premiéra, tak snad brzy vymeteme i tu hradní chátru! :yes:
ivan7
ideal pre notorika :yes:
šofér
No, papalášství se zato republika ještě nezbavila, za komára měli "paloni" pro sebe SANOPZ, nyní v tom pokračují... mě jen baví, když mluvčí ÚVN řekne do telky, že: " prezident má stejnou péči, jako kterýkoliv jiný občan" ... to je tak do nebe volající lež, že je mi z toho blbě! Mluví v Praze vůbec někdo pravdu?
WinDiesel
kamaráde, je to horší
Zeman ví že kdyby rezignoval, rázem by se stal běžným občanem požívající "stejné" péče jako prezident (teoreticky žádná změna ale v praxi ...)
takž rezignace nebude a budou ho udržovat naživu co nejdéle jako Černěnka a Andropova, přičemž Husáka museli odstranit až speciální změnou Ústavy ....
Anonym
Pleteš si to se Svobodou, Husáka nikdo změnou ústavy neodstranoval...
Amaterasu
Anonym
Archimédův zákon platí v každé době😒br /> Váha jednoho papaláše se rovná součtu vah papalášů jím vytlačených.
Jenom za komunistů to bylo jinak, asi takto😒br /> Váha jednoho soudruha .....
petr petrumr
Joo a máme lepší sanitky-krajský, žlutý, lépe vybavený a nemáme jenom jednu, doktor jede v SUV před sanitkou. Nevím, ale tímto pražáci asi zaspali dobu, šak ty volby v té praze taky dopadli.
Ozzman
Tak to jenkasmy, v Praze sanitky nejezdi, tam nemocne svazi metrem a tramvajema a doktorovi pred tramvajo v suv , to my si muzem nechat jen zdat!
Anonym
😄 😄 :yes: :yes: to je vůl ten pumr. Já jsem vyrostl na bývalé zemské hranici a takovéto problémy fakt nemám.
petr petrumr
Tvůj problém, ty si myslíš, že tady máme 1203? Podívej se do archívu jaké sanitky vezli z moravy covidové pacienty na bulovku, lépe vybavené než tu v článku a jel před nima doctor-máš to aji napsaný na střeše.
petr petrumr
moment u vás nejezdí doktor v SUV před sanitkou? Buď si děláš srandu nebo něco s tebou je a nedostaneš se mezi auta.
Ronault.
https😐/cs.m.wikipedia.org/…%A9m_rendez-vous

Systém Randez-vous je celorepublikově zavedený a rozhodně to není o tom, že by se jim převáželi již stabilizovaní a zajištění pacienti, proto se fakt nevypravuje doprovodné vozidlo.

Ty jsi naivní a hloupý a ještě to dáváš na obdiv.
Mimochodem samotný výběr sanitních vozů se liší i dle kraje a jejich využití. Vysvětlení, že v Praze neznají Randez-vous je úsměvný. Každoročně několik celostátních a mezinárodních konferencí a Pražákům se o tom neřeklo...
petr petrumr
tak randez nebo rendez, domluv se předem s někým kdo ti poradí a proč pleteš sem mezinárodní konference, děláš ze sebe přednostu evropy?
Ronault.
Hlupáčkem jsi byl a hlupáčkem zůstaneš.
Ozzman
Ne, co je to sanitka? To v Praze neznáme
Mikesus
Sanitka? To jsem snad na žádné napsané neviděl. To v Praze asi nejezdí. Možná ty, co přivezou pacienty z Moravy, kdyz se tam o ně nejsou schopni postarat.
Ozzman
😒] 😒] Ja myslel, ze nejvetsi vynalez dle petra , co dorazil na Moravu je Fabie HTP… ale tu uz asi nema
Ronault.
Morava je krásná, ale i na Moravě se rodí hlupáci jako ty
Ozzman
Blbost je v populaci rozmístěna rovnoměrně, bez ohledu na geografickou poloho, věk, etnickou příslušnost či sexuální orientaci...V tomto je krása přírody
Amaterasu
Mikesus
Myslis jako, že na Moravě je jich víc? No asi ne, protoze se velice brzy stehuji do Prahy a vydávají se za pražský.
Ronault.
...ale pacient nemá ani zajištěné žilní vstupy... Saskarna
petr petrumr
áááá soudruh konečně pochopil co jsem napsal, to ti trvalo (2hod), možná jsi fakty se podíval na naše obyčejný sanitky a jejich výbavu. Napiš e-mail, budu ti to posílat předem, abys ses mohl na odpověd připravit.
Ronault.
Takže jako v Praze nemají stejné standarty pro přednemocniční akutní péči? Ty jsi normální ***.
VDC
VDC
caliban
To nejmodernější, co má hrad k dispozici.

Tak kdy?
zaplosak
asi stejně cestu prospal a zdály se mu krásné sny jak psal hradní skoro kancléř