Videa
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeFord Mustang Mach 1 na okreskách i okruhu: Je to macek, ale své kouzlo má!
22 komentářů
Mig_35
3
ještě jsem neviděl auto, kterému by tahle barva slušela...
admin Fusion webu
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Tom Pro
A stejně se tu najdou lidi, co si mysli ze Mustang je sportovní auto.
Vidis, ja mel tu cest a chrochtal jsem blahem. Mozna jen takovi znalci a piloti jako ty, co drzeli v ruce pero pri pohledu na plakat fabie monte carlo, by mi mohli rict, v cem byla chyba. Vystrc hlavu z prde.e, prestan tady vsem delat klauna, a treba to bude lepsi. Nebo se sejdeme nekde na okruhu a ukazes mi, co umis? At se zasmeju, ty vseznalku. Dik. 🤣
Najlepšie vedia tí, čo mali staršie generácie Mustangu a podľa toho hodnotia tú najnovšiu. 😉
Doupik
Vždy se to o něm píše, ale je Mustang opravdu takový macek? Vždyť i M4 má 4,8 metru a 1800 kg vč. řidiče.
Spíš mi ale pro sportovnější jízdu vadí zbytečně velký volant a to, že Evropská verze je poloviční co se týče úprav pod karoserií.
Spíš mi ale pro sportovnější jízdu vadí zbytečně velký volant a to, že Evropská verze je poloviční co se týče úprav pod karoserií.
Tom Pro
Žijeme v Evropě. Mini Cooper JCW je víc sportovní auto než tohle. Chce to sundat plakat co je nad posteli, přestat honit bicaky jako Arnold a jít se svézt do zatáček.
fortik
Stanga mám, stačilo upgradnout brzdy u unitesty, tune motoru a podvozek a jede to dobře i v zatáčkách. Upgrade za 100k k ceně 1M co mě stál.
hugino
Mustang čas 1.57.7 vs Golf VII TCR 1.58 .Takže nový G VIII GTI Clubsport s 300 k a 400 Nm by mu to natrel a ešte máš o dvoje dverí viac a je aj lacnejší o 20 000 €.Ako Old School dobré ale v dnešných parametroch čistý priemer.
Jj, niet nad to vopchať svoju garáž s Golfom do porovnania s čímkoľvek, napr. s veľkým GT kupé.
Mimochodom ten čas Clubsportu na Ringu je skôr sklamaním, nedostal sa ani pod 8 minút ako väčšina konkurencie: https😐/www.youtube.com/watch?…
Mimochodom ten čas Clubsportu na Ringu je skôr sklamaním, nedostal sa ani pod 8 minút ako väčšina konkurencie: https😐/www.youtube.com/watch?…
Arese
Pro mě tedy Mustang 5,0 V8 s manuální převodovkou jedním z vůbec nejatraktivnějších aut na současném EU zmrzačeném evropském trhu. (snad ještě s Fiestou ST a Focusem ST). Ostatní nyní v Evropě nabízené modely Fordu jsou naprostá tragédie a podle toho se taky vyvíjejí prodeje této značka v EU! 😲 😒 :no:
No ta tva obligatni demence tu nesmi chybět.
Řikaš tragedie a ještě se a to navic v dnešni době opirat o prodeje.
No jo někdo děla auta a tragedii dle mistniho "odbornika" takže z tohoto pohledu napřiklad domaci škodovka je o vyloženych tragediich což je vlastně konzistentni stav.
Řikaš tragedie a ještě se a to navic v dnešni době opirat o prodeje.
No jo někdo děla auta a tragedii dle mistniho "odbornika" takže z tohoto pohledu napřiklad domaci škodovka je o vyloženych tragediich což je vlastně konzistentni stav.
Asi jsi nepostřehl (resp. tu přestíráš, že to nevíš), že zatímco Škodovce padají prodejen až nyní v souvislosti s čipovou krizí, Ford v Evropě brutálně ztrácí prodeje již cca 10 let. 😄
Takže mam mit radost z toho, že někdo kdo ty auta děla a umi nema prodeje a *** typu škodvka je v popředi s nějakou dačii a toyotou je fajn ? Jo evropa je evidentně naročny trh, kdy mrdky jsou v popředi. Mistni ocas je schopny za vlastni prachy tu škodovku či nějaky po.jebany hybryd za prachy utratit misto toho auta!