Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
topten
sup3 2.0tsi 206kw 4x4😒br />
delka +67mm
sirka +54mm
vyska +46mm
vykon +85kW
zrychleni -3.9s
spotreba -0.7litru (podle spritmonitoru)
cena - 443100kc
vybavu neporovnavam
prumerny plat +cca 25000 (vic jak 3x tolik)
a pak ze auta zdrazujou ...
sirka +54mm
vyska +46mm
vykon +85kW
zrychleni -3.9s
spotreba -0.7litru (podle spritmonitoru)
cena - 443100kc
vybavu neporovnavam
prumerny plat +cca 25000 (vic jak 3x tolik)
a pak ze auta zdrazujou ...
Mig_35
https😐/m.youtube.com/watch?…
Plusem je především, ze se srovnává stejné auto, jednou se ctyrkolkou, jednou bez, v různých podmínkách - a vždy je ctyrkolka rychlejší -
Ale na suchem asfaltu opravdu jen o kousek a myslím, že kdyby bylo auto o těch bratru 70 kg lehčí, náskok by zmizel…
Plusem je především, ze se srovnává stejné auto, jednou se ctyrkolkou, jednou bez, v různých podmínkách - a vždy je ctyrkolka rychlejší -
Ale na suchem asfaltu opravdu jen o kousek a myslím, že kdyby bylo auto o těch bratru 70 kg lehčí, náskok by zmizel…
To je logický že je čtyřkola rychlejší a to včetně asfaltu - je to plnohodnotný pohon, ne haldex a pod, takže jízdní vlastnosti vylepšuje kdekoliv.
Lol nic nepochopil nevadí
Tak za prve - M5 má “haldex”
Za druhé - na suchem asfaltu by to bylo nastejno ale spis by kvůli nadváze ctyrkolka prohrála
Za třetí - tenhle pohon všech kol bude proti běžnému xdrive v činnosti možná ještě méně
Tak za prve - M5 má “haldex”
Za druhé - na suchem asfaltu by to bylo nastejno ale spis by kvůli nadváze ctyrkolka prohrála
Za třetí - tenhle pohon všech kol bude proti běžnému xdrive v činnosti možná ještě méně
Jo sorry, těžko předpokládat že u článku u konkrétního auta bude někdo řešit zcela jiné auto se zcela jiným systémem.
U C5 je to jak jsem napsal.
U C5 je to jak jsem napsal.
KANKUNEN
Na suchu kromě odpichu na plný plyn vůbec a na mokru si netroufám pouštět auto k limitu. Nechci to poslat do stromu.
mrkni na tu M5, že ty rozdíly jsou samozřejmě člověk ví, ale že je to třeba na mokru tak brutální jakože plus pět sekund na stovku... zajímavé.
Ale mělo to šestiválec takže co 😐
Měl jsem ji jako Allroad I.gen a na zimu nebo do bláta se vždy těšil.
Souhlas že v posledních letech to už tak veselé není, ale i tak se občas nějaká kalamita vydaří a to je pak paráda.
Plavy jsou přes kopec někde úplně jinde. Podívej se na mapu. To už není Jablonec. Je to jak jsem ti napsal. Pata hráze 513 metrů a od přehrady je to vesměs všude do kopce. Jedno jestli jdeš směr na Janov do Jizerek nebo na druhou stranu na Černou Studnici a Petřín. Je to do kopce a o 100-150 metrů výš. Já bydlím třeba 600 m.n.m asi kilometr od centra a pořád můžeš jet i výš a jsi v Jablonci. Nejde o sníh někde nad městem mimo Jablonec. Tam to je ještě větší masakr když zachumelí. Myslím přímo v Jablonci. Nesolí se tam všechny cesty. Jen hlavní silnice, takže po zasněžených cestách se souvislou vrstvou sněhu tam jezdím celou zimu, než to na jaře roztaje. Může být, že budou teď teplý zimy a sněhu bude míň. O tom ale diskuze nešla ne? Šla o tom, že si myslíš, že zima trvá jen 5 dní kdy je na silnici sníh. Tak ti vysvětluju, že to co platí pro Prahu neplatí i pro jiný regiony a nic na tom nemění fakt, že se dá i v Jablonci zima odjezdit s pořádnýma gumama (ne tvoje úžasný celoročky) bez 4x4.
Já pamatuju, že tady před cca pěti lety nasněžilo na Vánoce - po mnoha a mnoha letech. za našich mladých si naopak nepamatuju Vánoce, za kterých by nebyl sníh... a pamatuju zimy, kdy bývalo -27... dneska je mínus deset a všichni se hroutí...
Je fakt, že tady se ta hranice mezi AWD a 4x4 už trochu maže, ale stále je ten pohon řešený přes rozvodovku.
Vím že GM měl s Auto módem problémy a že to rychleji opotřebovávalo rozvodovky.
Ano je to dobré pro manželky a různé polovodiče, kteří "nutně" chtějí 4x4, já čtyřkolku řadím, jen když ji opravdu potřebuji i přesto, že AWD mód mám taky.
Na druhou stranu většina pickupů tyhle podmínky splňuje, takže bych řekl že náležitě vybavené pickupy jsou off roady.
Ona existuje celá ktegorie "off road pickup trucks"
Dnes třeba byla představena nová Tundra TRD Pro.
V Emirátech a jinde se stále prodává např. Pajero, které má ten zmiňovaný připojitelný pohon 4x4, tuším, že nový Rexton to má stejně. Což je jeden z posledních nových off-roadů.
Proč by to bylo nemožné? Délka rozvoru na to nemá vliv, vše se odehrává v rozvodovce ke které se přidá spojka, která to reguluje, je to uplně stejný princip jako u toho Wrangleru.
edit: ty sice píšeš o polovodičích, ale kolega má staršího Rangera čistě na zadek a říkal, že se mu párkrát už ten zadek pěkně zpotil, když při nájezdu na dálnici ho začal ten zadek předbíhat... vodit takhle dlouhou zadokolku není úplně sranda.
Jinak právě dlouhá zadokolka je krásně čitelná v driftu dobře ovladatelná. Já mám předbíhání zadku rád a proto pohon všech kol zapínám, jen když to už dál nejede, nebo jedu delší cestu na sněhu/ledu a chci mít klid.
https😐/www.youtube.com/watch?…
edit: ale od toho máme protiprokluz. a většinou spolehlivě funguje.
Mi z toho nevplývá absolutně žádný hendikep, naopak chování auta v textu chválí. Auto se chová výborně a jeho limity jsou vysoko.Ty to snad chápeš nějak jinak ?
A vysvětli tedy jak chápeš tu citaci z článku ?
mimochde, tvůj odkaz na autoweb popisuje FWD, které se samozřejmě chová úplně jinak. To jsi nevěděl ?
dobový text zní😒br /> ....Meze adheze jsou u pohonu Quattro posunuty o dost výše než je běžné u klasického pohonu pření nebo zadní nápravy, přesto fyzikální zákony nelze obelstít a po jejich překročení se i Audi s pohonem všech kol začíná sunout vně ze zatáčky. Ocenit je nutno neutrální chování vozu právě v extrémních situacích...
Ještě jednou se ptám - co tak špatného z toho textu vyplývá ?
fakt neumíš normálně odpovědět ??
Koncernové 1,8 20V byly taky katastrofální motory a když do nich doplnili turbo rázem fugovaly perfektně
Takhle to vypadá bez růžových brejlí 😉