Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeHyundai Santa Cruz sesadil z trůnu Corvette, jde o nejrychleji prodávané auto v USA
19 komentářů
jam2015
1
že stačí aj takýto formát a že amíci si tie veľké pickup obludy kupujú kvôli egu a potom tam vozia akurát chladiaci box na pivo!
speedfred
1
Tiež som si kúpil pick-up nie kvôli chladiacemu boxu na pivo ale preto že mám malého pindíka. :-!
Ozzman
0
Já myslel, že na to máš tu silnou Alfu :-! 😒] 😒] 😒]
speedfred
0
myslíš tú s 1.6jdt ? 😲
Ozzman
0
😒] Tak Tipo s tímhle motorem prý dává ORS TDI... psal jednou Arese... tak proč ne 😁
curwasportiva
2
Totalni nesmysl, pickup je v US bezne auto, tak jako u nas octavka. Ego si potom nekteri honi nacipovanym dieselem (jako ty octavky) a pulmetrovym liftem, ale jinak pickup nikoho neohromi, to je typicky cesky zpusob uvazovani…
Mig_35
Já bych nemohl v noci spát přejet autem dítěti přes hlavičku…
A pipinka to vidí jinak…
https😐/www.novinky.cz/…-trestu-40372148#…
A pipinka to vidí jinak…
https😐/www.novinky.cz/…-trestu-40372148#…
Vošla do zákazu vjazdu, zabila dieťa a obíde s podmienkou. To je dnešná “spravodlivosť”. Byť sudcom, tak by som jej uložil nepodmienečný trest min. na 4 roky. Nepovažujem ani tie 4 roky za dostatočné, ale tá nána by dostala možnosť o tom všetkom porozmýšlať, naučiť sa pokore a spamätať sa, že ani “jej” prémiové vozidlo z nej nečiní bohyňu ciest. Finančná náhrada pre rodičov je tiež smiešna, žiadne peniaze človeku dieťa nevrátia a nevynahradia. Ale karma je sviňa a častokrát trestá sama.
Ja by som zavrel aj tu statnu zastupkynu, ktora pozadovala trest pre matku.
To je veru tiež chorá existencia. Neviem, čo v prípade tej matky chcela “naprávať”. Tá je za svoju chvíľkovú nepozornosť potrestaná do konca života. Kvôli jednej pohodlnej čúze - megaEGOkrave, ktorá sa spoliehala na asistenčné systémy svojej plechovky. Tej chudere by som už v živote vodičské oprávnenie nevrátil, najmä za tie tvrdenia o asistenčných systémoch a zbavovanie sa zodpovednosti.
Dzakobo
Přestože se jedná kompaktní a poměrně lehký pickup, nic menšího než 2.5 se nenabízí.
Atmosférická verze pro ty, kterým stačí nebo chtějí jednodušší vůz - 190 koní
2.5 Turbo dosahuje velice pěkných 280 koní.
Taky by to sem mohli vozit, akorát to není moc CO2 friendly... EU
Atmosférická verze pro ty, kterým stačí nebo chtějí jednodušší vůz - 190 koní
2.5 Turbo dosahuje velice pěkných 280 koní.
Taky by to sem mohli vozit, akorát to není moc CO2 friendly... EU
Podmotorovana auta jsou evropska specialita, ktera tu byla davno pred prisnymi euronormami…
KANKUNEN
Pro auta s plechovou krabicí vzadu.
Na pickupy je uplne stejna dan jako na kazde jine auto a zavisi na statu, kde se prodava…