Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mnichov 2021

Zpět na článek

IAA 2021: Prohlédněte si velkou galerii mnichovského autosalonu. Zas taková bída to nebyla

2 komentáře

AdalbertoSarto
Mikromobilita na autosalonu. Tak ať to přejmenujou na bikesalon. Stejně tam (i sem) už chodí jen odpůrci automobilismu.
scadar
Tak já si zajdu pro mínusy, mě to taky nepřišlo blbý, ale i u mě za to určitě částečně může ten pocit první “normální” masové akce. Co se týče aut samotných, tak s tím, že většina byla na elektřinu, problém nemám - ale na můj vkus příliš mnoho konceptů vypadalo zevnitř spíš jako Playstation než jako auto (bohužel nejen konceptů, tímto zdravím do Daimleru, jejich EQy nebo nové C mě nelákají ani trochu).

I to rozšíření na ostatní druhy mobility není špatné, i když to nakonec znamenalo především plné haly e-biků. Osobně ale musím říct, že až s ebikem jezdim fakt v podstatě od dubna do října skoro každý den do práce na kole - ráno bezpracně a bez potu (to mi dřív vadilo hodně), odpoledne naopak bez přípomoci zpátky. 😊 Jako sportovní nástroj trochu podvod, jako dopravní prostředek ale parádní.