Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nová sedmimístná Dacia už má své jméno. Rodinnou novinku uvidíme již tento týden

19 komentářů

Vladimir Zapletal
Další kasovní trhák na obzoru. Dokker (zvlášť v provedení Stepway) se mi docela líbil 👍
Renoo
Jsem zvědavý jak moc to bude esůvéčkové a nebo spíše MPV. A byl bych rád, kdyby to bylo MPV. Podařilo se mi nedávno jet v S-Maxu a byl jsem z toho unešený. Jednalo se o hybridní verzi. Famózně tichá, místa habaděj, podvozek tak akorát,... Mrzí mě, že už mám objednáno něco jiného, jinak bych se nerozhodoval a bral ho jako první auto do rodiny. Stejně po městě jezdím docela málo. A velký sice je, ale pořád jsem byl vedle Q7 jenom malý prcek.
traveldrive
Pochybujem, že crossover, hoci vraj 7-miestny, dokáže ponúknuť priestor a variabilitu prvého Loganu MCV. Skôr si myslím, že to reálne ani nebude plnohodnotne 7-miestne auto. Tipujem to na vyklápacie núdzovky v kufri ako u väčšiny konkurecie. Bude na výber - buď priestor na batožinu, alebo dve mizerné sedadlá naviac.
Emel
Však ta zadní dvě místa v S-Maxu (znám teda minulou generaci) taky nejsou velká hitparáda... a taky už tam toho pak moc nedáš. Ale pořád se to hodí...
traveldrive
O to ide - že to bude ďašie "sedemmiestne" auto do počtu, namiesto nejakého logického pokračovateľa Loganu v pôvodnom prevedení "jazvečík". Takže okrem o čosi lepšej ceny neponúkne voči konkurencii nič moc naviac.
Emel
No z těch fotek je evidentní, že to klasický jednoprostorový MPV nebude a bude to teda víc SUV... maximálně tak v tom stylu 5008 apod.
speedfred
Nedávno som predal terajšiu generáciu Galaxy. Bolo fakt parádne,tiché a príjemné rodinné auto. MPV ako rodinným dostavníkom sa len tak niečo nevyrovná, jedine dodávky ale tie už nemajú tak dobrý podvozok.
Emel
No jasně... holt se změnil tvůj vztah k rodině a usoudil jsi, že manželka může klidně jezdit na korbě 😄
speedfred
🤣🤣🤣🤣🤣 ja ich tam ale vždy poriadne utiahnem s kurtamj.
WinDiesel
KurtamJ to je něco jako KodiaQ? 😒] 😒] 😒]
speedfred
Kurty triedy J = najväčšia pevnosť. 😘
woody-alien
😒] 😒] :yes:
Fred měl odvahu na to, o čem já jenom občas letmo přemýšlím. A nemyslím RAM, ale tu manželku na korbě. 😁
speedfred
Náhradné riešenie je ešte rakva na strechu.
Freddka
Proti Galaxy a S-Maxu zadny disputat 😁
chytrak1
teda dát do jedný linky s-max a dacii, je stejný asi jako porovnávat zkyslej jogurt s mascarpone.
Doktor_z_horor
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
xxc
Stačí premiestniť linku z douai niekde do Maroka, opraviť a prekapotovať Scenic a ako Dacia to bude mať úspech.
chytrak1
Myslím že se nám tady prezentuje pěkný guláš nebo bramboračka. Protože to co se jmenuje jogger je evidentní že bude osobní dodávka, žřejmě na bázi nového kangoo, zatímco ty fotky další jsou koncept velkého suv bigster. Tedy ten jogger nebude mít s suv společného vůbec nic.
Doktor_z_horor
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.