Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeTy nejšílenější registračky na přání. Tyto značky si v Česku opravdu někdo koupil!
29 komentářů
Mr.Murphy
.... většinou hlouposti bez špetky fantazie, škoda komentáře, ti lidi ze sebe za 10.000 dělají pitomce, jejich boj....
Co mě ale sejmulo je to Stelvio QV v tuzingu.... strašný hnus.... 8-s
Co mě ale sejmulo je to Stelvio QV v tuzingu.... strašný hnus.... 8-s
U nas co je aj nejaka starsia alfa na ulici tak vsetko je to nejaky vytuneny dezolatny salat vedla ktoreho aj citigo je paradna kara...
.... tak že nějaký trouba zprasí Alfu za 80 tisíc je normálka, ale domrvit Stelvio za dva míče, to už chce fištróna.... 8-s
A vytunené staré Golfy, BMW3, či iné plečky trebárs od 3 diamantov, idú mimo teba? To nevidíš?!? Auto a značka všeobecne nemôže za to, že sa ich model v istom veku dostane do rúk plagátového kovboja, ktorý na tom realizuje svoje puberťácke sny 😒]
Takže tie tvoje plky sú tiež častokrát “parádne”.
Takže tie tvoje plky sú tiež častokrát “parádne”.
Na tom QV nevidim nejaký tuzing, a neprišlo mi to ani ako hnus.
Niektoré ŠPZ pobavili. :yes:
Niektoré ŠPZ pobavili. :yes:
mě pobavilo že 10 tisic ? aby měl státní uředník na prémie, taková ta tlusta bába za přepážkou co tě seřve už vedveřích a za to, že vržou?! 😁
A taky... proč né třeba 50k ,napálit to ze začátku...? vždyt je to nespravedlivé, čím dál míň na výběr á pořád 10k... ?
HMMmmmm
A taky... proč né třeba 50k ,napálit to ze začátku...? vždyt je to nespravedlivé, čím dál míň na výběr á pořád 10k... ?
HMMmmmm
To Stelvio “v tuzingu” bude továrenský tuning. Jednoducho si to majiteľ tak nakonfiguroval. Netvrdím, že to nejde lepšie, ale nič hrozné na tom nevidím. Dokonca, ako jeden z mála, aj značkou pobavil. Keď sa objaví v spätnom zrkadle alebo predbehne nejakého troubu, čo robil ramená, tak je to celkom výstižné.
Mokrous
Ztrapnit se a ještě za to platit a připadat si důležitě. Tomu říkám výsada...
Mig_35
Když si dá někdo na firemní auto název firmy? Nebo když si dá někdo na auto své jmeno?
Na tom celkem nic,ale když potkáš otlučenýho Favorita s SPZ V8SATAN tak je to celkem komedie anebo je pak fanatismus, např Tesla s SPZ ELON MUSK,tu potkávám docela často
Dej si na značku cokoliv trapného, smesneho, nedospeleho, já vidím deset do rozpočtu a obě strany spokojené…
brk77
Pro mě těch deset tisíc ještě nějakou hodnotu má, takže na auto bych si to nedal. Na druhou stranu jsem rád zad ty, kdo tyhle značky mají. Každou korunu, která přiteče do státního rozpočtu a není to proti vůli občanů, vnímám pozitivně.
Někdo uvalí desítky, nebo i stovky tisíc za příplatkový lák a jiný si kopí značku na přání. Jeho prachy, jeho věc.
Někdo uvalí desítky, nebo i stovky tisíc za příplatkový lák a jiný si kopí značku na přání. Jeho prachy, jeho věc.
petr petrumr
ještě bych chtěl zmínit, že obecní auta to mají zdarma. Někteří pomlouvají dobrovolné hasiče, starostu atd.
traveldrive
"...to jsou jen některé poznávací značky, za něž si řidiči připlatit." 😉
Niektoré chyby v textoch sú vcelku úsmevné, ale prečo to pred zverejnením niekto nečíta a nekontroluje?
Niektoré chyby v textoch sú vcelku úsmevné, ale prečo to pred zverejnením niekto nečíta a nekontroluje?
spz jsou fajn... 10k na stul statnímu uředníku a veřejná dehonestace může začít...
Tak nevím no, dle Dr.CSc. z afgánistánu bude ráj a ščária všude = do jara.... , tak se asi.milujte; NADEMNOU = děkuji
tvuj chizek je místní největší trapárna a diskuzní dno, vymysli něco pestřejšího .... třeba počet nabíječek tesla a ionity v afghánistánu pákistánu iráku a iránu, tamní rozvoj emisne neutrálního hospodářství s ohledem na ´´státní´´ rituální vraždy manželek a dcer :-! 😒]
´´Dej si na mě pozor,
Řídíš jako magor
A furt se tváříš jako chuj
Věřím na ilumináty
Když ty ne, zlámu ti hnáty
Nebo do komentů nakydám ti hnůj
Páč jsem kretén
Strašnej kretén...´´