Veterán
Přihlásit pro přidání komentáře
Anonym
1. Jakmile se začal Golf/Jetta zaoblovat, přestával se mi líbít. Dvojkové jsou nejhezčí
2. Nepochopil jsem důvod toho šaškování s názvy identických modelů. Jetta se ničím neprotivila, tak proč do pr**dele Bora WTF? Podobně jako Toyota s Aurisem. Jako proč ne pořád Corolla?
2. Nepochopil jsem důvod toho šaškování s názvy identických modelů. Jetta se ničím neprotivila, tak proč do pr**dele Bora WTF? Podobně jako Toyota s Aurisem. Jako proč ne pořád Corolla?
Jo, to je zajimava otazka, proc se u VW a Toyoty menily nazvy u stejnych aut ? Chapal bych to u modelu, ktere byly pruser a to tyto nejsou
To je celkem bezna praxe, ze na ruznych kontinentech se auta jmenuji stejne. Na cestach po svete jsem si casto vstimnul, ze poznavam auto, ale ne nazev. Nebo naopak, pod stejnym nazvem bylo uplne jine auto.
Zvlast Jizni Amerika to mela proti nam "pomichane"
Zvlast Jizni Amerika to mela proti nam "pomichane"
spíše chtěli sladit vzdušné proudy na zemi. Jetta/Jet Stream je vysoko v atmosféře 😄 Proto se jim ke Golfskému proudu a Pasátu nehodila.
https😐/www.auto.cz/…te-cekali-125633
https😐/www.auto.cz/…te-cekali-125633
Před Borou bylo ještě Vento, sedan na bázi trojkového Golfa.
Proč ti za tuto naprosto pravdivou a zcela na místě uvedenou poznámku dal nějaký blb palec dolů, to opravdu nepochopím! 😒]
KANKUNEN
IV se povedla náramně. Ale ten přechod z malých na velké kola vzal hodně místa vzadu. A jak to auto bylo sešroubované 300 t na hrbu a nevrzalo.
Dnes je téměř nadprůměrné podélné místo vzadu umožněno posunutím zadních sedaček mezi podběhy (asi o 10 cm); holt se všemi ostatními nevýhodami, které to přináší.
Částečně ano, ale koncern VW konečně v posledních letech přestal být rozvorovým skrblíkem. Sice hrozně pozdě, ale přece! :yes:
Dizajn bol prvotriedny, na konci 90tok vypadal brutalne. Zdanlivy pocit kvality bol tiez vyborny, ale vrzal a podvozkovo to bolo mizerne auto. Celkovo to bolo slusne spracovane auto, ale interier by som za nevrzavy a kvalitny neoznacil, dokazal sa na to len dokonale zahrat.
zlysoused
kterými G4 trpěl, jsem tuto generaci měl moc rád.
Tak když nic jiného, tak se stala novým etalonem v minimalizaci a přesnosti spár mezi svými pohyblivými a pevnými díly karoserie. 😄 :yes:
vanhoen
Autor článku se zjevně zamotal do značení tohoto motoru. 1.8 a 1.8T jsou 4válce, ovšem VW a Škoda je značily jako 20V a Audi jako 5V. VW počítalo všechny ventily dohromady, Audi počítalo ventily na válec 😉 Stejně tak je chyba u motoru 1.4, který dosahoval 55 kw a jen drobnost, ale i šestiválce byly VRka. Rozdíl mezi Golfem Variant a Borou variant není jen přední část vozu. Od roku 1999 (nebo 1998?) má Bora jinou palubní desku (i verze sedan) - perforovanou, nemá výřez na airbag na místě spolujezdce, výdechy ventilace se naklápí pomocí lamel, namísto celých výdechů a mají podsvícené ovládání. Co se motorů týče, tak i Golf Variant byl k dispozici s VR6 150 kw. Je jich sice jako šafránu, ale byly.
Z něj odvozená Jeta, jejíž délka byla utvořená jen delším zadním převisem, neměla se zadním zavěšením kol uděláno vůbec nic a její jízdní vlastnosti už byly proto až katastrofální.
Tady musíme pochválit Škodu Octavia, jejíž zadní převis byl sice ještě delší, než u Jety, ale zadní náprava byla v Ml. Boleslavi obdivuhodně naladěna a Octavia se nejen na rovině, ale i v zatáčkách chovala až překvapivě slušně (na suché vozovce - na mokré se malý rozvor nedal oklamat).
Edit : Bora mela o 2cm vetsi rozvor a Kombiky Bory i Golfu o 4 cm
No, a další generace sedanu se i do Evropy dovážela jako Jetta.
Něco podobného bylo na větší platformě, kde byly tři rozvory pro Audi A4, Passat a Superb a opět dva druhy pohonů a zadních náprav.
Prostě modulární platformy byly už kdysi, akorát jim tak nikdo neříkal.