Autofun
Přihlásit pro přidání komentáře
gil54
10
259 fotek. A ani jedna nezachytila ten zvuk. 😄
iHoven
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
HorstSchimanski
iHoven
traveldrive
2
:yes: 😉
pradeda777
1
Ty fotky nemají s článkem nic společného....jsou u toho článku jen "do počtu"...
xxc
kde hukala sanitka, alebo policia. vzdy som potom pozeral, kde je kto na ceste 😄 toto sa mi zda nebezpecne, a nie zvuk vytoceneho motora
ale inak jasne, vedia, ze to je zakazane, aj tak pustia reklamu a zrazu o tom vie cely svet 😄
ale inak jasne, vedia, ze to je zakazane, aj tak pustia reklamu a zrazu o tom vie cely svet 😄
To je přesně ono. Když to člověk poslouchá doma v kuchyni, vůbec ho nenapadne, že to samé rádio poslouchají taky lidi v autech. Podobné zvuky (sirény, klaksony) v reklamách / upoutávkách jsou celkem znepokojivé a používat by se neměly.
Mi to vadí i v písničkách a asi i víc, než v té reklamě, kde je ze spotu po chvíli typicky jasné, že to je jeho součást.
Ada je zase tady
je fakt, že zvuk benzínového vysokootáčkového motoru je hnusný :no: zlatý diesel!
Arese
nic jiného k tomu nelze říct! (omlouvám se za výjímečné použití ostřejšího výraziva, ale nemohl jsem jinak). 😒
ssaresak
Chválím tě za tu sebekritiku, essesaku! 😄
iHoven
Primitiv eurohujerský, progresivistický, se vyzvracel... :no:
ssaresak
Mokrous
Z lidí se během pár let staly tak neskuteční ***, že jediným řešením je zase padnout na úplné dno, aby se potom začaly řešit skutečné problémy. Tyto cykly se bohužel musí opakovat po tisíce let donekonečna, jelikož lidstvo je neponaučitelné.
Dřív aspoň bylo z čeho vybírat. Kapitalisti vs komunisti. Ale dnes už to jsou jen retardovaní uřvaní neomarxisti a nebo brutální uřvaní slimáci. Zbytek bude už jen čumět, jak jim ujel vlak a ani nebudou mít ke komu se přidat.
Dřív aspoň bylo z čeho vybírat. Kapitalisti vs komunisti. Ale dnes už to jsou jen retardovaní uřvaní neomarxisti a nebo brutální uřvaní slimáci. Zbytek bude už jen čumět, jak jim ujel vlak a ani nebudou mít ke komu se přidat.
3_diamanty
Pride mi strašne priposrata doba dnes ... pritom tak ešte do r 2000 mi svet prišiel celkom ok... ale potom akoby seklo a klesáme snáď na všetkých frontoch ... rozum nevynímajúc