Ekonomika
Přihlásit pro přidání komentáře
hugino
Vo všetkých kľúčových katagóriach v predaji deklasuje konkurenciu aj to mi potvrdzuje že je to najlepšia automobilka na svete.S-ko je úžasné.A ešte keď sa zvýši trochu predaj Leonu tak predbehne aj tretí súrodenec v predajoch " dokonalú " Corollu a to už bude fakt na smiech.Čím to asi bude že tá "dokonalá hybridná " Corolla sa tak podpriemerne predáva ? Hm :no: Však kto by si kupoval Corollu keď za tie prachy máš Golf,Octaviu alebo Leon.Však !
Cim to, ze ta corolla je nejprodavanejsi auto na světě?
"...v predaji deklasuje konkurenciu aj to mi potvrdzuje že je to najlepšia automobilka na svete...."
Použil jsem tvoje slova.
"...v predaji deklasuje konkurenciu aj to mi potvrdzuje že je to najlepšia automobilka na svete...."
Použil jsem tvoje slova.
Proc ti tak ta Corolla leží v žaludku?
Chcel by Corollu, ale nevydalo na viac ako Golf v holobyte. 😊
Asi jo. Chtěl dvoulitr, ale nemá na něj. Tak si musí zdůvodnit. Jinak si to nedovedu vysvětlit.
iHoven
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Že ty máš Golfa?
Mezi zdravým a sympatickým fanouškovstvím a bezbřehým fanatismem je často tenká a nezřetelná hranice...
Všiml jsem si, že k častým příznakům o jejím překročení patří nepochopitelné hatování jiné značky a zároveň bezbřehé vyzdvihování té svojí.
Ne že bys tu byl jediný.
BTW - pokud bych už musel volit mezi Golfem (či Leonem) a Corollou v nějaké normální výbavě, volím...FoFo 😉 Ne, vážně, jednoznačně tu Corollu. Už jen ten multilink ve všech výbavách a motorizacích...
Mezi zdravým a sympatickým fanouškovstvím a bezbřehým fanatismem je často tenká a nezřetelná hranice...
Všiml jsem si, že k častým příznakům o jejím překročení patří nepochopitelné hatování jiné značky a zároveň bezbřehé vyzdvihování té svojí.
Ne že bys tu byl jediný.
BTW - pokud bych už musel volit mezi Golfem (či Leonem) a Corollou v nějaké normální výbavě, volím...FoFo 😉 Ne, vážně, jednoznačně tu Corollu. Už jen ten multilink ve všech výbavách a motorizacích...
Tak ted jsi napsal něco, co bude jak rudej hadr na býka.
Přece corolla není lepší než Golf/Octavia/Leon, prodeje v ČR to dokazují. 😒]
Přece corolla není lepší než Golf/Octavia/Leon, prodeje v ČR to dokazují. 😒]
Jasně, hlavně když přes 80% prodejů Škodovky jsou fleety, s úplně jinými požadavky a cenami, než má soukromník... (na druhou stranu, já jsem vlastně taky fleetový zákazník, to definuje uplatnění DPH, že jo?).
Ale ne, obecně myslím že dávat do přímé úměry kvalitu daného vozu a jeho prodeje (kdekoli) je prostě blbost.
Obecně - co nesnáším je to haterství. Sakra tak jsem si koupil nějaký auto nějaké značky, myslím že i většina ostatních tady pochopí a vezme že si trochu budu chválit svou garáž (většina z nás si nekoupila auto s prodejcovou pistolí na spánku), ale proč nesnášet nějakou jinou konkrétní značku? Tomu fakt nerozumím.
Na druhou stranu - hugino byl vždy fajn a v pohodě diskutér, možná jenom nějakej horší den. A já se mu za sebe omlouvám, prudil jsem až moc 😉
Ale ne, obecně myslím že dávat do přímé úměry kvalitu daného vozu a jeho prodeje (kdekoli) je prostě blbost.
Obecně - co nesnáším je to haterství. Sakra tak jsem si koupil nějaký auto nějaké značky, myslím že i většina ostatních tady pochopí a vezme že si trochu budu chválit svou garáž (většina z nás si nekoupila auto s prodejcovou pistolí na spánku), ale proč nesnášet nějakou jinou konkrétní značku? Tomu fakt nerozumím.
Na druhou stranu - hugino byl vždy fajn a v pohodě diskutér, možná jenom nějakej horší den. A já se mu za sebe omlouvám, prudil jsem až moc 😉
Taky beru prodeje jako nerelevantni. Ale s radosti vytáhnu svetove prodeje corolly/Camry/Rav4 ( nebo klidně obecně Toyoty ), kdyz nekdo hodí srovnání prodeje=kvalita.
Ať každý klidně dává za argument ty silné stránky, pro které si vybral svoje auto, proto s epro něj taky rozhodl. Ale to neznamená, že to je lepší nebo horsi auto. Každý má jiné požadavky a podle toho vybírá. Buďme rádi, že na silnicích se neliší auta jen barvou.
Ať každý klidně dává za argument ty silné stránky, pro které si vybral svoje auto, proto s epro něj taky rozhodl. Ale to neznamená, že to je lepší nebo horsi auto. Každý má jiné požadavky a podle toho vybírá. Buďme rádi, že na silnicích se neliší auta jen barvou.
Fleet je takový blbý slovo.
Ve svým základním pojetí je fleet = flotila, tj. jsou to velkoodběratelé co mají minimálně nějaké desítky aut.
Na to ale žádná statistika není. Statistika je dle provozovatele... jestli je to fyzická osoba nebo firma (tj. není to podle DPH, i registrace na firmu co není plátce je vedená jako firemní, i pokud má jen jedno auto).
Ta statistika je neskutečně zdeformovaná, podle mě nebýt daňové výhodnosti aut na firmu, bylo by to třeba 50:50... takhle je to 74% firemních.
Ve svým základním pojetí je fleet = flotila, tj. jsou to velkoodběratelé co mají minimálně nějaké desítky aut.
Na to ale žádná statistika není. Statistika je dle provozovatele... jestli je to fyzická osoba nebo firma (tj. není to podle DPH, i registrace na firmu co není plátce je vedená jako firemní, i pokud má jen jedno auto).
Ta statistika je neskutečně zdeformovaná, podle mě nebýt daňové výhodnosti aut na firmu, bylo by to třeba 50:50... takhle je to 74% firemních.
Jasně, Mercedes je nejlepší na světě, kam se hrabe Rolls s Bentley dohromady vid 😄 😄 😄
Má to jeden problém - medák je tuctová plečka , v který jezdí od mafie po kolotočáře po vietnamský bosse. A potkáš to na každých rohu. V podmínkách čr rozhodně.
Narozdíl od RR a Bentley 😊
Má to jeden problém - medák je tuctová plečka , v který jezdí od mafie po kolotočáře po vietnamský bosse. A potkáš to na každých rohu. V podmínkách čr rozhodně.
Narozdíl od RR a Bentley 😊
3_diamanty
:yes:
Hej, tak ten Space Star musí byť niečím výnimočný, keď sa tak predáva...
Jo, je to vyjímečně hnusné miniauto, ovšem za (relativně) vyjímečně nízkou cenu. A to je celé. 😄
sorry, ale space star ee, vaha pod 1t, co je dobre jedine pri spotrebe, ale pri bezpecnosti je to nevyhoda.
Je to auto pro rozvojový trh vyráběné v Thajsku, ale v ČR je cena základního modelu 240 tisíc Kč a to je (podle mého názoru) hlavní důvod (poměrně vybavený Inform+ je za 270 tisíc), proč se poměrně slušně prodává. Ve vedlejší vesnici má jakýsi pán top verzi v ceníkové ceně asi 380 tisíc a takové auto už mi smysl nedává.
pallas
prihlásiť, a ree😜ort
iHoven
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
boroso
Motory 1.0 a 1.5 bez turba maju vzadu “vlečku”, ostatne motorizacie maju viacprvkovu zadnu napravu.
Beefcake
Vyborne :yes:
Tak Outback si jede +- svoje, těch 90-100ks za pololetí má docela stabilně. Což samozřejmě je úspěch, viz třeba Mondeo.
Nová auta (zejm. konc. VW) bez tlačítek uvnitř jdou mimo mě, to už radši Renault. 😁 Zvláště to vynikne např. při porovnání Caddy vs. Kangoo. Navíc Renault nabídne o 12 kW výkonnější benz. R4 a opět za dost jiné peníze. To je Dieselgate tak vycucla, že nemají pár euro na několik tlačítek? Kam kráčíš VW??
Myslím že Korejci volí kvalitní díly a často díly nejsou korejské.
:yes:
i30, Ceed - multilink v základu, stejně jako např. Corolla, i ten FoFo, pokud vím, to v hb už začíná šidit.
Tolik k vyspělosti podvozku :-!
Focus měl vlečku u hb s litrem, ale poté, co 1.5 nahradil taky litr, nevím.
Ono to teda není až zase taková mantra, Mazda s vlečkou jezdí jistě líp než i30 s multilinkem... ale v principu souhlasím s tím co říkáš.
Auta zdražují jako blázen a technická řešení upadají. Hlavně že každého zajímá kolik a jak velkých má v autě displejů... Chjo
Obecně dlouhodobě razím názor, že u nižší střední do cca 450-500 je vlečka akceptovatelná. A dobře naladěná vlečka nemusí být špatným řešením.
U dražších aut je to fau😜as a hloupé šetření na špatném místě.
Mazda 3 jezdí líp než i30 s multilinkem, pokud nejedeš rychleji na ne příliš kvalitní silnici. Tam jsou ty limity vlečky a zadek odskakuje. V tu chvíli je i30 lepší a taková Corolla nebo FoFo ji deklasují. Je mi líto, minulá trojka na tom byla podvozkově líp, fyziku neoblbněš. 😉