Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Ozzman
Dovolím si malé srovnání posledních dvou generací z mého pohledu, nechť si každý udělá obrázek sám.
Před asi měsícem jsme strávili s Kugou 3 a Kugou 2FL pár hodin v přímém střetu.
Interiér je obrovský posun kupředu, sice se tu můžeme dohadovat, že je americký, ale má výdechy klimatizace na zadních sedačkách, velmi povedenou grafiku digitální přístrojovky a vůbec sedačky, volant příjemě padne do ruky, ale tím se také dostávám k jedné z prvních vad na kráse... OPĚT je překopáno ovládání na volantu! Kuga 2 to měla jinak, Kuga 2FL jinak, Kuga 3 zase jinak...
Velké zklamání byl pro mne kufr, kdy ho předchozí generace díky karoserii tvaru krabice prostě válcuje a to především tím, že se dá skládat i nad roletku až do stropu. S Kugou 2FL si umím představit s nějakým kompromisem žít jako s rodinným autem pro 3 (MAXIMÁLNĚ 4) členou rodinu, když už bych tedy nevím proč nevzal klasický Fokus či jiné kombi, tak u Kugy 3 to bude už na štíru, především pro ty, co vozí kočárek a chtějí tam dát ještě nějaké zavazadlo. Do Kugy se musí skládat korba na podvozek a když vám páté dveře svým sklem seseknou zavazadelník, je to problém.
Jízda😒br />
Předně musím říct, že jsme měli nesrovnatelné verze, lehký 1.5EB 110kw MT FWD (Kuga 2) vs PHEV 225k FWD. Podvozek je super o tom žádná, velmi příjemné auto, které dokáže maskovat vyšší stavbu karoserie, ale v zatáčkách neskryje ty kila baterek, takže za mne je agilnější, byť slabší starší Kuga s Ecoboostem a vektoringem točivého momentu (nevím, jak to má PHEV, ale přišlo mi, že tak "nezaklekavala do zatáček).
Naopak musím pochválit sladění pohonu a fakt ostré reakce na plyn ve sportovním režimu, společně s odřazováním se dá i to eCVT (ŽÁDNÉ CVT VE FORDU NENÍ, JE TAM PLANETOVKA, JAKO V TOYOTÁCH! OPRAVTE TO) přežít a z Kugy se pak stává příjemný společník na cestování, který nenaštve tolik ekomozků, jako dieslové AWD 😁
Je jen škoda, že PHEV nelze mít jako AWD, ale jsem rád, že se nabízí v případě klasického HEV. Neví někdo, jak je to dělané? Je to elektrické AWD? Tzn že vzadu je elektromotor? Protože když má stejný výkon FWD a AWD verze, znamená to, že u FWD je silnější elektromotor vepředu, než u AWD verze ?
Osobně bych se rád ještě projel v 1.5EB či 2.0TDCi pro srovnání (pro někoho, kdo jezdí dál, než kolem města)...Ford prostě auta po jízdí stránce fakt umí... jen škoda, že si plácá síly na "stylové" crossovery, za mne totiž Kuga 3 už není moc SUV v tom smyslu, jakým byly předchozí generace. Chybí tam to utility...
Kdybych tedy nutně chtěl jako rodinné auto SUV s hybridem, asi bych radši sáhl po konkurenční Ravce i přesto, že Kuga dle mne jezdí lépe.
Před asi měsícem jsme strávili s Kugou 3 a Kugou 2FL pár hodin v přímém střetu.
Interiér je obrovský posun kupředu, sice se tu můžeme dohadovat, že je americký, ale má výdechy klimatizace na zadních sedačkách, velmi povedenou grafiku digitální přístrojovky a vůbec sedačky, volant příjemě padne do ruky, ale tím se také dostávám k jedné z prvních vad na kráse... OPĚT je překopáno ovládání na volantu! Kuga 2 to měla jinak, Kuga 2FL jinak, Kuga 3 zase jinak...
Velké zklamání byl pro mne kufr, kdy ho předchozí generace díky karoserii tvaru krabice prostě válcuje a to především tím, že se dá skládat i nad roletku až do stropu. S Kugou 2FL si umím představit s nějakým kompromisem žít jako s rodinným autem pro 3 (MAXIMÁLNĚ 4) členou rodinu, když už bych tedy nevím proč nevzal klasický Fokus či jiné kombi, tak u Kugy 3 to bude už na štíru, především pro ty, co vozí kočárek a chtějí tam dát ještě nějaké zavazadlo. Do Kugy se musí skládat korba na podvozek a když vám páté dveře svým sklem seseknou zavazadelník, je to problém.
Jízda😒br />
Předně musím říct, že jsme měli nesrovnatelné verze, lehký 1.5EB 110kw MT FWD (Kuga 2) vs PHEV 225k FWD. Podvozek je super o tom žádná, velmi příjemné auto, které dokáže maskovat vyšší stavbu karoserie, ale v zatáčkách neskryje ty kila baterek, takže za mne je agilnější, byť slabší starší Kuga s Ecoboostem a vektoringem točivého momentu (nevím, jak to má PHEV, ale přišlo mi, že tak "nezaklekavala do zatáček).
Naopak musím pochválit sladění pohonu a fakt ostré reakce na plyn ve sportovním režimu, společně s odřazováním se dá i to eCVT (ŽÁDNÉ CVT VE FORDU NENÍ, JE TAM PLANETOVKA, JAKO V TOYOTÁCH! OPRAVTE TO) přežít a z Kugy se pak stává příjemný společník na cestování, který nenaštve tolik ekomozků, jako dieslové AWD 😁
Je jen škoda, že PHEV nelze mít jako AWD, ale jsem rád, že se nabízí v případě klasického HEV. Neví někdo, jak je to dělané? Je to elektrické AWD? Tzn že vzadu je elektromotor? Protože když má stejný výkon FWD a AWD verze, znamená to, že u FWD je silnější elektromotor vepředu, než u AWD verze ?
Osobně bych se rád ještě projel v 1.5EB či 2.0TDCi pro srovnání (pro někoho, kdo jezdí dál, než kolem města)...Ford prostě auta po jízdí stránce fakt umí... jen škoda, že si plácá síly na "stylové" crossovery, za mne totiž Kuga 3 už není moc SUV v tom smyslu, jakým byly předchozí generace. Chybí tam to utility...
Kdybych tedy nutně chtěl jako rodinné auto SUV s hybridem, asi bych radši sáhl po konkurenční Ravce i přesto, že Kuga dle mne jezdí lépe.
Jak jezdí nemohu posoudit....ale i jako "Toyota man" musím uznat, že Kuga vypadá "o parník" lépe než Ravka.... :-!
Já vidím velký rozdíl právě v tom, že nová Ravka drží klasickou koncepci SUV, tudíž prostorná karoserie i s kufrem pro rodinu, kdežto Kuga nám ztransofmovala do "stylového crossoveru", alespon z mého pohledu.
Jasně, komu stačí hatchback, tomu bude Kuga stačit královsky, ale jako rodinné auto tady má mínus body.
Jasně, komu stačí hatchback, tomu bude Kuga stačit královsky, ale jako rodinné auto tady má mínus body.
hm, ja bych fakt chtel testnut FHEV, koli smaxu.. nedari se mi sehnat
Nejsou 😁
No jako mne by stacil kuga fhev.. ale ani to nejak nejde.. ocekavam ze motor/baterie/prevodovka budu stejne v smax a stejne se inchovat jen to bude o neco lenivejsie v smaxu protoze hmotnost.. ale ani tu kugu proste nesezenu
Presne kvuli tomu jsme testovali tu Kugu, protoze ma stejny motor (a podobnou vahu, myslim). Cele to spachal Mikesus (diky!) kvuli mne a Ozzmana jsme tam vzali, aby nam rekl proc je Ford lepsi nez Toyota 😉
Protože je z Jů Es Ej! 😁 Americké výrobky doporučuje devět z deseti Bariků... ten zbytek vzhlíží k Rusku 😁
Hlavně jeslti to pomohlo při rozhodování. To je to nejdůležitější.
Přesně Jirko...
Join to the dark side... 😒] :-!
and get a free cookies !
Join to the dark side... 😒] :-!
and get a free cookies !
Nebo taky Ford nebrat. Je to nové a uz to je okousané.
https😐/img.auto.cz/…pbWc/7060498.jpg?…
Tohle jsem u žádného našeho auta snad neviděl ani v náznaku.
https😐/img.auto.cz/…pbWc/7060498.jpg?…
Tohle jsem u žádného našeho auta snad neviděl ani v náznaku.
To jsou ty recyklovatelné materiály, kryt motoru je jedlej 😁 Náhodou, kde je ten ekomagor z diskuze od Peugeotu? Tohle nemá ani EV auto 😁
Stačí PHEV vybít a bude se ti chovat jako Smax HEV, dle informací od prodejců Fordu. Smax nikde k dispozici není a prý budou až na podzim pro první zákazníky.
twistedTSD
Slušná spotřeba, toto je smysluplná elektrifikace.
lamal
´´jaký známe od dalších automobilek využívajících CVT převodovky´´ Prepokladam, ze ked sa testuje hybrid je rec o hybridoch a CVT Toyota nepouziva, ostatne sucastne hybridy uzivaju dvojspojkove prevodovky.
Celkom badatelny je naskok engine inzinieringu Toyoty, ten fordacky atkinson je velmi slaby... atkinsona nie je tak easy naladit, aby mal aj nejaky vykon.
Hybridy v Toyote s 2.5 benalom maju 130 kW (177 PS) a 221 Nm.
Celkom badatelny je naskok engine inzinieringu Toyoty, ten fordacky atkinson je velmi slaby... atkinsona nie je tak easy naladit, aby mal aj nejaky vykon.
Hybridy v Toyote s 2.5 benalom maju 130 kW (177 PS) a 221 Nm.
Ve Fordu je taky planetovka.
JJ to odšvihli od Toyoty, pod tym eCVT som chapal, ze mysli planetovu prevodovku v Kuge. Akurat tam spatne dodal, ze prevodovka s plynule menitelnym prevodom... 😁
Jojo, chova se velmi podobne jako bezne hybridy od Toyoty, prakticky jsem nepoznal rozdil v chovani. Jen to simulovane virtualni razeni ve vetsi zatezi, ale neni moc vyrazne.
Anonym
Ale
1. To auto má sympatický interiér
2. Viděl (a hlavně slyšel, tedy spíš neslyšel) jsem na parkovišti jet kolem mě jako chodce hybridné Ford
3. Technické řešení ala Toyota, dokonce možná s použitím uvolněných patentů Toyoty
Takže kdyby náhodou někdy nebyl k mání Prius, dal bych si říct.
1. To auto má sympatický interiér
2. Viděl (a hlavně slyšel, tedy spíš neslyšel) jsem na parkovišti jet kolem mě jako chodce hybridné Ford
3. Technické řešení ala Toyota, dokonce možná s použitím uvolněných patentů Toyoty
Takže kdyby náhodou někdy nebyl k mání Prius, dal bych si říct.
Ford Auto web
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
martinST
Neví někdo, zda Ford používá úplně totožné řešení jako u Toyoty? Podle všeho to tak vypadá..?🤔
Zajímá mě to ze strany "blbuvzdornosti" a spolehlivosti. Budu kupovat nové auto (starší) a chci znovu hybrid. Auto musí být větší (3 děti) takže padla volba automaticky na Rav4. Jenže teď vážně začínám uvažovat o Mondeu hybrid.
Zajímá mě to ze strany "blbuvzdornosti" a spolehlivosti. Budu kupovat nové auto (starší) a chci znovu hybrid. Auto musí být větší (3 děti) takže padla volba automaticky na Rav4. Jenže teď vážně začínám uvažovat o Mondeu hybrid.
Ano, u Mondea je to eCVT = planetovka, jako u Toyoty + nepřímovstřiková atmosféra
To jo, ten základ (ecvt + lety prověřený motor) to vím. Jde mi spíš o systém jako celek, tzn taky jsou použité 2 elektromotory v soustavě? batery management je podobný? U Toyot je baterka pořád v nějakém optimálním záběru, co vím... Tzn pořád prez ní jde nějaký ideální proud.. To je taky důvod, proč baterky v hybridech (Toyota) velmi pomalu ztrácí kapacitu..
Detailne to nastudovane nemam (u Fordu), ale hybrid s eCVT podobneho typu se prakticky neda udelat bez dvou elektromotoru. Fordy uz historicky delaji hybridy na stejnem principu jako Toyota (uz mnohem driv, nez se dostaly k naml).
Jo, jak to teď trochu zkoumám, tak ty systémy Ford/Toyota budou stejné. Což je dobře a jak píše Ozzman - i Ford hybrid by měla být spolehlivá bazarovka👍 Navíc, mi osobně se plynule menitelny prevod líbí a neberu jen jako mínus ale jako plus.
Ravka ma oproti mondeu výhodu ve světle výšce. Ale to je tak vše. Rozhodně z vlastni zkusenosti ( máme ji ve firmě už skoro 5 let ) bych ji nikomu nedoporucil. Je to jedno velké zklamání. Auto na pohodu OK, spolehlivé, funkční, ale to chování podvozku. Normální člověk, obzvlášť pokud nema srovnání, si ničeho moc nevšimne. Ale houpe se a přesto je dost tvrdá, naladění ESP prazvlastni, chování pohonu 4x4 nepředvídatelné, poměrně vlazna reakce na plyn ( dáš kickdown, cca 0.5s se nic neděje, další 1s se nic neděje, jen se vytočil motor do otáček a pak teprve začne zrychlovat), neochota zatacet ( nutnost mít hodně dobre pneu, které to z části kompenzuji). Ten podvozek je obrovská slabina.
Tady je srovnávací test od Autožurnalu mezi Ravkou a Kugou. Možná to vysvětlí pár otázek.
https😐/youtu.be/NMsjy5-oN18
Je tam pěkné vysvětlen pohon obou vozů, pohled na podvozek Kugy. Test spotřeby, zrychlení a dětských sedaček.
Jinak Kuga pro AWD používá klasické mechanické spojení hřídelí, kdežto u Ravky je na zadku pomocný elektromotor, na to se myslím ptal Ozzman.
Za mě jízdně mi přijde Ravka jako takový pohodař, ale u krizových situací bych se trochu bál, co vlastně vyvede. Oni ji tam ale chválí, že je hravejsi. U Kugy zasahuje hodně stabilizace, ale třeba u Focus mám vyzkoušené, že ve sportovním režimu ti toho trochu více dovolí, u Kugy nevím.
https😐/youtu.be/NMsjy5-oN18
Je tam pěkné vysvětlen pohon obou vozů, pohled na podvozek Kugy. Test spotřeby, zrychlení a dětských sedaček.
Jinak Kuga pro AWD používá klasické mechanické spojení hřídelí, kdežto u Ravky je na zadku pomocný elektromotor, na to se myslím ptal Ozzman.
Za mě jízdně mi přijde Ravka jako takový pohodař, ale u krizových situací bych se trochu bál, co vlastně vyvede. Oni ji tam ale chválí, že je hravejsi. U Kugy zasahuje hodně stabilizace, ale třeba u Focus mám vyzkoušené, že ve sportovním režimu ti toho trochu více dovolí, u Kugy nevím.
Tak za mechanické spojení AWD u hybridu Fordu tleskám :yes: :yes:
Ono je to v té drtivé většině situací nepoznatelné, ale při nějakém vyjíždění do kopce či někam na nezpevněný povrch, kdy ti musí zabrat jen ten slabý elektromotor vzadu to asi poznat bude (a je, to jsem viděl u Highlanderu i u Ravky), ale to už se bavíme u situacích, kde si obě auta namaže na chleba klasický Hilux či Ranger, protože ta auta jsou na tohle stavěna.
U Kugy nejde vypnout uplně ESP? Mne to u Mondea AWD jde a to ti dovolí i jízdu bokem... někdy i když nechceš...
Ono je to v té drtivé většině situací nepoznatelné, ale při nějakém vyjíždění do kopce či někam na nezpevněný povrch, kdy ti musí zabrat jen ten slabý elektromotor vzadu to asi poznat bude (a je, to jsem viděl u Highlanderu i u Ravky), ale to už se bavíme u situacích, kde si obě auta namaže na chleba klasický Hilux či Ranger, protože ta auta jsou na tohle stavěna.
U Kugy nejde vypnout uplně ESP? Mne to u Mondea AWD jde a to ti dovolí i jízdu bokem... někdy i když nechceš...
Jestli pro děcka potřebuješ sedacky, tak mondeo moc velké není. A ten samovykládací kufr je taky docela opruz a příšerné sedacky. Jinak z toho auta jsem mel dobrý pocit.
Já znám mondeo 3g a už to mi přišlo dostatečně široké, tzn jsem čekal že 4g na tom bude přinejmenším stejně..? Auto bude nahrazovat citroena C5 a ten je na 3 sedačky široký dost, proto jsem čekal, že mondeo bude taky🤔 Jinak potřebuji umístit kombinaci Sedačka, podsedak a vajíčko. A ještě podotknu, že vybírám mezi Mondeem a Ravkou minule generace.
PS: dobré video, které postoval kolega výše.👍
PS: dobré video, které postoval kolega výše.👍
Tak to si radši nejdriv vyzkoušej. Mondeo je v porovnani s ostatními ve třídě v interiéru poměrně stisnene. A ohledně minule rav4, tak tam bych byl taky opatrný. Radši nejdříve vyzkoušet. Ale za mne pokud nebude problém se sedačkami ( ani těmi předními, to jsem po jednom dni trpěl se zády další 3 dny ) tak určitě ber radši mondeo než rav4. Pořád minulou rav4 beru jako jedno z nejhorších aut, se kterými jsem mel tu čest.
To je Ravka minule generace opravdu tak blbé auto? Vím, že podvozek měl problém s vyhýbácim manevrem (nebo tak něco), ale jinak jsem psal níže, jde mi vyloženě o máma mobil, který bude vozit děti (2 km do školky, 10km do města atd) prostě cesty kolem komína a podmínka je automat. Proto hybrid. Uvažoval jsem i o starším Passatu plug inu, ale tam mám strach z kombinace dsg, Elektro (spolehlivost). U systému Toyota a asi i ten ford to je ověřena spolehlivá konstrukce..
Mikesus má mnohem lepší zkušenost, ale za mne jo, fakt ta Ravka je divná. Interiér bych nakonec zkousnul, ale ten pohon se chová zmatečně, na jednu stranu umí brutálně zabrat z místa, ale ten přechod mezi spalovákem a elektro není plynulý, celé auto pak působí jako kdyby ho někdo svařil po bouračce 😁 , tak zvláštně se pohupuje a zároveň je cítit ta váha a není to měkké, celkově je to takové neochotné a odtažité řídit. Toto mi říkalo víc lidí, co s tím mělo zkušenost. Mondeo HEV je rozhodně mnohem lepším autem, než stará Ravka.
Tak to ber radši Mondeo, stará Ravka hybrid má ještě větší hrb v zavazadelníku (navíc je to snad po ASX nejhorší SUV, který sem kdy řídil 😁), tady na ten hrb v Mondeu něco naložíš 😁 Jinak ano, je menší, než MK4, jestli tě zajímá prostornost, mohu ti ukázat kombík bez té baterky 😁 A jsou tam vzadu jen dva isofixy, to XXCho nepotěší 😁
P.s. Moc mi nesedí ten výběr, protože za cenu starší Ravky máš Mondeo HEV před fl (tzn do 2019) a ty jsou jen sedany, kombík pak jako ojetina moc není a když už, tak stojí +/- jako nová Ravka 😁 Ale možná máš nějakou zajímavou nabídku 😁
Jízdně je to ovšem dobrá volba 😊
P.s. Moc mi nesedí ten výběr, protože za cenu starší Ravky máš Mondeo HEV před fl (tzn do 2019) a ty jsou jen sedany, kombík pak jako ojetina moc není a když už, tak stojí +/- jako nová Ravka 😁 Ale možná máš nějakou zajímavou nabídku 😁
Jízdně je to ovšem dobrá volba 😊
Však jo, nepotřebuji Kombi jen velké a bezpečné auto, které bude plnit roli "mama mobilu". Na velké rodinné přesuny tu máme 7mistneho Kodiaqa.
Aha, tak to pak jo 😊 Mne na Mondeu HEV vadí ještě jedna věc, že nemá digitální přístrojovku a ani ji mít nemůže, tedy ještě do 2020 nemohlo. Vypadá to prostě dneska blbě, jako z roku 2010 cca..To i tehdejší MK4 a jejich Convers+ byly vymakanější 😁
GeekStar
RAVka i CR-V jsou za stejné peníze lepší auta. Kuga trpí v porovnání s těmito japonci malým interiérem, zejména opravdu miniaturním kufrem, a pohonné ústrojí je u obou uvedených japonců výkonnější. Kugu jsem neprojížděl, protože už při statické prohlídce jsem jí vyřadil z výběru, ale vzhledem k tomu, jak skvěle třeba to CR-V jezdí, pochybuji, že i co do jízdních vlastností by Kuga nabrala nějaké plus body.
Suma sumárům, nevidím ani jeden důvod, proč dát přednost Fordu Kuga před RAVkou nebo CR-V...
Suma sumárům, nevidím ani jeden důvod, proč dát přednost Fordu Kuga před RAVkou nebo CR-V...
Protože má plnohodnotné AWD a fakt dobře jezdí... to by si věděl, kdyby si to projel 😊 Jinak s interiérem souhlas, Ravka je o trochu větší auto.
sir
Zde je pekny test......srovnavacka vyse zminovanych aut.....a kupodivu vyznelo lepe pro Ford
https😐/www.youtube.com/watch?…
https😐/www.youtube.com/watch?…
Arese
...už bohužel vůbec nepůsobí, jako pořádné SUV - vypadá jen jako nějaký nafouklý hatch, resp. vyměklý dámský cross-over. Minulá generace byla prostě lepší... 😒
a pres vsechny pokroky od dieselgate v 2015 i mnohem vic jedu
A práve tieto nové diesele EÚ chce zakázať, aby ľudia čím dlhšie mohli chodiť na tých vykuchaných, atď.
Skutočne ekologické 😊
kazdy auto bude jednou stary, jestlize neskonci na strome nebo ve skarpe.
ale zatimco benzinak ma cistou mysl (emise) i ve stari, naftak smrdi uz od narozeni
Ja vím, myšlení ti často nejde. 😒]
Zde je samozřejmě chyba v kontrolách od státu tak si to zjednoduší a prostě je postupně zakazuje. Proč by měl něco kontrolovat, kdyz závady lze eliminovat i jinak.
To je hlupost, zvysujucimi sa tlakmi preplnania a vyssimi davkami paliva (vyssi vykon, downsizing) je produkcia castic rastie akurat sa zmensuju (su skodlivejsie), keby si mal pravdu ty, tak by nove diesle DPF nemali.
Kde si k těmto informacím bačo přišel?
Ubohý pokus o trolling, musíš se na kolibě méně wěnowat owcím a wíce studovat, ty podivné individuum
Kolik jsi vychodil tříd, 5?
Citujem: “ze takyto blud vyde z tvojej hlavy. Tebe doma vykuchali asi nieco ine”
Potom sa nečuduj, že pritvrdí aj on v diskusii 🤷♂️
Mohol by si aj k veci ohladom tvojho tvrdenia o tom, ze nove diesle maju velmi nizke emisie tuhych castic.
Aby sme sa pochopili, myslime motor ako taky bez emisneho systemu, s novymi emisnymi systemami je ich produkcia nizsia s tym suhlasim. Preto som pisal v prispevku na ktory reagujes, ze ´´ Najviac sa to prejavuje casom. (vykuchane DPF, podplatene EK)´´
Vyjadrujú znepokojenie, že sa berie ako samozrejmosť, že PHEV majú nízke PN emisie a preto tam nie je stanovený limit. Zdôrazňujú, že vďaka predskudkom voči dieselom sa na nich aplikujú tvrdšie pravidlá.
https😐/pubs.rsc.org/…21/ea/d0ea00010h
“This result is a reason for concern, because PN emissions from vehicles using the fuel injection technology (PFI, port fuel injection) investigated in this study are not limited by the current Euro 6 regulation. This underlines the need for technology- and fuel-neutral approaches to vehicle emission standards, whereby all vehicles must comply with the same emission limits for the same pollutants regardless of the technologies or fuels employed.”
Ale kľudne môžeš aj ty k veci 😉.
Co sa tyka tvojho odkazu, nenapisali tam nic o ich PHEV, tie ktore vyuzivaju priamy vstrek, alebo kombinovany maju DPF, aj niektore mildhybridy s nepriamym vstrekom maju DPF myslim, ze Suzuki. Tym chcem povedat, ze ak tam mali PHEV bez DPF mohol mat vyssiu produkciu pevnych castic, avsak podla napisaneho a tych vysledkov je to len obmedzene😒br />
´´Nonetheless, the high emissions of different pollutants during cold-start, the high PN emissions of GV and the high PN emissions of PHEV under certain operations, indicate there is still room for improvement. ´´
Takze ano, konkretne pisem, ze ani ten PHEV tam nemal konstatne vysoke emisie tuhych castic 😉
Treba zdravý rozum, diesel aj benzín má za sebou obrovský pokrok a reálne výrobcovia zvládli obrovský tlak pretaviť v čistejšie motory. Neznamená, že niečo označím ako PHEV, alebo EV a hneď je to čistejšie.
Ja dúfam, že EV, prípadne vodík, alebo iné alternatívy budú čoskoro lepšie. Dúfam, že to bude skoro, dovtedy ostávam pri spaľováku.
Obrovský nezmyselný tlak na ukončenie spaľovacích motorov donúti nechať si dlhšie staré autá obrovské množstvo ľudí bez prístupu k nabíjaniu doma. Komu to pomôže?
Skor si dostal ´´fakty´´ z vlastneho prispevku (ktory si ani poriadne neprecital) proti tvojim tvrdeniam o vysokych emisiach tuhych castic pri PHEV 😁
malej benzinak evidentne emise plni jen s tricestnym katalyzatorem, tak proc by tam navic davali jeste EGR+DPF+SCR a je otazka jak dlouho to v tom, dyzlu bude fungovat.
pripravovana euro7 bude podle narku vyrobcu konecnou dyzlu, tak benzinak ma evidentne jeste hranic v posouvani cistoty emisi pred sebou narozdil od dyzlu.
a jeste jednou - benzinak si pri soucasnych limitech emisi vystaci s tim co ma.
a nejvetsi problem jsou stary dyzly, i kdyz plni tehdejsi emisni limit
Podle sebe soudím tebe, wole, co?