Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeLimitovaná Cupra Ateca přijíždí do Česka. Cena není daleko od revíru Audi
10 komentářů
freferg
Sportovní verze sportovního modelu? 😒]
Cupra má hezký design, ale smysl této značky mi trochu uchází. Stále to je hlavně designově upravený Seat. Kdyby aspoň motorově ty auta pořádně nabušili, tak by to možná bylo zajímavé. Připadá mi to trochu jako tuning fabie HTP, ale od výrobce.
Myslím ani kvalitou nebude dosahovat Audi. Kdyby třeba někdo nevěděl, tak Audi např. má silnější lak než VW, Škoda a asi i Seat (ten jsem neměl možnost zkoumat).
Takže pokud bych měl vybrat, tak určitě raději Audi.
Cupra má hezký design, ale smysl této značky mi trochu uchází. Stále to je hlavně designově upravený Seat. Kdyby aspoň motorově ty auta pořádně nabušili, tak by to možná bylo zajímavé. Připadá mi to trochu jako tuning fabie HTP, ale od výrobce.
Myslím ani kvalitou nebude dosahovat Audi. Kdyby třeba někdo nevěděl, tak Audi např. má silnější lak než VW, Škoda a asi i Seat (ten jsem neměl možnost zkoumat).
Takže pokud bych měl vybrat, tak určitě raději Audi.
Len potom sa pozrieš na cenník toho Audi a začneš zvažovať, či ten hrubší lak a pod. stojí za ten značný príplatok. Pozri na hlavnej test A3ky, síce výbavou nabúchaná predvádzačka, ale cena 1,6 milióna za kompakt je šialená. Lebo Audi.
VDC_
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ještě musíš přikoupit měděný sprej.
KretencizeK
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ale podobné je to s Formentorom, ten stojí dokonca 47800 eur.
Fakt som zvedavý, akú nahodia cenu na vrcholný model s päťvalcom, keď príde, ale vidím to niekde medzi 55 a 60t. ;-\