Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
ProchyToman
4
Libi se mi ty uvozovky u ceny, ze jde “jen” kompaktni hh. Pro nas je to auto, zabava, deti tam vzadu das a golfky taky slozis. Takze okej 😊
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Šimpanz
je jednoznačná volba Golf R, nejnižší cena, nejsilnější motor a navíc aktivní zadní dif (není pravda, že S3 a GR mají obdobnou techniku, S3 vektorování toč. momentu na zadních kolech nemá). Těch pár čudlíků navíc na palubce S3 to nezachrání.
tak zatial som videl par porovnavok s3 vs r a vsetci povedali, ze rko je lepsim a zabavnejsim autom s horsim interierom
Tak primárne je špička ten pohon 4x4, ktorý sa konečne dokáže správať trochu ako zadokolka. Focus RS minulej generácie s tým slávil úspechy, tak sa vo VW inšpirovali (a dobre spravili). Skôr ma v tejto súvislosti zaráža, že túto progresívnu techniku nedostalo Audi S3 ako predsalen hierarchicky vyššie umiestnené auto.
Potom je tu motor, ktorý má zjavne viac, ako 320 koní, v drag racoch si podáva všetku konkurenciu a dokáže takmer držať krok s A45S, ktoré má o 100 koní viac (!). Ja Rku tipujem v reále tak 350 koní.
Problém je ten interiér, ktorý kritizujú úplne všetci a v športovom aute to vadí oveľa viac. Aby som si pri správnom držaní volantu prepínal stanice či režimy jazdy, lebo dlaňami sa dotýkam priblblých dotykových plôch na volante; alebo si nevedel potme upraviť teplotu, lebo lišta nie je podsvietená; alebo ESP vypínal v 5 krokoch...
Potom je tu motor, ktorý má zjavne viac, ako 320 koní, v drag racoch si podáva všetku konkurenciu a dokáže takmer držať krok s A45S, ktoré má o 100 koní viac (!). Ja Rku tipujem v reále tak 350 koní.
Problém je ten interiér, ktorý kritizujú úplne všetci a v športovom aute to vadí oveľa viac. Aby som si pri správnom držaní volantu prepínal stanice či režimy jazdy, lebo dlaňami sa dotýkam priblblých dotykových plôch na volante; alebo si nevedel potme upraviť teplotu, lebo lišta nie je podsvietená; alebo ESP vypínal v 5 krokoch...
Tak u nás je to trošku inak, S3 je lacnejšia (43970 eur) ako Golf R (45180 eur).
Samozrejme Rko so svojou lepšou štvorkolkou je jazdne ďalej, motoricky tiež o chlp, takže čisto z hľadiska dynamiky a jazdy by bol Golf R jasným víťazom.
Ale stále je tu ten faktor otrasného ovládania a infotainmentu Golfu, no a napokon image mainstreamu proti prémiovému Audi, takže to vec pomerne relativizuje.
Ale za hlavný problém Golfu R vidím cenu, aby cena mainstreamového kompaktu s R4 prekročila (s pár príplatkami) 50000 eur (!), to je silná káva.
Samozrejme Rko so svojou lepšou štvorkolkou je jazdne ďalej, motoricky tiež o chlp, takže čisto z hľadiska dynamiky a jazdy by bol Golf R jasným víťazom.
Ale stále je tu ten faktor otrasného ovládania a infotainmentu Golfu, no a napokon image mainstreamu proti prémiovému Audi, takže to vec pomerne relativizuje.
Ale za hlavný problém Golfu R vidím cenu, aby cena mainstreamového kompaktu s R4 prekročila (s pár príplatkami) 50000 eur (!), to je silná káva.
Onkel_Paul
Opravte si výkon v nadpisu článku, popř. v technických datech. V nadpise je uvedeno 225 kW, v textu a tabulce 228 kW. Jinak fajn test :yes:
Petr_Cizek
CICZERO
Petr_Cizek
simson33
je tu test nové es trojky a v diskusi je deset příspěvků... žádný velký zájem...
Divíš, se? Je to prostě nuda. Pokud někdo nerozjede, že lepší je .... a nevrhnou se na to ostatní, nic se prostě neděje. Člověk si o tom přečte, když by byla příležitost tak se sveze, ale dopředu už stejně ví, to tohle fakt nééé
To asi není jen tím autem. Myslím, že nejsem jediný koho otravují kecy Fostekových kámošů Cicéra, Prochyče, teď nově Čížka a dalších, kteří nahrazují komentáře normálních lidí, kteří chodí asi někam jinam, protože "okurkáč" trvá už nějak dlouho 😒]
ProchyToman
Uplne te ty jelito vidim v tom tvym aute, jak ses upjatej, nasponovanej za volantem a rano si uzkostlive balis svacinu do prace 😂
CICZERO
.Rambousek.
...za absolutně nesmyslnou cenu 😄
CICZERO
Petr_Cizek
Sardinka0123
Audi je prostě moje srdcovka. Jako první auto jsem od táty dostala Audi a už jsem této značce zůstala věrná na furt. Před půl rokem jsem si koupila novou audinu a jsem naprosto nadšená! Dávám si na ní extrémní pozor, takže stále vypadá, jako bych s ní vyjela poprvé! Teď řeším překlad systému do češtiny. Zatím mě nejvíce zaujala tato stránka: https😐/www.autacesky.cz/audi_34. 😄