Novinky
Zpět na článek
Toto jsou ty nejbláznivější Alpiny za 56 let produkce uznávaného úpravce
14 komentářů
webpaja
2
Tohle by si kluci měli ohlídat. Jinak za mě Alpina B12 coupé.
Přejít do diskuze
webpaja
Jakkoliv se tu můžeme drtit v diskuzích, zda jde o tunera nebo výrobce, fakt je ten, že sama Alpina se nazývá výrobcem, ACZ by ji tedy tak mělo brát.
webpaja
Celkem slušně to trefil Xylo, pokud se nenajde nějaký ob.sírka a nevyvolá hádku, diskuzí je méně.
Každopádně za mě z toho co tu redakce dala je úžasná 3er s V8. 😉
Každopádně za mě z toho co tu redakce dala je úžasná 3er s V8. 😉
lyon667
V dnešní době nikdy nevíš. Stačí, aby se toho chytnul nějakej iniciativní bl.. aktivista a nebudeme se stačit divit...
Mimochodem, Alpina letos rozesílala dotazník ohledně zákaznických preferencí k pohonům v budoucích modelových řadách. Jako malovýrobce sice mají určité vyjímky v emisních předpisech, ale závislost na BMW a nějaký tlak z jejich strany jsou tam patrné.
Mimochodem, Alpina letos rozesílala dotazník ohledně zákaznických preferencí k pohonům v budoucích modelových řadách. Jako malovýrobce sice mají určité vyjímky v emisních předpisech, ale závislost na BMW a nějaký tlak z jejich strany jsou tam patrné.
lyon667
Pro některé není bezpečné cokoliv nad rychlost chůze. Faktem je, že Alpiny - s ohledem na závodní minulost značky - nikdy omezovač rychlosti neměly.
Dinar
Přesně, tak E36 B8, o té jsem ani nevěděl, mohlo to být pěkný svezení. :yes:
lyon667
Za zmínku podle mě stojí i slavný Batmobil, byť vyráběný u BMW, tak za jeho vývojem stála právě Alpina. :yes: Ta tehdy fungovala de facto jako neoficiální divize Motorsport, neboť ta oficiální vznikla až o pár let později.
KANKUNEN
Alpina nikoho nezajímá. Jen nevím jestli redakce svýma hrůzama vyhnala fanoušky nebo už to fakt nikoho nezajímá.