Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Anonym
a nezapomeň na panoramatickou střechu!
Edit: neminusuj, blbe, neznáš mapu. Ledaže jsi Rolf ale to pochybuju.
Edit: neminusuj, blbe, neznáš mapu. Ledaže jsi Rolf ale to pochybuju.
Loptos
Zaujimave je, ze audi ma singleframe daleko vacsi ako BMW ledvinky, ale i tak to ludom vobec nevadi a velke ledviny ano a este zaujimavejsie je, ze to vlastne stale vyzera lepsie ako "prasaci rypak" na novej 4ke coupe alebo X7. 😄
Ono to sice není nijak dvakrát pohledné, ale horní hrana single frame stále končí pod horní linií světel a ne nad nimi.
Moc se mi nelíbí ten black packet... ještě k tomu i s černým logem, to vypadá, že ho někdo ukradl.
Jinak jsem si asi docela zvykl... jak se mi ze začátku úplně nezdála A5, tak teď mi přijde v pohodě.
Jinak jsem si asi docela zvykl... jak se mi ze začátku úplně nezdála A5, tak teď mi přijde v pohodě.
Mě se blackpack líbí, jen vyjma loga. Mám to radši než chrom 😉
Mno... já si na chrom taky moc nepotrpím... když vidím třeba chromovaný kliky dveří, tak utíkám 😄 . Ale:
1) velká maska vypadá v černé ještě větší (viz třeba i Octavia RS) a
2) moc to nesedí k tmavým barvám, zejm. modré.
1) velká maska vypadá v černé ještě větší (viz třeba i Octavia RS) a
2) moc to nesedí k tmavým barvám, zejm. modré.
Kamarát mal na SQ7 lišty a prednú masku v chróme a nechal prerobiť na black packet 😊. Každý máme iný vkus.
Ako som priaznivcom čiernych doplnkov, tak pri Audi začínam mať pocit, že je to už príliš a začína sa mi to prejedať. Notabene tie čierne kruhy, ktoré sa úplne strácajú v čiernej maske, proste je tej čiernej už veľa. A tak nejak cítim, že móda "all black" už nebude trvať dlho (už to má hocijaká lowcost nižšia stredná) a prémia onedlho vyrukuje s novým trendom v štýle "orange is the new black".
:yes:
iHoven
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Problém ledvinek není velikost, ale umístění, jsou prostě moc vysoko a evokují ten zvednutý prasečí rypák. Posuň si je ve photoshopu o 5-7 cm níže a klidně je ještě zvětši, bude to vypadat daleko lépe. Stejně tak si zvedni single frame o 5-7 cm nahoru nad horní hranu světel a bude to vypadat také otřesně.
KANKUNEN
Ani jeden z nich nehodlá auto prodat a jít do benzínu.
No to asi nebude tak těžké. Já jsem sice obecně pro benzín, ale zrovna ve velkém SUVčku... jsme teď v kuriózní situaci, kdy S6 je nafta a SQ7 benzín, mělo by to být spíš naopak.
Fakt som občas z toho zmätený čo sa tu vymýšla za ch.ujoviny.
Jeden z důvodů proč se toto děje může být třeba fakt, že pomatení Němci zakazují novým emisně čistým autům vjezd do center viz takový Stuttgart, kde se zjevně vedení města zbláznilo.
https😐/www.autoforum.cz/…uriozni-vyjimku/
Nebo se za chvíli dozvíme, že S6 jde zpátky k benzínu.
https😐/www.best-selling-cars.com/…missions-target/
Zisk VW za 2020 je 10.000.000.000€, tržby jsou 222.880.000.000€... takže ta pokuta je 1,4% zisku a 0,06% tržeb.
Plus navíc - píšeš, že Audi nemine pokuta, ale Audi samotné ten limit plní.
A to nemluvime o tom, ze si mohou odkoupit od jine automobilky, ktera ma prebytek napr. od Tesly takze to pak je jeste levnejsi.
Len v mojom okolí ho kúpili dvaja. A keď som bol s jedným z nich v Audi, tak tam bolo zopár rezervovaných, že sa rýchlo pomíňali.
Tu by som - v rozpore so svojou všeobecnou náklonnosťou k benzínu - volil radšej V8 TDI. Ako najviac, kde by som v rámci SUV bral benzín, je veľkostná trieda Q5/X3/GLC, aj tam by som ale zvažoval šesťvalcovú naftu (ak teda ešte je, tuším GLC už nemá).