Videa
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeS Octavií Combi RS 2.0 TDI v Mostě: Kolik žere na okruhu v plném zápřahu?
25 komentářů
traveldrive
"Jasně že jsme měřili i čas, tentokrát jsme si ale pro šedivý kombík vymysleli i speciální disciplínu na míru."
Šedivý kombík, alebo šedý kombík? Neviem ako je to v češtine správne, ale môjmu sluchu to nejako nesedí. Znie to, ako keby ten kombík už mal šediny. 😄
Šedivý kombík, alebo šedý kombík? Neviem ako je to v češtine správne, ale môjmu sluchu to nejako nesedí. Znie to, ako keby ten kombík už mal šediny. 😄
Obojí vyjadřuje něco jiného.
šedivý je spíše našedlý
to víš hochu, čeština je nádherný jazyk s obrovskou slovní zásobou :yes: :yes: :yes:
šedivý je spíše našedlý
to víš hochu, čeština je nádherný jazyk s obrovskou slovní zásobou :yes: :yes: :yes:
Z pohledu označení barvy jsou to 100% synonyma. Jsou kontexty, kde jsme více zvyklí na jedno nebo na druhé... ale že by to byl jiný odstín barvy, to podle mě ne.
caliban
Neumím si představit nudnější auto se kterým bych tam jel. Větší zábava by byla jet po okruhu v Mostě se skříňovou avií...
peto625
aký článok o Škode tu bude v pondelok.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Dzakobo
Potom se mi zdálo, že to Machi trochu šolíchá (kvůli šetření brzd), tak jsem snížil odhad na 18, no spletl jsem se 😁
Chtít rychlejší nafťák v nižší střední, okamžitě jdu pro Focus ST. Alespoň má normální ovládání ventilace, není to na silnicích takový "plevel" a o podvozku nepochybuju. Manko 10 koní vem čert 😁
Chtít rychlejší nafťák v nižší střední, okamžitě jdu pro Focus ST. Alespoň má normální ovládání ventilace, není to na silnicích takový "plevel" a o podvozku nepochybuju. Manko 10 koní vem čert 😁
M-A-R-S
A co na to říká filtr pevných částic - na ježdění s naftou po okruhu? 😲
teig
Jasně, teď se do mě všichni pustíte, že jsem úplně blbej, ale nemůžu si pomoct: čas zjistím na konci toho videa, kde ale najdu tu spotřebu? Těch 7,4 co je na těch fotkách displeje to hádám že nebude, to by fakt byl zázrak a rozhodně to není nejvyšší spotřeba, co kdy redaktor viděl na displeji dvoulitrového dieselu (jak píše) 😃 Nebo výsledek jako bude v nějakém jiném článku?
----
Edit: jo, už chápu, ty videa jsou dvě různé, díval jsem se jen na to druhé 😉
----
Edit: jo, už chápu, ty videa jsou dvě různé, díval jsem se jen na to druhé 😉
Slušný diesel.