Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
traveldrive
Trochu ma mrzí, že Kangoo stratilo hravosť predchádzajúceho modelu. Vyzerá dobre, ale tvári sa veľmi vážne a zapadlo medzi konfekciu. Vzadu zamrzia výklopné stolíky na operadlách predných sedadiel. Opäť zle, vyklápajú sa zospodu hore, čiže cez kolená zadných cestujúcich. Majú to tak všetci a za mňa je to fail - napriek kritikám sa na to vykašlali. Poslednou výtkou je výrazný nárast rozmerov auta, s dĺžkou atakujúcou 4,5 metre a šírkou 1,91 metra (!) už ťažko možno hovoriť o kompaktnom aute.
Inak asi fajn. Veľmi dobre vyzerá kabína, aj z praktického pohľadu aj po dizajnovej stránke. Ide s dobou a s dotykovým ovládaním to príliš nepreháňa. Chcelo by to vyskúšať.
Inak asi fajn. Veľmi dobre vyzerá kabína, aj z praktického pohľadu aj po dizajnovej stránke. Ide s dobou a s dotykovým ovládaním to príliš nepreháňa. Chcelo by to vyskúšať.
Já se změně ani nedivím. Malé rozměry a právě ta designová hravost jsou příčinou, proč se ho prodává polovina oproti ostatním modelům. Když si pak vezmeš, že čtyřčata od PSA/Toyoty zvládnou dohromady nějakých 160 000 kusů ročně, je dvacet tisíc Kangoo dost málo.
Zas porovnávať predaj štyroch značiek a dvoch značiek, pričom u Mercedesu to bol s falošnou prémiovosťou Citanu riadny prepadák, je trochu nefér, nemyslíš? 😉
Olík13
22 let jsem Renault miloval. V rodině jich postupně jezdilo 8, od R 19, Clia Grandtour, přes Captury, až po Megany Grandtour. To, co ale rencek předvádí poslední rok, s tím se neztotožním. Nejen, že se mně motor rozsypal po 55t km 😢 , ale i nová cenová politika rencka mě nutí opustit tuto značku.
Dokonce i mnou prokletá značka Škoda se nabízí lépe, jak Renault. 😲
Takže přátelé, bylo mně s Vámi 20 let krásně, ale z důvodu posledního roku mně nezbývá než zvolat - sbohem... :no:
Dokonce i mnou prokletá značka Škoda se nabízí lépe, jak Renault. 😲
Takže přátelé, bylo mně s Vámi 20 let krásně, ale z důvodu posledního roku mně nezbývá než zvolat - sbohem... :no:
Nebuď najiva, jestli budeš chtít znova podobné nové auto, tak bude s baterkou za cenu BMW 320d.
Tych ludi je viac, mne vydrzal motor asi 38 000 km. To by asi nebol najvacsi problem, keby aspon tych prvych par tisic km fungovalo auto normalne 😄 Snad sa to vsetko na lepsie obrati so zmenou vedenia.
Vojtech1._Dohnal
Dovolím si vás opravit, trdla... Ony tak "unikátní" ližiny má už současný Kangoo! A ani není potřeba nic šroubovat, příčníky jsou hotový za minutu.
Jinak kára vypadá parádně, akorát doufám, že přibydou dveře od kufru do stran... To je výborná věc.
Jinak kára vypadá parádně, akorát doufám, že přibydou dveře od kufru do stran... To je výborná věc.
Ja som Kangoo mal. Strešný nosič je úplne perfektný, montáž/demontáž priečok proste neriešiš. Delené dvere boli za príplatok a sú neporovnateľne praktickejšie ako jednodielne veko. Podľa mňa túto možnosť zachovajú.
Arese
... nové Kangoo tváří tak suše a seriózně, jako VW?! Kam se poděla francouzská hravost a rozpustilost? 😲
Tak tentokráte se vůz vyvíjel již s myšlenkou odvozeného "malého" mercedesu Třídy T/Citan2, tak jestli to není vedlejší efekt. Skelet je prostě víc univerzální a méně Renault. Byť teda ten interiér, který se předělá snadno, je opravdu hodně "německý"...
chytrak1
Už se těším zase na to hýkání, jak VW má špatnou ergonomii a tady jsou zachovaný nějaký tlačítka. A pak vždycky ukážu tu jejich ruční brzdu. https😐/www.auto.cz/…i-dvere-postrada?…
To může vymyslet jen renault - ručka u spolujezdce za řadící pákou. Asi jako kdysi ovládání tempomatu na středový konzoli u ruční brzdy 😁
To může vymyslet jen renault - ručka u spolujezdce za řadící pákou. Asi jako kdysi ovládání tempomatu na středový konzoli u ruční brzdy 😁
Keby si trochu rozmýšľal a nenadchýňal sa tu svojou "múdrosťou", možno by si prišiel na to, že tá "ručka" je automatická. Po vypnutí motora sa zatiahne, pri rozbehu samočinne vypne. Kvôli čomu ju potrebuješ v lepšom dosahu? Oveľa lepšie je mať v ideálnom dosahu šaltpáku ako tlačítko brzdy, ktoré je tam len na občasné použitie a ako zicher. Ale ty sa, trúbka, potrebuješ kasať aký si "chytrý" a ľudia z Renaultu hlúpi. Tak nech ti nenaprší do nosa, lebo je to naopak.
No, ono je totiž zdaleka nejlepší řešení pořádná páka P brzdy mezi sedadly! 😄 :yes:
Pre dinosaurov áno. Ostatní žijú v 21. storočí.
Jsi směšný. Každý automechanik ti potvrdí, že čím více je v autě zbytečné elektroniky, tím dražší opravy tě u něj čekají! 😒]
Inak ja mam tiez parkovaciu brzdu az za pakou a nejake neergonomicke mi to nepride. A to si odbrzdujem sam.
Tak sa zasmej, je to vraj zdravé. Tej zbytočnej elektroniky sú v aute mraky, automatizovaná ručka patrí k najjednoduchším a najmenej problémovým veciam v súčasných autách. Radšej aby si sa vrátil ku konskému záprahu, tam bude tej problémovej elektroniky minimum a budeš to mať bez starostí. 😉
Mne na Citroene C5 nejak automatizovana rucka nejake lanko suchala a vzdy mali vyhrady na stk. Oprava vraj 1000€, auto vsak brzdilo bez problemov. Aj to bol jeden z dovodov, preco som sa auta zbavil.
To ale nesmíš brát nějakou prehistorickou el.pakrovaci brzdu, co namotává lanko. Víš jak to funguje dnes ( aspoň u nekterych)? Natlakuje ti to brzdovou soustavu čerpadlem a parkovací brzda brzdi všechna kola. Dokonce za jízdy to používá i ABS.
el. brzdu samozřejmě mám, a kdybych ji používal tak jak říkáš tak mi auto brzo někam ujede. Ale i kdyby se to dalo používat jak píšeš, to má být jako důvod proč ji dát spolujezdci do jeho zóny? Aby si s tím hrál? Takhle fakt můžou uvažovat je inženýři z francie. 😁
A čo máš za auto, že ti el. brzda tak na howno funguje? A čo to pletieš o spolujazdcovej zóne, prosím ťa? Je to na strednom paneli pod ovládačom klímy, aká spolujazdcova zóna? Keď ti chýba argument, vymyslíš si hocijakú hlúposť?
Ta zahrádka je hezký simply clever řešení 😄
Vevnitř taky rozumná kombinace digi a klasiky... jen teda tahle fotka je všeříkající😒br />https😐/t.cncenter.cz/…igin-6908443.jpg?…
Zatímco dřív jsme tahali kabel zespoda nahoru, budem ho teď tahat shora dolů? Kua proč?
A nevypadá to, že by tady bylo další USB... jasně, můžeš vrazit redukci do zapalovače.
Vešli jsem se ve s jedním děckem do 3dv Bsegmentu, když bylo potřeba, ale cestování i na krátkou vzdálenost s kočárkem je prostě kompromis, takže i pro takovou rodinu začíná ten slušný základ někde od C segmentového kombíku, aby si nemusel přemýšlet, jak ty puzzle poskládáš.