Testy
Přihlásit pro přidání komentáře
Ozzman
Nejsem cílovka, ale vlastně to nevypadá tak zoufale, řekl bych, že se mi to i docela líbí, jen nějak nevím co já osobně bych s takovým autem dělal. Je fajn, že do SUV se pořád dá pořídit slušná a moderní nafta, k Citroenu tak nějak patří, ale asi nejvíce je škoda, že z C4 neudělá citroen hlavní model. Udělá sníženou variantu jako klasický liftback, klidně i kombík, motorizace na nižší střední solidní... proč vše musí být crossover ? 😐.
A mne sa to páči napriek tomu, že tiež niesom cieľovka. Konečne to nie je ani na druhý pohľad mierne preoblečený Peugeot. Kombík mal Citroen naposledy ako BX nie? K dokonalosti mi nielen u tohto modelu chýba hydractive, možnosť zmeny výšky od vozovky by sa práve k SUV či Crossoveru hodilo jak riť na šerbeľ. 😄
V nižší střední třídě měl ZX break a Xsaru break. Pak přišla C4, už bez kombi. BX je střední třída, kde pokračoval Xantií a C5.
Myslím, že jsi opomněl XM https😐/cs.wikipedia.org/…/Citro%C3%ABn_XM#… . Pracoval jsem pro firmu, která v devadesátých letech sdílela patro se zastoupením Citroenu. Pan ředitel byl velký sympaťák (Francouz) a jeho sekretářka byla výjimečně pohledná slečna.
a xsaru v kombiku si kde nechal... to bol posledny kombik od citrona v nizsej strednej... moja sefka este ked som brigadoval po skole v jednej prepravnej sluzbe mala xsaru kombi... inak docela salat auto na malych koleckach .. proste klasicky citron este ... golf 4 v tom case bol vedla toho premiovka
hele na mě to auto výsledkem testu i cenou působí prostě jako běžný kompakt.... ten "cross" styl je takový příjemný bonus, který zákazníci oceňují.... já tohle vůbec nevyhledávám, ale evidentně tato auta na trhu bodují.... Na mě to testované auto působí sympaticky.... 😄
Aku znizenu variantu? Ved to ma svetlu vysku 156 mm. Kolko maju znizit? Centimeter na 146 mm, aby to zacalo branit v normalnom pouzivani?
A co takhle normálních třídních 120-125 mm? Vždyť to auto je nesmyslně vysoké při normálních proporcích karoserie.
.... ale lidi to chtějí.... nevím jestli kvůli pocitu že vyšší auto = lepší auto jakože to je prostě teréňák nebo co a nebo jestli je to kvůli tomu, že půlka lidí už dnes do normálního auta kvůli zádům ani pořádně nenastoupí.... ale z nějakého důvodu lidi tyhle auta jednoznačně preferují.....
No jo... kdysi to bylo rodinné kombi, pak MPV, teď SUV. Ty předchozí vlny byly aspoň užitečné a smysluplné, ale tohle...
Jen si tak říkám, jak je možné, že i můj čtyřiadevadesátiletý děda bez problémů zvládá nastupování a vystupování s normálním autem...
Jen si tak říkám, jak je možné, že i můj čtyřiadevadesátiletý děda bez problémů zvládá nastupování a vystupování s normálním autem...
Iste, ze vyssie auto je lepsie auto. Naco si zbytocne vytvarat prekazky, ked byt nemusia. Netreba vsak nic prehanat a tych 156 mm vyzera tak akurat.
Z pohledu jízdních vlastností to rozhodně neplatí
Ano, vikendovu jazdu na okruhu to pravdepodobne nevyhra. Ale toto je bezne auto na bezne jazdenie.
To mi pripomenulo, ako som sa vcera nahanal na Citigu s jednym autom. Trosku ma pri 120ke smyklo cez pruhy a zena mi vravi, ze ides ako saleny, bala som sa, ze sa vyvratime. A ja som jej odpovedal, ze ja tiez 😁 Vacsinou ju ubezpecujem, ze sa nevyvratime, mame tazke baterky v podvozku.
Ale podla mna by BMW, aj ked ma svetlu vysku 20 cm tu zatacku dalo aj v rychlosti cez 120. Pritom v X1ke uz celkom citit vysku. Tam vidim aj moznost, znizit trosku podvozok a dostat este lepsie jazdne vlastnosti. Ale preco to chciet od relativne nizkeho Citroenu?
To mi pripomenulo, ako som sa vcera nahanal na Citigu s jednym autom. Trosku ma pri 120ke smyklo cez pruhy a zena mi vravi, ze ides ako saleny, bala som sa, ze sa vyvratime. A ja som jej odpovedal, ze ja tiez 😁 Vacsinou ju ubezpecujem, ze sa nevyvratime, mame tazke baterky v podvozku.
Ale podla mna by BMW, aj ked ma svetlu vysku 20 cm tu zatacku dalo aj v rychlosti cez 120. Pritom v X1ke uz celkom citit vysku. Tam vidim aj moznost, znizit trosku podvozok a dostat este lepsie jazdne vlastnosti. Ale preco to chciet od relativne nizkeho Citroenu?
topten
a vyklepany na kolene v garazi ???
nie, je to citrón, som rad ze to tak je, patri to k nemu
https😐/newsdanciennes.com/…2016-820x534.jpg
https😐/newsdanciennes.com/…2016-820x534.jpg
mbrzda
Opět si to po sobě nedokážete přečíst?
"držák na tablet umístěný na přístrojovce před řidičem" - držák je snad před spolujezdcem, před řidičem je volant!
"držák na tablet umístěný na přístrojovce před řidičem" - držák je snad před spolujezdcem, před řidičem je volant!
zlysoused
použití "správného" automatu. Sice se mi na začátku vůbec nová C4 nelíbila, ale má něco do sebe. A právě ta možnost klasického 8st HDM by pro mě byla velkým lákadlem při výběru. A že je auto komfortní, je jen dobře. Komfort je to, co od Citronu očekávám, s tím nakonec souvisí i ten HDM automat.
To je zajímavý jak si místní diskuteři myslí že HD automat je výhoda. Jen pro info - aAutomatické převodovky do příchodu DSG byly v evropě pouze okrajovou záležitostí, teprve s nimi se rozšířili masově. Proč asi? A jejich výhody přetrvávají dodnes. Až na pár vyjímek HD automat do normálního auta skoro nikdo neumí dělat pořádně.
Z pohledu mě, jako uživatele, je HDM lepší a příjemnější řešení. Ano DSG v mainstreamu dominují. Jenže to je především preference výrobců, ne kupujících.
No protože dřív to byly vesměs čtyřstupňové automaty bez pořádného přemostění měniče, s důsledkem ztrát ve spotřebě i dynamice.
Nové automaty, měničové i dvouspojkové, už ty nevýhody nemají... navíc mají stupně navíc a tak jsou i příjemnější na dálniční plachtění.
Nové automaty, měničové i dvouspojkové, už ty nevýhody nemají... navíc mají stupně navíc a tak jsou i příjemnější na dálniční plachtění.
Ctyrstupen je fajn 😁 jen to řadí trochu víc oldschool americky, ale zase ten motor pak má pásma otáček, kde to fakt jede. Dnes přežitek, ale z pohledu servisních nákladů určitě lepší, než dvouspojka, která vlastně není automat, ale robot, který hýbe spojkami
Ale houby 😄
Málokdo byl ochoten připlatit ranec za převodovku, se kterou je jeho auto pomalejší a má vyšší spotřebu.
Proč by robot, co hýbe spojkami (a taky samozřejmě posouvá kolečka) nebyl automat? Automat je prostě převodovka co řadí sama, ne?
Málokdo byl ochoten připlatit ranec za převodovku, se kterou je jeho auto pomalejší a má vyšší spotřebu.
Proč by robot, co hýbe spojkami (a taky samozřejmě posouvá kolečka) nebyl automat? Automat je prostě převodovka co řadí sama, ne?
Co houby? Kde jsem psal, že to jede víc, než manuál? 😁, ano, jistě že to je pomalé a uzrane, ale když máš 6tikvalt a 4kvalt na stejném motoru, tak ten 4 kvalt má delší rychlosti a dokáže tak bez řazení ve spojení s atmosférou v určitých rychlostech jet ve větším spektru na jednu rychlost efektivně. Typicky to bývá nastavené aby si mohl na dvojku jet třeba 60-110, trojku 90-160 a tak.
S tím robotem, tohle mi vždy řekli pravověrni fanoušci amerik 😁 prostě dvouspojka není pravý automat 😁 prost je to robotizivany manuál 😁 Já sám ho mám, nemyslím to posmesne.
S tím robotem, tohle mi vždy řekli pravověrni fanoušci amerik 😁 prostě dvouspojka není pravý automat 😁 prost je to robotizivany manuál 😁 Já sám ho mám, nemyslím to posmesne.
chytrak1
udělat tak zamračený, ubrečený a smutný auto? A jak to mohl někdo schválit? Nechápu. Teda chápu že to asi vyjadřuje pocity designera po transformaci citroenu na low-cost značku. Ale je to hrozný.
Priateľský ľudožrút
C4, ktore som kupoval ako nove, varujem vsetkych motoristov pred kupou tejto znacky. Tragicka kvalita s akou som sa u ziadneho auta , ktore som kupoval ako nove nestretol. A to som mal tu C4 rad.
Saxo bylo fajn až na převodovku 😁 :yes:
Ale to bol nejaky stary Citroen. Novsie su snad lepsie, aj ked koluju hrozostrasne pribehy o kvalite. Horsia kvalita sa da stretnut v Renaulte, tam doteraz normalne nechapem ako dlhodoby uzivatel Peugeotov a Citroenov.
Kedy konečne prestaneš dokola omieľať ten tvoj otrepaný vergeľ o nekvalitných Renaultoch? Si trápny jak kýbel gitu.
Mame iny priklad na nekvalitu? Mozno ano, ale nestretol som sa osobne, tak spominam overeny Renault. Mozno Tesla kedysi tiez nebola synonymom kvality. Ale o tom sa pise casto.
Jako majitel C5 a následně Spacetoureru (obojí kupované jako nové) a občasný uživatel manželčinou Octavie 3 4x4 říkám zlatý Citroen.
A leaseolanu servisní náklady na onu škodovku opravdu nezávidím. (Posledně nechtěl už platit další opravy a couvnul teprve až mu autorizák vysvětlil že bez toho auto nemůže projit první STK ,)
A leaseolanu servisní náklady na onu škodovku opravdu nezávidím. (Posledně nechtěl už platit další opravy a couvnul teprve až mu autorizák vysvětlil že bez toho auto nemůže projit první STK ,)
_Karel_
Po dlouhé době (nebo poprvé?) hnusnej Citroen.
Kontrolní otázka, poznáte, která z těchto přístrojovek je stará 35 let a která patří modernímu autu?
https😐/www.auto.cz/…ob-poznate-model?…
https😐/www.auto.cz/…t-bez-kompromisu?…
https😐/www.auto.cz/…la-bezprostredni?…
Kontrolní otázka, poznáte, která z těchto přístrojovek je stará 35 let a která patří modernímu autu?
https😐/www.auto.cz/…ob-poznate-model?…
https😐/www.auto.cz/…t-bez-kompromisu?…
https😐/www.auto.cz/…la-bezprostredni?…
No vidíš, modernizace je krásně vidět. Tam, kde Kadett a Nissan potřebovali obří plochu, zvládá to C4 na pěti palcích.
Stejně se mi nejvíc líbily přístroje na prvních C4, ty oranžové průhledové uprostřed.
Stejně se mi nejvíc líbily přístroje na prvních C4, ty oranžové průhledové uprostřed.
Poprvé určitě ne. ale myslel jsem si že hnusnější auto než cactus / C3 už dělat nebudou.
ten přístrojový štít je celkem výsměch nato co neska umí kdejaký mobil. Ale pokrok tu je Kaktus neměl otáčkoměr vůbec.
Na druhou stranu, co by měl přístrojový štít více ukazovat? Rychlost, otáčky, palivo, teplotu, kontrolky... Fakt nepotřebuju další omalovánky.
Nejde o to co ukazuje, ale jak to ukazuje. Tohle bych čekal u elektrickýho autíčka pro děti.
Emel
Trošku mě vyděsily 18" v základu pro zvýšený kompakt, co vzadu jistě nemá víceprvek... ale dle testu teda asi celkem ok. On je to taky docela balon, 195/60R18... nezvyklý rozměr.
Postreh
Hroza....hrozna zlátanina tvarov a materiálov....hladajú sa páni v Citroene....ani pekne, ani orginalne ani ucelne...za mnna :no:
Oscar_Romero
Já ci klasický Citroen C5 s hydropneu podvozkem!!! Málokteré auto má tak hnusný interiér i exteriér. Jde klesnout ještě níže?
Ginger Kyriakos
Nádherné auto. . Tady ale frčí jiné modly, takže dostane C4 pořádně nařezáno. Venku hrany, jak když maluje auto pětiletý děcko a zevnitř čím víc tabletů, tím lepší.
Meky
5,5 litra na dialnici?
To hovor tomu, co seno zere.
EDIT😒br /> vo vedlajsom teste v Opel Combo si motor HDI berie cez 7 litrov na dialnici.. Ale v C4 len 5,5 litra.
V Combe je hlucny, ale v C4 je tichy.
C4 je priestranna, ale podla rozmerov vybermiauto.cz je vnutorny priestor pod urovnou Pola.
Trapny test
To hovor tomu, co seno zere.
EDIT😒br /> vo vedlajsom teste v Opel Combo si motor HDI berie cez 7 litrov na dialnici.. Ale v C4 len 5,5 litra.
V Combe je hlucny, ale v C4 je tichy.
C4 je priestranna, ale podla rozmerov vybermiauto.cz je vnutorny priestor pod urovnou Pola.
Trapny test
Meky
Pozerám ten štýl a veľkosti a motorizácie a vidím to tak, že C4 je v princípe francúzsky rapid.
Veľké auto zvonku, postavené na podvozku malého auta. Vnútorný priestor zodpovedá malým autam.
Vybavenie a spracovanie taktiež zodpovedá malým autam, motorová paleta detto.
Na rapid sa podobá aj cenová politika. Základ v hokobyte prijateľná cena, v lepšej výbave už atakuje cenu lepších modelov.
Veľké auto zvonku, postavené na podvozku malého auta. Vnútorný priestor zodpovedá malým autam.
Vybavenie a spracovanie taktiež zodpovedá malým autam, motorová paleta detto.
Na rapid sa podobá aj cenová politika. Základ v hokobyte prijateľná cena, v lepšej výbave už atakuje cenu lepších modelov.
S dodávkami v priemysle je dodrbané hneď hlavne od prachu.