Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Diskuse: Znáte Tatru Safaribus? Vzácná úprava šestikolové 815 se v Česku nedávno prodala za miliony

Na základě Tatry 815 vznikla řada zajímavých vozidel s nejrůznějšími zaměřeními. Mezi ty nejpozoruhodnější jistě můžeme zařadit takzvaný Safaribus.
Zpět na článek
10. 3. 2021 08:07
Avatar - JirkaV8
10. 3. 2021 07:48
Tatra či špatně hořící vatra
Zajímavý vůz. Teď už je z toho ocucaný bonbon, ale předtím to mohlo být dobré. :-) O to víc zamrzí křečovitá panoptická šou chronického podvodníka hrajícího si na Tatru kolem světa s číslem II. Kdy si přeprodal zhodnocené auto sám sobě, s lidmi kteří přispěli vyběhl. :-O Společníkovi ani nechtěl ukázat účetnictví a pak začal dělat ve světě jen ostudu. Jezdí bez vhodného řidičáku s přetíženým autem, lže do médií jak když tiskne, teď zas zapomene výsledky covid testu v jiném státě. Raději si počkám na jinou cestovatelskou skupinu, i kdyby jela na elektrický koloběžce. ;-)
Rozbalit vlákno
2
10. 3. 2021 08:13
Re: Tatra či špatně hořící vatra
Pokud Vás láká podobné cestování můžu doporučit cestovku Pangeo tours. Na rozdíl od pana Havlíčka tato cestovka jsou profesionálové, kteří takové cestování provozují již 30 let. A sám za sebe můžu říct super - techniku mají vychytanou, posádky jsou kamarádské a organizace celého zájezdu zcela bez problémů :yes:
Avatar - cascadia2
10. 3. 2021 08:24
Re: Tatra či špatně hořící vatra
Jo vy myslíte Havlíček TKS2, to je grázl jak vrata, na něj velký pozor!!! Ani nevím, zda mu ten cirkus ještě existuje.

Pangeo neznám, s Adventurou byl kamarád kdysi na Isladu a celkem dobrý.
10. 3. 2021 08:07
Pěkné
Jako obytňák do terénu by to bylo super. Jenže provoz v evropě by byl neskutečně drahý (emisní normy). Tatra postavila podobných zajímavých aut více. Asi nejzajímavější byl terénní autobus s nízkou předsunutou kabinou (jako na autojeřábech) pro pořadatele Dakaru (tato koncepce byla požadována pro možnost transportu menším nákladním letadlem).
Rozbalit vlákno
0