Videa
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeMartin Vaculík radí, jakou si pořídit jedničkovou Octavii na chov. Hledejte svatý grál!
109 komentářů
Anonym
Tehdy jsem ji hrozně záviděl a chtěl jsem taky být velikej chlap.
Edit: Vždyť jistě, máte pravdu. Ty mínusy si zasloužím. Vím už teď dobře, že nebylo co závidět. Sám jsem si taky jeden dal. Škoda, že si jich nedokážu naklikat ještě tucet.
Edit: Vždyť jistě, máte pravdu. Ty mínusy si zasloužím. Vím už teď dobře, že nebylo co závidět. Sám jsem si taky jeden dal. Škoda, že si jich nedokážu naklikat ještě tucet.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Pokud to auto neomotáš o strom, tak to auto prakticky nejde zničit. Motory jsou nesmrtelný a co jinýho na tom chceš utahat?
Matepet
Líbí se mi jak Svět Motorů mění názory. O motorech v jedničkové Octavii psali už před lety bylo to trochu jinak...ale co už, názory měníme časem všichni. Jen je potřeba to nebrat moc vážně.
A pan odborník Vaculík zase nezklamal. Když už zmínil změnu sání u 1.8 92kW, tak mohl také říct, že u 1.6 55kW bylo ve stejném roce změněno výfukové potrubí a už se tedy nemohlo stávat, že lambda sonda byla zalita kondenzátem. Ale proč si neplivnout, že...
A pan odborník Vaculík zase nezklamal. Když už zmínil změnu sání u 1.8 92kW, tak mohl také říct, že u 1.6 55kW bylo ve stejném roce změněno výfukové potrubí a už se tedy nemohlo stávat, že lambda sonda byla zalita kondenzátem. Ale proč si neplivnout, že...
Ono je otázkou, proč by někdo do budoucího youngtimeru měl volit slabý motor, který vůči těm silnějším nemá žádnou výhodu třeba ve spolehlivosti apod. Navíc se montoval jen do faceliftu a spíše v chudších specifikacích, které často měly hodně vybledlé laky už před 10 lety.
Ale o to vůbec nejde proč volit slabý motor. Jde o princip. A třeba taky proto, že základní motor mohli kupovat lidí, kteří málo najeli a tudíž se do dnešních dnů dochoval v lepším stavu.
Zrovna 1.6 55 kW mám doma a s tím motorem se jezdí příjemně. A spolehlivost taky není žádá hrůza.
Spolehlivost toho motoru je v pohodě. Kupoval jsem si O1 s tímhle motorem na 70 tis a prodával na 200 tis a motor běžel jako víno. Nicméně na těžkou oktávku to nebylo. Motor se s tím autem hodně trápil a díky chybějící 6ce to na dálnici ukrutně řvalo.
Jezdil jsem s tímto MPI 55kw, 1.9TDI 66kw a 1.8T 110kw, jediné auto, které stálo za řeč je to s 110kw, to alespoň nebylo tak brutálně těžké na předek, TDI zatáčí katastrofálně 😊
Já měl MPI 55 kW - 5 let a 1,9 TDI 8 let. Na obou jsem měl 205/55/16 gumy a neřekl bych, že to s tím zatáčením je taková hrůza. Chce to mít na předku dobrý gumy, který nekloužou. To vidím jako základ. Ano 1,8 110 kW bude rozhodně lepší, ale TDI mělo zase výhodu v zimě. Vyjelo to úplně všude. Díky těžkýmu předku si měl na předních kolech pořád trakci a když si na sněhu to auto hodil bokem, tak se zadek klouzal ale předek držel, což vidím jako velkou výhodu. Málokdy jsem v zimě ztratil trakci na přední nápravě.
Já mám teď 197 tisíc km a motor taky běží pěkně. Akorát spojku už to bude chtít novou. Právě je zajímavé, že na tak malý výkon jsou tam dost dlouhé převody, takže na pětku točí o něco méně než silnější benzínové motorizace. Ale je fakt, že na častější dlouhé jízdy po dálnici by se hodilo něco jiného.
Kamarád ji má taky, dělali jsme drag race proti soudobému Cliu 43kw a Oktávka s ním měla veeeelky problém držet krok 😊 Právě ty převody jsou docela k ničemu na dynamiku, na druhou stranu na to cestování je to asi ok, ja s tím nikdy dál moc nejel.
No, na sprinty to zrovna není. Spíš na plynulé plutí krajinou, pak není problém jezdit v létě se spotřebou pod 6 litrů. Za poslední rok jsem si těch delších cest užil docela dost kvůli opakovaným cestám na Slovensko a není to nic hrozného. Spíš v létě na dálnici hodně postrádám klimatizaci.
Klimatizace je dnes snad základ, já to auto neshazuji, sám mám na denní jízdu taky jedno obyč (12tileté) auto, které má nájezd jako dvouletá ojetina z operáku (dobrej kup) a je mnohem modernější a vybavenější, než ta stará Oktávie a i tak je stáří cítit. Nicméně ta O1 bylo solidní auto z kterého místní lid udělal modlu, svou práci odvedla, ale tolik naddimenzovaných superlativů se snad o jiném autě nepovídalo. Nejvíce jsem najezdil s už tehdy dosluhující 2004 1.9TDI 66kw a to auto bych bral akorát tak na ty popojíždky (ta ale už měla klímu a dokonce i vyhřívané sedačky 😁). Dnes se dají sehnat za slušné peníze, takže proč ne. Kamarád tu MPI 55kw sehnal asi za 25tisíc 4 roky zpět a až na nějaké blbosti a ťukance mu slouží dodnes, kdy začíná pokukovat, co za ní.
Přežít se dá jízdu v čemkoli, já sám měl donedávna na denní jízdy to Clio (do města hlavně) a dalo se s ní i cestovat normálně, jen se musíš vžít do role toho auta a nečekat na to, že ti zabere turbo, nebo na mokru 4x4 a podobné vychytávky 😁
Přežít se dá jízdu v čemkoli, já sám měl donedávna na denní jízdy to Clio (do města hlavně) a dalo se s ní i cestovat normálně, jen se musíš vžít do role toho auta a nečekat na to, že ti zabere turbo, nebo na mokru 4x4 a podobné vychytávky 😁
Dneska je to základ, ale to auto je staré 22 let a je v základní výbavě. Na lepší tenkrát peníze nebyly. Bral bych něco novějšího už kvůli bezpečnosti. Tady je všeho všudy jeden airbag a to je vše. Ani ABS tam není. Ale peněz taky není nazbyt, takže bych stejně kupoval tak desetileté auto, kvůli předpokladu spolehlivosti a levného servisu asi zase nějakou 1.6 atmosféru. A když o tom tak přemýšlím, až tak moc bych si nepomohl. Ještě tak v té bezpečnosti a klimatizaci. Co jsem kdy jezdil ve výkonnějších 1.6, tak mi tam ve výkonu nepřišel skoro žádný rozdíl. Navíc každá ojetina je riziko a tuhle Oktávii máme v rodině od novoty, takže vím, co od ní čekat. Asi si ji ještě nějaký čas nechám.
Rozumím, ale ta bezpečnost jde i o to, že 22 let staré plechy při bouračce už budou horší, než ty třeba 10-15 let staré, nejen o konstrukci auta. Ojetiny se sehnat dají, jen to chce hledat a hledat a být trpělivý, výkon u té 1.6 moc lepší nebude, pokud to bude +/- stejné auto, zase bude těžší. Jsou lepší atmosféry, ale v autech typu Octavie se moc lepších jednašestek atmo nedávalo a nebo jsou to problematické motorizace (třeba VTI od PSA). Napadá mne možná Renaultí 1.6 s 82kw, popřípadě nějaký Japonec, korejec.Mívali jsme poslední MPI v Jettě (75kw) a taky to nebyla žádná palba, ale auto jako takové bylo už mnohem modernější, než O1. Třeba tohle je zajímavá ojetina, ale je jich v ČR málo.
6 litrům moc nevěřím. Já když se hodně snažil tak 7,5, ale spíš přes 8. Na to jak to nejede to dost žere. Klima mě v tom taky chyběla. Cestovat s tím v létě dost očistec. Tyhle starší předface oktávky, měly bohužel klimu jen zřídka.
Na pětku to na dálnici řve jak píchlá ***. Potřebovalo by to mít další kvalt, který by ti shodil otáčky o nějakých 1000 ot. Jet pořád na 4000-4500 ot to je příšernej řev. To mě krom slabýho motoru vždycky hrozně pilo krev.
Jenik3
jedna 20let stara O1 mi stoji v garazi. No neprodam. 😄
A dal budu zcela dobrovolne zvysovat prumerne stari ceskeho vozoveho parku.
A dal budu zcela dobrovolne zvysovat prumerne stari ceskeho vozoveho parku.
Jak to jazdi? Optikou dnesnej doby...😊
Jezdi dobre. Je to 1.8 a objem se pocita "optikou dnesnej doby". Dam tam v 70kmh petku a auto si to vezme. Snad jen na dalnici toci vic nez je dnesni ridic benzinu zvykly. Ma pouze 5 rychlosti, a tak toci 3500 pri tacho 130.
Pod 8L na sto v prumeru se tezko dostanu, ale to uz se dnes nepocita, protoze ujedu cca 8 ts km za rok.
Pod 8L na sto v prumeru se tezko dostanu, ale to uz se dnes nepocita, protoze ujedu cca 8 ts km za rok.
S ohledem na fakt, že to má 150 koní, což je v dnešní době u Škodovky v běžných autech vrcholová motorizace, si můžeš být jistý, že to jezdí jako kule a navíc spolehlivě.
No na rozdíl od TDI se to nehrne tak brutálně nedotáčivě ze zatáčky 😁 Ale jo, ten motor je jiný, než moderní TSI, líbil se mi.
Mě taky. Ozvlášť v RS byl úžasnej a výkonu dostatek. :yes: Podle toho co píšeš si asi vždycky jezdil na 15 palcových kolech ne? Ty na to hrnutí předku ven trpěly. To měl táta na svojí oktávce a to byl ukrutný rozdíl proti mýmu autu. V každý rychlejší zatáčce to svlíkalo gumy a snažilo se to jet rovně 😁
Myslím, že i na 14" bylo to staré MPI, ale jinak 15" tuším. TDI bylo kombík.
Ono je to i pocitové, nebylo příjemné se s tím vrhat do zatáčky, teď mám Mégana2 jako druhé auto a ten se taky do zatáček nehrne, prostě jsou auta, která mají chuť zatáčet a pak ta, kterým se to nelíbí 😁 To je i dvojkovej Superb, tedy hlavně ten TDI co jsem měl služební 😁
Ono je to i pocitové, nebylo příjemné se s tím vrhat do zatáčky, teď mám Mégana2 jako druhé auto a ten se taky do zatáček nehrne, prostě jsou auta, která mají chuť zatáčet a pak ta, kterým se to nelíbí 😁 To je i dvojkovej Superb, tedy hlavně ten TDI co jsem měl služební 😁
14" kola měli motory 1,6 55 kw a mohlo je mít 74 kw, 1,4 všechny. Ostatní motory byly na 15" brzdové soustavě. RS na 16".
beibej
Na chov bych chtěl předface Laurin a Klement 20V turbo nebo to samé ale v prodloužené "vládní" variantě. Nebo jinou rare verzi: 1,4 44kw těch bylo hodně málo.
fico
svatýho na shnilým křápu?
Svatá trpělivost.
Vtip je v tom, že ty auta měly tak kvalitní karosérie, že pokud nejsou havarovaný, tak ani nejstarší kusy ještě nejsou shnilý na rozdíl od výrazně novějších aut.
s tím souhlasim. O1 na korozi netrpěla tolik jako novější auta koncernu
Přesně tak. Proti tomu O2 je krám, kterej hnije jak nakoplý jabko. Navíc předface motorizace u O2 byla jedna velká tragédie vyjma 1,9 TDI. Takže všeobecně byla O2 předface horší než stará O1. Jediná výhoda byla v nezávisle zavěšený zadní nápravě a dostatku místa na zadních sedačkách. Jinak je to proti O1 pekáč.
Z pohledu nového auta, tedy neřeším spolehlivost, tak O2 jezdila nejlíp na danou dobu a byla i porovnatelná s konkurencí, rozuměj neměla horší jízdní vlastnosti a docela i filtrovala nerovnosti.
Přesně, Octavie II ve své době, nebojím se říct, že i dnes, když je v dobrém stavu, bylo velmi dobré svezení a prostě nová platforma z GV byla cítit na každém výmolu, v každé zatáčce.
Dvojkové oktávky reznou stejně jako jedničkové, jen neumíme vnímat čas. Je to jednoduché, když jsem já jezdíval Fanoušem, tam mi kamarád říkal ukazoval Felicii jedoucí kolem nás, že reznou více než Favority. Jenže můj Fanouš byl mazel, a v té době už jezdily jen ty s dobrou péčí, ale rozpadaly se ty Felicie, které žádnou péči neměly. A tak je to i se srovnáním Octa I a II...
Dvojkové oktávky reznou stejně jako jedničkové, jen neumíme vnímat čas. Je to jednoduché, když jsem já jezdíval Fanoušem, tam mi kamarád říkal ukazoval Felicii jedoucí kolem nás, že reznou více než Favority. Jenže můj Fanouš byl mazel, a v té době už jezdily jen ty s dobrou péčí, ale rozpadaly se ty Felicie, které žádnou péči neměly. A tak je to i se srovnáním Octa I a II...
No, velmi dobré svezení, to je hodně pozitivně napsané, ale budiž 😁
S korozí - nemám osobní zkušenost s O2 a korozí, nikdy jsem ji neprovozoval, jen jezdil jako služebáky, ale když se podíváš po ojetinách, už tam kvete kde co a hlavně ty první verze fakt rezly, kamarád ji už udržuje pár let a pořád někde nalézá další a další puchýře (tuším 2005/2006 r.v. už nevím přesně).
S korozí - nemám osobní zkušenost s O2 a korozí, nikdy jsem ji neprovozoval, jen jezdil jako služebáky, ale když se podíváš po ojetinách, už tam kvete kde co a hlavně ty první verze fakt rezly, kamarád ji už udržuje pár let a pořád někde nalézá další a další puchýře (tuším 2005/2006 r.v. už nevím přesně).
Myšleno třídou a určením vozu, samozřejmě HH na Nurburgring to nebyl, ale jako rodinné auto nebo sluzebak velmi schopné.
No však to je 14 let staré auto, to prostě musí kvést, pokud není z Francie 😉 , ale mě se první bubliny na Fabce ukázaly po 12 letech a to nebyla nějak zanedbávané auto, i když ani ne hycnake. Pokud prostě neopecovavane auto začne reznout po 10 letech, je to pořád OK. Vzpomínám si, jak jsme v roce 94 koupili Favorita z roku 88, najeto 14500 km, celou dobu stál v suché garáži a po první zimě jsme měnili blatník vpředu, který zrezl...a to auto bylo i u nás garazované 😁
No však to je 14 let staré auto, to prostě musí kvést, pokud není z Francie 😉 , ale mě se první bubliny na Fabce ukázaly po 12 letech a to nebyla nějak zanedbávané auto, i když ani ne hycnake. Pokud prostě neopecovavane auto začne reznout po 10 letech, je to pořád OK. Vzpomínám si, jak jsme v roce 94 koupili Favorita z roku 88, najeto 14500 km, celou dobu stál v suché garáži a po první zimě jsme měnili blatník vpředu, který zrezl...a to auto bylo i u nás garazované 😁
Ale jsou, dnes už jo, sice některé méně, než jiné, ale reznou.
Tak ten byl dobrej. To by mohla číst Bubílková s Krampolem na seznam.cz , určitě by byl nejlepší 😁 😁 😁 😁
Ne, to bohužel není vtip. To je pravda!!!
Kdo se o Octavii stará, tak problém s korozí nemá ani dnes i když to je 20 let starý auto. Tak to je. Ty shnilý co vidíš to je jen o péči, kdy majitel není schopný to ani 1x po zimě vystříkat wapkou..
Kdo se o Octavii stará, tak problém s korozí nemá ani dnes i když to je 20 let starý auto. Tak to je. Ty shnilý co vidíš to je jen o péči, kdy majitel není schopný to ani 1x po zimě vystříkat wapkou..
lordlord
2.0 MPI jsem měl krátce jako služební, při zrychlování a sundání nohy z plynu ještě sekundu zrychlovala, jezdila za 15 na 100...
micronos
Dobrý den,
Škodovka dělala Octavii GT dělala se pro Řecko. Nevíte jak byl na tom motor v tomto autě?
Děkuji
Škodovka dělala Octavii GT dělala se pro Řecko. Nevíte jak byl na tom motor v tomto autě?
Děkuji
Řekové dostali GT proto, že se u nich prodalo tuším více jak 25% celkové produkce verze RS, tak dostali limitku GT, a byl v tom tuším ten stejný motor 1,8 20V Turbo, akorát měla 165 kw, co se dával do TT a do Leona Cupry.
GT ještě měli i němci, ale to byl jen paket a byla v tom 1,9 TDI 96 kw.
GT ještě měli i němci, ale to byl jen paket a byla v tom 1,9 TDI 96 kw.
Anonym
Ta dvoulitrová atmosféra trpěla i na systémovou vadu - chybný postup při montáži pístních kroužků. Ve své době byly plné bazary a inzerce právě s oktávkama s tímhle motorem, skoro nejetými za směšnou cenu. Takže pozor na to. Ten motor žral olej a kroužky se přidíraly.
Z jedna šestek bývala spolehlivější právě ta slabší 55.kW. Jak je to dnes po XX letech ,nevím, ale ani ta 74 kW není bezproblémová.
Z jedna šestek bývala spolehlivější právě ta slabší 55.kW. Jak je to dnes po XX letech ,nevím, ale ani ta 74 kW není bezproblémová.
Ano pravda, ty 2,0 MPI byly problémové do verze před faceliftem. po FL už byly opravdu v pohodě.
1,6 55 kw byl spolehlivější, byl to motor z feldy s jinou převodovkou a nejelo to špatně.
74 kw nebyla vůbec špatná, jela moc dobře, akorát převodovka tam měla problém se šrouby, které se stříhali a pak se ***a převodovka celá.
75 kw špatná nebyla, ale nejela v nízkých otáčkách, dost žrala, protože byla hodně vyhnaná na emise, což stejně nemělo žádný efekt.
1,6 55 kw byl spolehlivější, byl to motor z feldy s jinou převodovkou a nejelo to špatně.
74 kw nebyla vůbec špatná, jela moc dobře, akorát převodovka tam měla problém se šrouby, které se stříhali a pak se ***a převodovka celá.
75 kw špatná nebyla, ale nejela v nízkých otáčkách, dost žrala, protože byla hodně vyhnaná na emise, což stejně nemělo žádný efekt.
Mike2051
To já mám zálusk na 1.4 MPI 44kW. To je tak bizarní motor do tohodle auta, že to prostě musím mít. Hlavně to asi bude i nejméně vyráběná konfigurace, protože nevím, kdo by si to chtěl jako nový dobrovolně koupit 😁
Opravdu moc jich nebylo. To byl motor vývojem, co se používal ještě v MBčku.😁
Dávalo se to jen jako základní motor do výbav LX nebo Classic, a i tak člověk raději sáhnul po 1,6 55 kw.
Problém té 1,4 byl, že to vůbec, ale vůbec nejelo a žralo to víc než 1,8 20V 😁
Dávalo se to jen jako základní motor do výbav LX nebo Classic, a i tak člověk raději sáhnul po 1,6 55 kw.
Problém té 1,4 byl, že to vůbec, ale vůbec nejelo a žralo to víc než 1,8 20V 😁
OHV 1.4, tak to jseš fakt drsňák...
Tu novější snad, OHC, ideálně s 59kW, ale ta byla až u II. generace.
Tu novější snad, OHC, ideálně s 59kW, ale ta byla až u II. generace.
Nějak mi uniká pointa té poznámky o drsňákovi a o motoru z dvojkový ofce, když je řeč o jedničkový. 😁
No největší bizár v Octavii 1 je 1,9 SDi. To bylo nejpomalejší auto mého života. Při podřazení z 5 na 4 či 3 se nestalo vůbec , ale vůbec nic. Jen to víc řvalo. Nechápu jak to mohlo na silnice. A to mi jinak pomalý auta nedělají problém. Jinak octavie 1 Combi bylo super auto. Nikoli nejlepší ale vlastnostma skěle vyvážený. Samozřejmě po letech to řve a ve vysokých rychlostech není jistý, ale optikou té doby super.
Z tohoto ohledu mne "mrzí" že jsem nikdy nejel Mercedes benz 200d W124. ten se svými 55 kw a čtyřstupňovou převodovkou a skoro 1,5t hmotnosti musel být skutečný zážitek.
Z tohoto ohledu mne "mrzí" že jsem nikdy nejel Mercedes benz 200d W124. ten se svými 55 kw a čtyřstupňovou převodovkou a skoro 1,5t hmotnosti musel být skutečný zážitek.
rohYpnol
Od formátu jako je Vaculík bych tedy čekal 100% info a ne směsici polopravd a polomýtů.
Tak např. doporučovat 1.8T před FL s lankem?? Probůh proč? Je to sice relativně spolehlivý motor, ale nemá v sobě v podstatě žádnou elektroniku! Co to znamená? Že motor neumí říct, co je špatně. A to je průser, protože z banální opravy se stává hádanka - co to asi bude...?
Stejně tak nedoporučovat 75 kW zatímco 74 kW ano s tím jsem se opravdu taky nesetkal. Olej berou při vyšším nájezdu jak 74 kW tak 75 kW, ale obojí to je velmi dobrý motor.
1,8 20V s upraveným sáním byl lepší jak původní, ale stejně nemá moc smysl o něm uvažovat když je vedle toho takřka dokonalý 1,8 T. Jedině že by byla 1,8 20V v opravdu hezkém stavu.
Kde souhlas, tak to je 1,6 55kW - je na něm vše úplně zle.
Jakou Octavii shánět jako youngtimer? RS určitě ano, ale to probůh zas není jen o RS! Těch co budou mít výhledově cenu je mnohem víc. Třeba LaK. Nebo obecně modely před FL, kterých je v absolutních číslech vlastně hrozně málo. Myslím ty původní s šedou palubkou a starým interiérem.
Obecně je spíš celkem problém sehnat hezký kus a když už nějaký je hezký, tak taky není úplně levný. A hezkou před FL člověk najde hodně málo. Na Tipcars v nabídce 22 ks!!! a z toho opravdu hezká ani jedna.
Tak např. doporučovat 1.8T před FL s lankem?? Probůh proč? Je to sice relativně spolehlivý motor, ale nemá v sobě v podstatě žádnou elektroniku! Co to znamená? Že motor neumí říct, co je špatně. A to je průser, protože z banální opravy se stává hádanka - co to asi bude...?
Stejně tak nedoporučovat 75 kW zatímco 74 kW ano s tím jsem se opravdu taky nesetkal. Olej berou při vyšším nájezdu jak 74 kW tak 75 kW, ale obojí to je velmi dobrý motor.
1,8 20V s upraveným sáním byl lepší jak původní, ale stejně nemá moc smysl o něm uvažovat když je vedle toho takřka dokonalý 1,8 T. Jedině že by byla 1,8 20V v opravdu hezkém stavu.
Kde souhlas, tak to je 1,6 55kW - je na něm vše úplně zle.
Jakou Octavii shánět jako youngtimer? RS určitě ano, ale to probůh zas není jen o RS! Těch co budou mít výhledově cenu je mnohem víc. Třeba LaK. Nebo obecně modely před FL, kterých je v absolutních číslech vlastně hrozně málo. Myslím ty původní s šedou palubkou a starým interiérem.
Obecně je spíš celkem problém sehnat hezký kus a když už nějaký je hezký, tak taky není úplně levný. A hezkou před FL člověk najde hodně málo. Na Tipcars v nabídce 22 ks!!! a z toho opravdu hezká ani jedna.
Kdysi se tradovalo, že 75kw je udusenejsi, já 74kw nejel ale byli tu lidi, co s ním údajně jezdili 230 až 249 😁 Na to se 75kw nepodívala ani náhodou 😁
Ne. 75 kW byla spíše pružnější, měla lepší termomanagement dá-li se to tak již nazvat. Hlavně ale měla lepší převodovky než 74 kW, i když ta změna ve výrobě asi nebyla vyloženě navázaná na motor 75 kW.
Já se nepřu, my měli 75kw jettu a všichni tvrdili to, co jsem psal a ostante i Vaculík.
Nene, tohle je opravdu blbost. Já měl Octavii před fl 1,6 74 kw, táta měl 2001 1,6 75 kw současně se mnou. Ta 75 byla udušenější v nízkých otáčkách a žralo mu to o 1,5 l více + ten olej to fakt bralo. Ano jelo to ve vysokých otáčkách, odspodu vůbec.
ta moje jela odspodu, ale ve vysokých nic moc. Převodovka u 75 kw byla spolehlivější, ale 1 a 2 stupeň byl teda tragicky odpřevodovaný.
To mi můžeš fakt věřit, měli jsme je současně po dobu 4 let. Fakt to máme ozkoušené.
A ano, termomanagement byl fakt u 75 kw lepší...ale jela fakt hůř. Hlavně to dávkování plynu to tátu sralo fakt hodně.
ta moje jela odspodu, ale ve vysokých nic moc. Převodovka u 75 kw byla spolehlivější, ale 1 a 2 stupeň byl teda tragicky odpřevodovaný.
To mi můžeš fakt věřit, měli jsme je současně po dobu 4 let. Fakt to máme ozkoušené.
A ano, termomanagement byl fakt u 75 kw lepší...ale jela fakt hůř. Hlavně to dávkování plynu to tátu sralo fakt hodně.
zale
U nás v Kyjově se prodává jedna po 20ti letém taxikaření. Má najeto 1 777 777 Km, tak by byla zajímavá rozborka.
https😐/www.sauto.cz/…ctavia/150891007
https😐/www.sauto.cz/…ctavia/150891007
A ano, Francouzi jak které motorizace, benzíny jsou nesmrtelné když někdo neprasi a u peugeotu i HDi, tam to pak zkazily motory VTI.
Někdo to tu psal výše, že u nás se dělají veterány i z takového verglu jako je zigul, licenční Fiat kterého se vyrobilo milióny.
Nedávno jsem si říkal, že bych si koupil kombika na vozeni věcí na stavbu, v zimě bych měl zadokolku 😁 ...a ty ceny, ta co se ty krámy prodávají, úplně nesmysl...v Rusku by to.bylo za láhev vodky
Hele ceny určuje trh. Doba kdy byly auta typu Š120, Žigul, Trabant atd. levný jsi už zaspal. S ohledem na fakt, že jich ubylo se z nich holt staly ceněný kousky a jejich cena jen poroste.
2. To že to nebyl žádný odpad je jasný i z toho že když si postavil proti sobě tehdy aktuální vento a octavii, tak škodovka si VW dala k večeři. A to nic proti ventu nemám.
3. Zatímco Octavia 1 se stala pilířem následujícího růstu značky (jak prodejně tak reputací) Laguna způsobila pravý opak a značku málem pohřbila. A začalo to už lagunou I. Určutě to bylo tím že laguna byla skvělá viď.
4. Francouzksý auta z 90 a 00 let jsou vesměs kraksny co se nepovedly. Neříkám že neměli nějaký dobrý apsekty ale jako celek to byl vždy nesmysl. Od Peugeotu 306, přes 206, Megane, lagunu, ZX Xsaru, scenic 1, safrane, avantime atd. Jedinou světlou výjimkou byla Xantia. To byla taky důvod úpadku francouzských značek, který před smrtí museli následně zachraňovat číňani či francouzský stát. Až teď po dlouhých letech se trochu zvedají.
Ve všem ostatním plácáš nesmysly. Octavia I reálně stála na technice Golfu IV a nikoliv Golfu III, se kterým neměla společnýho lautr nic. Byť její vývoj začal samozřejmě v době Golfu 3.
Jinak Laguna byla sice úplně jinde, ale nejen v tom pozitivním, ale i v tom negativním. Zatímco Octavie slouží a slouží, tak ty skvělé a pohodlné Laguny jsou dávno nepojízdné ve šrotu. Hlavně ale Laguna II byla generačně novější. A srovnání Octavie s Lagunou I paradoxně v mnohém vyznívá jako těžká prohra pro Lagunu.
Octavia I byla a stále je auto, které psalo dějiny a které vybudovalo dnešní Škodu. Octavia I je model, na kterém se novodobá Škoda učila a naučila. Fabia byla svého času určitě větším přínosem v rámci třídy. Ale v rámci Škody je Fabia ničím.
Navíc zrovna Fabia I jak byla pokroková v rámci karoserie a velikosti, tak byla tragická z pohledu motorů. Koneckonců stav, kdy přestárlé 1,4 MPI OHV vlastně byly tím nejlepším co člověk mohl zvolit, to jen podtrhla.
+ parádní vzhled, dodnes podle mě nejhezčí Ranult, tomu říkám nadčasový design
+ komfortní sedačky a vůbec posaz, to bylo ještě francouzské křeslo
+ výbavy na tu dobu proti Csegmentu byly luxusní, když fungovaly 😁
+ motory jezdily dobře, Dci bylo ke konci inovováno a už není problmatické, ten motor proti tehdejším TDI byl projevem i odhlučněním někde jinde, ALE viz níže😒br />
- podvozek jezdil dobře na hladkém asfaltu, na ošklivém uskakoval zadek, jako té Oktávce a hlavně moc nevydržel, když to srovnám s Mondeem MK4, které dávaly na našich cestách 300 tisíc bez zásahu na podvozek (to je asi ale druhý extrém).
- motory sice jezdily dobře, když jezdily, ale 1.6/1.8 a 2.016v či 2.0T jsou držáky, bohužel je zastínila většina porouchaných DCi a taky pozor na motor 2.0 IDE 103kw, to je taky pruser.
- elektronika si vybírala svou daň, toto auto přineslo Renaultu jeho pověst, nicméně poslední kusy už jsou OK, díky tomu je to zajímavá ojetina. Moje verze zlobila jen sporadicky, na elektrice, na motoru DCi už více 😁 .
Myslím, že to auto zazdila elektronika a poddimenzované olejové filtry v DCi, které způsobovaly nehody turbodmychadel, tedy jejich destrukci, nicméně z pohedu jízdy to byl na svou dobu fakt dobrý turbodiesel, já už bych ho znovu nechtěl, ale Laguna 2 po faceliftu s 2.0 16v si troufnu říct bude slušný držák, nevím, jak zapracovali na těch nápravách, to nemám páru.
https😐/www.youtube.com/watch?…
Myslíš, že takhle francouzi testovali toho svýho křápa? Co musím uznat, tak motor držel. Sice z něj tekl všude olej, ale jezdil pořád dobře. Abych na Lagunu jen nenadával.
Pak se div, že si tolik lidí Oktávku chválí nebo si ji pořád drží.
To jen její majitelé si přejí, aby to bylo to skvělé auto, z té doby konkurenti ? Pokud budou mít tu péči, jakou vynaloží kolikrát majitelé O1, tak určitě Fokus, který mnohem lépe jezdí, hlavně v nějakých ostřejších verzích (ano, podléhal korozi, ale to i ta Okta), Francouzi, kteří ač jistě Škodovkáři uplivnou jedovatou slinu, budou čučet, že i po 20ti letech bez péče nereznou a benzinové motory jezdí dál a dál, popřípadě nějací Japonci.
Jde o to, že Oktávky 1 jsou kult, zkreslený naší geografickou polohou. Když pojedeš někam na západ, jezdí tam tisíce krásných "youngtimerů" jiných výrobců, především těch místních, ať už jsou to německá, francouzská, nebo třeba i Španělská auta, protože je to jejich "domácí" značka.
Pokud teda je v normálním technickém stavu.
Pusobíš na mne dojmem, že si nikdy v jiném autě nejel... ano, O1 něco vydržela, to nerozporuji, ale dnes jich je většina po smrti, jako jiných aut z té doby a na rozdíl od nich si češi Oktávky vydržují, proto jich je tu trochu více...
Jak někdo, kd omá rád auta může glorifiovat Oktávku 1. generace? 😁 Možná tak 1.8T RS, to bylo na tu dobu na českou produkci něco, ale jinak... bohužel..