Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Nástupce Dacie Logan MCV a Lodgy je za dveřmi. Prohlédněte si chystaného křížence

22 komentářů

Emel
Je to takovej Espace by Dacia 😄
mrazik
A proc ne ? Jako majitel MPV jsem pro.
Ozzman
Ty máš MPV? 😲 Něco mi uniklo ?
Emel
mrazik měl SMax, ne?
mrazik
No jasne, uz 7 let S-Max.
Ozzman
Ja ti nevím proč jsem žil v tom, že si měl kdysi MK4 Mondeo 😁 Ale jo, moje chyba... :yes:
Emel
Myslím tím to, že Renault sám prezentoval Espace jako crossover / MPV... a tohle mi to připomíná.
wakantanka
Ja v tom vidím skôr Grand Scénic II, ale ani Espace by mi nevadilo. 🙂
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ernesto01
Espace je o krapítek hodně větší. 😄
cascadia2
Nic ve zlém, ale představy jednoho grafika nemají moc vypodívající hodnotu. Fotografie jsou také jen 2. Aby se neřeklo, zbytek galerie se doplní normálníma fotkama. Přínos jak hrom :-! :-! :-!
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
mariov8
Je to nějaké vysoké? Není to finální podoba Bigsteru? Teoreticky by mohl nahradit jak MCV tak i Lodgy...
Petriso
Ocenil bych prodlouženou verzi jako Caddy Maxi nebo Doblo L2. Pak bych do toho šel..
msifa
Co to opět je? Ve fotogalerii sice 48 fotek, ale jen 2 k tématu a zbytek ukaiující něco jiného (aktuální generaci......).
Arese
...ale Logan MCV to stejně nenahradí... 😒 :no:
Blue Sun
Proč by nemělo?
CICZERO
Arese
Protože každá takováto vysoká škatule je proti kombíku vždy: 1) dražší, 2) s vyšší spotřebou (protože větší čelní plocha), 3) horší jízdní vlastnosti (protože vyšší těžiště a boční vítr). 😒 :no:
Anonym
Jestli máš recht...tak chudák sympatický stavebník Laštiak! 😒]
zlysoused
která se rozhodne uvést na trh nové MPV nebo alespoň něco, co se MPV hodně blíží. :yes:
CICZERO