Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Češi prakticky vykoupili obytné vozy. Jejich prodej vzrostl o 200 %

31 komentářů

Anonym
že je čím dál těžší s karavanem volně dýchat a pohybovat se po Evropě. Čím dál míň svobody kde zastavit a vegetovat. A kde je to ofiko, je to čím dál dražší.
Srovnávám s devadesátkama nebo s USA.
Othello
Netuším za co máš mínus když je to pravda
Hammunasakra
Je to NEzvyklý ale má :😉
Anonym
Mínus zmizel - ale obecně dostávám mínusy i za objektivní pravdy. Což je divný.
To je za jméno.
Někdo, kdo mě jen nesnáší a sám nic neví, se tu šmrncne a dá mi ke všem příspěvkům mínus. Jen mě děsí, jak zle na tom lidi jsou.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Hammunasakra
Nojo srovnáváš nesrovnatelný tehdy měla planeta 5 miliard obyvatel a dneska 8 = to je VELKEJ rozdíl

A to samý platí (v důsledku toho OBŘÍHO NÁRŮSTU lidí) i pro to "čím dál dražší". A nemůže za to Kalousek, EU ani Soros (na koho teď babiš bude házet všechny neúspěchy, když https😐/www.e15.cz/…k-babise-1377198
Othello
Nepátral jsem ale myslím že zrovna v Evropě moc lidí nepřibylo. Teda mimo doktory a inženýry, žejo ...
Hammunasakra
No zmiňuje i USA = a jo i tady i tam i na celý planetě PŘIBYLO = lidí aut atd. A docela DRAMATICKY sakra HODNĚ

Evropa 1916 asi 330 milionů
Evropa 1950 asi 550 milionů
Evropa 1989 asi 728 milionů
Evropa dnes asi 760 milionů

Zmiňoval USA takže
1989 asi 246 milionů
Dnes asi 330 milionů

No a TO má obrovský vliv = na všechno. Jen ta vzpomínka např. viz fostek je to VELKÝ rozdíl před 30ti lety = počet obyvatel planety za tak krátkou dobu viz 12😁3
Blue Sun
Evropa má za třicet let nárůst o pět procent, to není nic. Ale všude je spousta zákazů, omezení, kde smíš a nesmíš zastavit. To s počtem lidí na planetě opravdu NEMÁ nic společného.
Hammunasakra
Fajn NEshoda 😉

Ono to není jen o DOMÁCÍCH žejo https😐/ct24.ceskatelevize.cz/…t-vstupu-turistu je to přesně to co píše fostek (s kterým většinou spíš NEsouhlasím) https😐/ct24.ceskatelevize.cz/…nak-hrozi-pokuta
Blue Sun
Co mají turisti v Benátkách společného s přírodní turistikou? Nechceš začít konečně přemýšlet i hlavou?
Hammunasakra
Nojo tak fajn fakt NEshoda = to už je od tebe jen hledání argumentů PROTI a diskuzní přeměřování.. 😄

Ať ti to TVÁ hlava NEbere nebo ne = to nad čím (správně) naříká fostek je hlavně o převratně rychlém růstu obyvatel (a růstu turismu: VÍC lidí VÍC cestování = nemělo by z toho všem vyjít to samý?). Jestli chceš argumentovat že u vás v lese za domem = to moc vliv nemá = no tak to asi až tak ne. Jinak obecně.. ale to ti asi už došlo, byť se to snažíš vokecat 😉

Jedno jestli se dneska stojí fronta v Benátkách nebo v Himalájích nebo v Grand kaňonu = je to o POČTU (jak víc místních tak víc turistů = viz já malý příklad 13:20 je to VŠUDE). No viz já úvodní příspěvek za planetu = jestli během pár let stoupl počet z 5ti na 8.000.000.000 (plus se VÍC cestuje, dřív celý komunistický blok od Aše po Kamčatku a Čína NECESTOVAL!!) tak to je rozdíl tak moc, že to vnímá i fostek :-!

A já vysvětluju proč to tak je (mnohem víc lidí /mnohem/ víc cestování) fakt souhlasíš (jen) s ním a se mnou ne?
Blue Sun
Jo, fakt souhlasím jen s fostekem, protože jako obvykle jsi naprosto mimo. Možná jsi místo novinařiny měl studovat třeba nějakou matematiku nebo techniku, aby tě tam naučili základy logiky. No, myslím, že ještě chvilku takového blbnutí a půjdeš zpátky na hatelist.
Hammunasakra
Měl bys VELMI OPATRNĚ s tím "jako obvykle" = viz tenhle víkend VĚTŠINOVĚ se SHODUJEME 😉

Dokonce tohle je JEDINÝ rozpor 😁

Vidím že ZDE je limit tvého chápání = přišlo urážení. No zkus to ještě PROMYSLET = a použít ty základy logiky. Jestli ti vyjde že gigantický a strmý NÁRŮST počtu lidí kombinovaný s obřím a strmým NÁRŮSTEM cestování = o miliardy víc lidí plus mnoho miliard lidí co dřív nemohlo cestovat tak teď cestuje a VŠICHNI cestujeme VÍC = jestli ti vyšlo že to NEMŮŽE MÍT a NEMÁ vliv = no tak dobrý no 😄
Blue Sun
Ne, tyhle sra*ky se fakt nedají číst. Sbohem a na neviděnou.
Hammunasakra
Tak PRVNÍ a JEDINÝ rozpor = a KONEC :-!

Přitom se SHODNEM = i v tom ŽE to je = v použití logiky 😉
Anonym
Je to téměř nemožné...ale souhlasím s tebou na 100%. :yes:
Hammunasakra
Á klasický fostek :-!
Othello
Fostek v prvé řadě psal o pohybu po Evropě. A tady opravdu moc lidí nepřibylo, zato zákazů a nevraživosti máme o dost víc. Typicky šla do háje Korsika, ale hnusní na karavany jsou i třeba Rakušáci .
Hammunasakra
Jo psal Evropa (a pak dodal USA) = dodal sem čísla za oboje
A (a to ví snad každý) nejde jen o samotný počet obyvatel, ale o CESTOVÁNÍ. Oboje zaznamenalo za tu dobu doslova OBŘÍ NÁRŮST. Že to není nekonečný viz ty Benátky ale to je všude = ty Benátky mě napadly jen jako takovej jasnej příklad

A jo s přetížením a mraky turistů přišla až nevraživost = no a teď při covidu "s láskou vzpomínáme" :😉

Ne prostě JE NÁS MOC = a přináší to problémy. Zdaleka NE JEN v tom co zmínil fostek bohužel i DALEKO HORŠÍ
S těma rakušákama si mi připomněl polistopadovou realitu (kterou mi paradoxně vyprávěl čechoaustralan který tehdy hned přiletěl a dnes je velký dovozce hifi) kdy rakušáci čechy vítali a kdo měl trikoloru měl ve Vídni hromadnou dopravdu zadarmo atd. (věděli že jsme chudí) a nedlouho poté cedulky v samoobsluhách CESI NEKRADTE = kterou potkal i v Monacu! 😁
No spíš 😲 😒

Už i tady narostly platy takže tohle už je dávno pryč = ale problém přelidněnosti a obřího nárůstu cestování (teď se to poslední rok nějak zlepšilo 😉 😉 ) je problém a asi nemá řešení
Othello
Tak stejně asi nebudeš kupovat obytňák v Evropě abys s ním jezdil po USA. A cestuje se asi víc, to souhlas, i když hodně taky letecky
twistedTSD
Psal Evropa vs. Evropa v devadesátkách nebo USA. A ty řešíš počet obyvatel před 100 lety.
Hammunasakra
Fakt? Jako FAKT? 😲

Fakt si tam vyčetl že řeším počet obyvatel před 100 lety? 😄
twistedTSD
Chceš screenshot, nebo co?
Hammunasakra
Chci abys mi to VYSVĚTLIL = jak TI z toho vyšlo že to co sem napsal = je o počtu obyvatel před 100 lety 😄
Hammunasakra
Jinak od dob socializace která na zlomek zdevastovala vzdělání (viz třeba tehdejší počet lékařů na hlavu atd. vtipný souhrn zde https😐/www.facebook.com/…152963423674009/?… ) tak NAŠTĚSTÍ (u nás) ten počet doktorů a inženýrů atd. FAKT dramaticky STOUPL 😉
WinDiesel
Komár s rudou duší kritizuje socík ............. slušnej fór wole.
Hammunasakra
Nojo ale ty máš většinu věcí v hlavě OBRÁCENĚ = takže tak nějak v pořádku 😉

Ale jestli se MY DVA SHODNEME na kritice socíku = tak fajn super :yes: :yes:

Už si POCHOPIL to učivo základní školy? Vo kterym to (co kritizuješ) JE? 😄

Už si POCHOPIL že tvojá láááska k naftě je dána DOTOVÁNÍM (zvýhodňováním)?

Už si POCHOPIL že když nadšeně jedeš na naftu místo na benzín spotřebováváš VÍC ropy?

Fakt si nepochopil = že za socíku nebylo dost vzdělanejch (viz ten blbej Zeman na Letný) že to je SPRÁVNÁ kritika? Dneska teď studuje na VŠ asi 300.000 lidí = tenhle počet VŠ vzdělanejch byl za komančů DOHROMADY 😲 :😉 😁 :-! 😒]
To byla maličko nadsázka ale NE zas tak moc 😉
pradeda777
....tady u nás obytný vozy pořád k dostání sú....... :-!
WinDiesel
Tady u nás v Práglu v Řeporyjích u dálnice jich má prodejce 100, třeba jsou zadaný, nevím 😄 Ale na nedostatek to nevypadá.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.