Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeChystané novinky Renaultu: Arkana a nové Kangoo ještě letos, stejně jako elektrický Mégane
41 komentářů
3_diamanty
Tak tu to vidim na velky uspech .... :yes:
ano, potencial to ma obrovsky, zvlast so stvorvalcom a mild hybridom, uz len dufat, ze to rozumne nacenia...
nedoufej se jukni kolik tam svíti ceny u tech všech E.......
Budou-li do všeho rvát ty elektromotory, tak šance na to, že to bude za rozumnou cenu je asi stejná, jako že mistní elektro-positive crew dostane rozum 😁 😁
A rozum definuješ ty, Žeryčku? 😁 😁
Myslíš, že bys ho jako měl definovat ty, elektro-pinďoure? 😁
I když, já vím - ty vlastně nemyslíš
jednak nevíš, co to je - a jednak nemáš čím
Tak se zase někam zastrč, jo? A můžeš rovnu do 230 V zásuvky 😁
I když, já vím - ty vlastně nemyslíš
jednak nevíš, co to je - a jednak nemáš čím
Tak se zase někam zastrč, jo? A můžeš rovnu do 230 V zásuvky 😁
A na tebe to i tak vždycky stačí, Žeryčku. 😄
Již jsem se byl vyjádřil - až budeš alespoň z jedné desetiny tak inteligentní, jak si myslíš, že jsi, pak přjiď a můžeme si popovídat.
Do té doby mi račiž políbiti zadní část dolní části mého spodního prádla, elektropinďoure 😁
A nebo víš ty co? Přijď, potřebuju něco vložit do spodku kompostu. Ty hrubší části bych posekal, tenké protahnu drtičkou na větve... Tak že bys byl alespoň jednou v životě užitečný?
Do té doby mi račiž políbiti zadní část dolní části mého spodního prádla, elektropinďoure 😁
A nebo víš ty co? Přijď, potřebuju něco vložit do spodku kompostu. Ty hrubší části bych posekal, tenké protahnu drtičkou na větve... Tak že bys byl alespoň jednou v životě užitečný?
Začínáš se dost opakovat, což ukazuje na naprostý nedostatek intelektu. O mou inteligenci se bát rozhodně nemusíš, je ji více než dost. Bylo by i na rozdávání, ale dělit se nebudu. 😄
Ale i na tebe dojde, i tebe semele zelená revoluce a bude po tvých hloupých řečičkách.
Ale třeba mezitím dospěješ, i když jsem k tomu velmi skeptický. Vzhledem k tomu, že máš neustále nějaké problémy s pinďourem, to nadějně nevypadá.
Ale i na tebe dojde, i tebe semele zelená revoluce a bude po tvých hloupých řečičkách.
Ale třeba mezitím dospěješ, i když jsem k tomu velmi skeptický. Vzhledem k tomu, že máš neustále nějaké problémy s pinďourem, to nadějně nevypadá.
Inteligenci?
Tvoji?
Ale jdi ty brepto
Tam se přece není O CO strachovat 😁
Tam je dutoprázdno, jak už to tak u správně zaťatých elektropinďourů bývá...
Tvoji?
Ale jdi ty brepto
Tam se přece není O CO strachovat 😁
Tam je dutoprázdno, jak už to tak u správně zaťatých elektropinďourů bývá...
Žeryčku, tvoje sexuální problémy nikoho nezajímají. 😉
ze stejného důvodu, jako tvá inteligence.
Žádné totiž nejsou, elektropindíku 😁
Žádné totiž nejsou, elektropindíku 😁
A zase ten tvůj pindík... To bude ještě horší než nejistá sexuální orientace u rohypnola.
Bůůůů sane, bůůůůůů sane,
Tak dobře, Muňka má sice slušně našlápnulo, ale tím elektrok0k0tem měsíce ledna budeš ty, abys neřekl, že tě podceňuju 😁
Elektropindíku
A teď se jsi zarazit někam do zásuvky, ju? 😉 😉 😉
Tak dobře, Muňka má sice slušně našlápnulo, ale tím elektrok0k0tem měsíce ledna budeš ty, abys neřekl, že tě podceňuju 😁
Elektropindíku
A teď se jsi zarazit někam do zásuvky, ju? 😉 😉 😉
Zase len ludia cakaju, ako to nacenia 😄 Preco si Renaulty nezacnu ludia kupovat kvoli kvalite, pohodliu, spolahlivosti, dizajnu?
U tychto beznych znaciek to bude stale hodne o cene.... a je jedno ci ide o renault opel skoda a pod. Uz ale povedzme zaujemcovia o lexus ci medveda ceny samozrejme tolko neriesia a vzdy si tu uz kupia to svoje :yes:
Edit: Minus je dobrý argument a prosím Ozzmane aby ses nevztekal, že ty jsi mi ho nedal. To minus tam je.
Jinak by se tyhle symboly nedávaly na tlačítka u praček a mikrovlnek 😁
https😐/www.youtube.com/watch?…