Autofun
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeA teď to nejlepší podle Clarksona: O vítězství se dělí ostré Mini a jedna zvláštní Alfa Romeo
21 komentářů
ACE.
Je to především o pobavení fanoušků, než o něčem jiném. Každýmu je asi jasný, která auta by byla nej, kdyby byl místní......
3_diamanty
... domace kusky ( jake to prekvapko )
Ale inak puma sa paci aj mne.... uvidime ci podkuri aj focusu tak ako captur uz dnes zerie aj megana....
A teraz sa opytajme nejakeho spaniela testera co je pre neho naj .. a ten zase vychvali seaty a noveho leona... ale ok... chapeme vo co go
Ale inak puma sa paci aj mne.... uvidime ci podkuri aj focusu tak ako captur uz dnes zerie aj megana....
A teraz sa opytajme nejakeho spaniela testera co je pre neho naj .. a ten zase vychvali seaty a noveho leona... ale ok... chapeme vo co go
Rozmýšľam, odkiaľ pochádzaš ty, keď raz chváliš kórejskú produkciu, potom máš oči len pre ASX, a na jazdenie si vezmeš Polo...
Možná bude rozdil v tom, že někdo si nemusí bidovat popularotu a tak klidně chválí to o cem je přesvědčen že je chvályhodné.
ProchyTom
Jsem spokojenej 😆
Ale bez kufru, nenaložíš ratolest 😉 😁 Tedy, kočárek... na to potřebuješ Clio 😁
traveldrive
...ma vôbec netrápi, čo si myslí Clarkson. Robí biznis a šou, a tomu je podriadené všetko čo hovorí. A ak si aj myslí to, čo hovorí pre médiá, je to fuk. Ja si radšej spravím názor sám a toho počmáraného šaša už ma ani nebaví počúvať...
webpaja
...entuziasty. O těchto kouscích se člověk pořádně ani nedozví. Moc pěkná práce Jeremy! :yes:
BTW: JCW jsem ani nezkoušel, věřím, že to bude jiné pošušňání než běžný Cooper.
BTW: JCW jsem ani nezkoušel, věřím, že to bude jiné pošušňání než běžný Cooper.
JC je čím dál tím víc jen show 😐
Přeju mu předčasný multi-milionový (v librách) důchod = tohle fakt NE