Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Jindřich Dvořák
Konečně zajímavé auto. Škoda, že rezignovalo na manuál (anebo taky možná ne, protože já na to nemám a ti, co mají, zase třeba nechtějí řadit).
A taky škoda, že je ten článek tak neuvěřitelně odbytý, měl ho před vržením na stránku redigovat někdo, kdo umí česky, to by se hnedle jinak četlo...
A taky škoda, že je ten článek tak neuvěřitelně odbytý, měl ho před vržením na stránku redigovat někdo, kdo umí česky, to by se hnedle jinak četlo...
Mr.Murphy
.... prostě.... italská auta dlouhodobě žeru.... ale tohle se mnou opticky fakt vůbec nic nedělá..... 😒 snad to v modré bude lepší..... 😉 jako přes 150kW litrový výkon motoru je něco neskutečnýho, to zas jo.... tak snad aspoň jízda bude teda fakt mazec.....
A nejhorší je, že když si dám do gůglu obrázky těch konkurenčních aut (Ferrari, Lambo, McLaren) tak se mi nelíbí žádné z nich....
Prostě mám pod kůží Testarossu, F450 ale i třeba to GranTurismo nebo MC12 byly prostě káry co měly svůj optický styl, charakter, něco speciálního.....
Nějak mě poslední dobou nic nenadchne.... asi Corona-depka nebo co.... 😲 😉
A nejhorší je, že když si dám do gůglu obrázky těch konkurenčních aut (Ferrari, Lambo, McLaren) tak se mi nelíbí žádné z nich....
Prostě mám pod kůží Testarossu, F450 ale i třeba to GranTurismo nebo MC12 byly prostě káry co měly svůj optický styl, charakter, něco speciálního.....
Nějak mě poslední dobou nic nenadchne.... asi Corona-depka nebo co.... 😲 😉
škodovák
... opět se potvrdilo jaké mají v Itálii šikovné ruce.
Rok 2021 bude znovu nabitý novinkami, MC20 cabrio, Grecale a nové Granturismo.
Těším se.
Rok 2021 bude znovu nabitý novinkami, MC20 cabrio, Grecale a nové Granturismo.
Těším se.
3_diamanty
jeden z najkrajsich supersportov sucasnosti... a posobi aj hodne elegantne a na mna moc sympaticky... nie je tam dalsich 100 zbytocnych kriviek s cielom akejsi umelej vizualnej agresivity jak na lambe a pod..ale je to proste prirodzena krasa ( az mi to kasnou pripomina taky ten jaguarovsky noblesny az aristokraticky styl ) :yes:
napriek vsetkemu ale treba povedat ze cesta k zachrane pre maserati nevedie cez supersporty a len sa divim ze este nadalej nic nerobia s ghibli ani quattroporte ci levante... uz to chce minimalne facelifty ... k tomu aj nejake dalsie SUVecko pod levante co by konkrent povedzme pre macan a spol.... neviem na co cakaju... ale uz nasledujuca dekada oddeli zrno od pliev a uvidime kolko autovyrobcov ju vobec "prezije" ... a zrovna maserati som mal tak nejak vzdy "najradsej" z vsetkych tych talianskych kuskov kedze ferrarka a lamba som nikdy nemusel... ale u maserati by ma pripadny zanik fakt nastval... tak dufam ze sa to nestane a spamataju sa kym je este cas...
napriek vsetkemu ale treba povedat ze cesta k zachrane pre maserati nevedie cez supersporty a len sa divim ze este nadalej nic nerobia s ghibli ani quattroporte ci levante... uz to chce minimalne facelifty ... k tomu aj nejake dalsie SUVecko pod levante co by konkrent povedzme pre macan a spol.... neviem na co cakaju... ale uz nasledujuca dekada oddeli zrno od pliev a uvidime kolko autovyrobcov ju vobec "prezije" ... a zrovna maserati som mal tak nejak vzdy "najradsej" z vsetkych tych talianskych kuskov kedze ferrarka a lamba som nikdy nemusel... ale u maserati by ma pripadny zanik fakt nastval... tak dufam ze sa to nestane a spamataju sa kym je este cas...
Anonym
moc líbí zvenku - až na ty kola.
Vevnitř slabingr a ten malej motor s plochou křivkou nežeru.
Stejně se to nebude prodávat.
Když tyhle parametry a daily use....Turbo S rulez.
Vevnitř slabingr a ten malej motor s plochou křivkou nežeru.
Stejně se to nebude prodávat.
Když tyhle parametry a daily use....Turbo S rulez.
CHerokee
Mi se Maserati vždycky líbilo. Tohle se jim povedlo a je to přitom lehkonohé menší kupátko. Zajímavý bude i Spyder. A kupodivu to ještě jde i bez hybridu...dokazují Italové, jako jedni z mála.
Dinar
více než McLaren 650, a to jak zvenku, tak zevnitř, výkony podobné, Masse je prostě hezčí auto, pro mně. Při srovnání s Ferrari už je Masse lepší jen zevnitř, a při srovnání s Huracánem... je lepší Huracán. Jednak mi akt. designová řeč Lamba velmi vyhovuje, plus parádní vnitřky (audi touch), a pak ta atmosféra, no, bude to mít Masse těžké, jakkoliv vypadá jako velmi dobrý pokus. 😉
Taky bych celkově preferoval Huracán. Ten se povedl.
Akorát to je tak auto max do cca 185 cm výšky řidiče.
Akorát to je tak auto max do cca 185 cm výšky řidiče.
McLaren vypadá s prominutím fakt hrozně.... ;-\ Na tom Mase se mi nelíbí zadní světla.... ty mi fakt přijdou jako z nějakého Astonu nebo odkud, vůbec žádná osobitost.... Zbytek auta jsem včera okukoval ještě na nějakém videu a už mě to nezklamalo tak jak na fotkách... ale nadšení se furt nedostavuje....
U Lamba je rozdílovým faktorem ten motor, velká atmosféra vs. neskutečně nadopovaný turbomotor.... otázka je jak co bude jezdit, hmotnost a vyvážení by mělo být na straně Mase....
Samozřejmě takhle od stolu by člověka lákala ta velká atmosféra, co má Lambo.... Jako byly by to příjemné starosti, to zas jako jo.... 😄
U Lamba je rozdílovým faktorem ten motor, velká atmosféra vs. neskutečně nadopovaný turbomotor.... otázka je jak co bude jezdit, hmotnost a vyvážení by mělo být na straně Mase....
Samozřejmě takhle od stolu by člověka lákala ta velká atmosféra, co má Lambo.... Jako byly by to příjemné starosti, to zas jako jo.... 😄
P.S. Zřejmě se ani v jednom případě nebude jednat o agregát na lámání rekordů v km nájezdu.
Na druhou stranu, o životnosti dnešních motorů se moc nepíše, takže to možná není velké téma.... třeba Giulia QV, která má teda 130kW/litr už má za sebou docela porce kilometrů a zrovna o spolehlivostí motorů se nic špatného neví.....
Zpredu tomu Mase neviem prísť na chuť, taký nejaký smutný kukuč (akoby tušilo svoju budúcnosť?).
Nejdál se u velkých atmo motorů dostalo ferrari s cca 90 kW na litr, v menších motorech nejspíš už nikdo nepřekoná S2000 s 88 kW na litr.
Takže... já si vezmu T50 a vy si rozdělte Chirona a Huracana a Maserati, jo? 😄
PS: jo, jsem si vědom, že T50 je dost exkluzivní zboží a nejde to přímo srovnávat... jen říkám, že to není tak strašně absurdní.
Viz tato diskuse, pro případné argumenty typu “teď děláš ze jsi to věděl”
https😐/www.auto.cz/diskuse/76935/1