Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
admin Fusion webu
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
AntiSkoda
To je krasavec aspoň. Mnohem lepší než ty nevkusné nepohodlné krabice od škodovky s 1.5tsihnuj co se po 50.000 odporoučí
Arese
Vzhledem k dosti tristnímu vývoji evropského výrobního programu této značky v posledních letech totiž razím jednoduchou zásadu - když Ford, tak už jedině skvostný Mustang! 😄 :yes:
Ja bych k mustangu ještě zařadil Ranger nebo E😜lorer.. pripadne F150, ale ta se tu nenabízí.
Kdyz si vzpomenu na kamaradovu F150, ktera ma vysouvaci schudek a zabradli, aby se dalo vylezt na korbu, tak jsem skoro rad. Nerad bych to potkaval u nas v centrech mest 😊
Ale do lesu a hor - proc ne...
Ale do lesu a hor - proc ne...
Příjemný interiér a rozumná velikost vozu jsou dalšími kladnými body.
Oproti asijské konkurenci podle stejného receptu (velkoobjemový atkinson v kombinaci s elektřinou) má Kuga velké šance. Váhal bych nad 4x4, ale asi by stačil FWD.
To je krapet něco jiného než kdyby se verze s SCR zdražily a přestaly být prodejné.
Místo ruky trhu tady řádila viditelná ruka EK a EP a automobilek, které se nechají drtit.
A vy, příznivci benzínu, jste ještě nepochopili že nad dieselem zbytečně a hloupě křepčíte radostí, protože benzín je na řadě hned za dieselem a už se na tom pracuje.
Benzín půjde do kopru stejně jako diesel, ve stejný moment.
Takže jásej, blázne, jásej !!! Ale nakonec se budou smát jiní.
Stačí PŘESTAT jim zvýhodňovat palivo = vyřešeno
Že půjde benzín i nafta do kopru, ti vysvětlovala už pančitelka na základce. Že nafta byla celý tvůj život dotovaná a PROTO ti přišla zajímavější = si už jako dospělák pobral? Jestli si chodil na nějakou střední = asi víš že z tuny ropy je víc benzínu než nafty = na benzín dojedeš DÁL než na naftu. Všechno je to NAOPAK
To je pořád dokola (nafta vs. benzín), ale jedno je jisté, naftových motorizací ubývá a zůstanou jenom tam, kde dávají smysl - ve velkých SUV, kde je V6 diesel adekvátní volba.
Spousta kurwítek navíc, Toyota to zwládá, zwládne to i Ford?
Rozhodně není složitější než nafta...
´´No tak zkus najít protiargumenty, jsou tam obyčejné atmosférické motory a elektromotor s planetovou převodovkou.. stejně jako u Toyoty...´´ k tomuto boli tie ventilove vole... nie k tvojmu dieslu 😉
Už jsem psal SZ 😁
Takhle by to mělo vypadat u každého modelu všech značek.
Mildhybrid je kravina.
Kromě Camry je aspoň trochu volba, tu sem evidentně hodili jen tak - "berte nebo nechte být" 😄
Stejně tak https😐/www.auto.cz/diskuse/77870/1?… apod.
Inak súhlas, mHEV je nonsens, len zbytočne ťažší spaľovák.
PHEV je dražší o 200t - téměř ekonomický nesmysl. Lituju, že s HEV nepřišli o něco dřív, možná bych na něj ženu ukecal.
https😐/www.autoe😜ress.co.uk/ford/monde👋106745/new-ford-mondeo-hybrid-estate-2019-review
Na druhej strane súhlasím, že je to nacenené dobre, 100t Kč oproti 1,5EB, v čom je už automat (sám osebe 40t Kč), nie je zlé. Notabene v porovnaní s PHEV, kde za 25 kW navyše zaplatíš až 200t, to nedáva ekonomicky vôbec zmysel (ak teda nenabíjaš každú noc a nechodíš len 50 km trasy čisto na elektrinu).
Osobne by som ale Kugu najradšej bral s výkonnejším benzínom, nejaký 2,0T s 200+ k, k športovému dizajnu a imidžu "Macana pre chudobných" by sa mi hodil najviac, žiaľ nie je. A z existujúcich motorov by som (pri menších nájazdoch) bral ten Ecoboost a ušetril oproti HEV 100t, pri rodinnom použití sa mi zase javí ako vhodnejší dízel so 140 kW, rovnaká cena, nižšia spotreba a dynamika v reále určite lepšia.
Záleží samozřejmě na konkrétním využití, já najedu hodně ale většinu mimo dálnice, pro ženu jako druhé auto na cukačky nafta už vůbec ne.
Všechny tyhle závěry o přednostech sou postavený JEN a POUZE na dotování = v rovnejch podmínkách ŠMIDLEC FIDLEC KONEC
Ale HEV i PHEV jsou jen přechodné období = musíme dojít do EV nebo https😐/www.toyota.cz/…ew-mirai-concept rsp. třeba obojí současně