Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Anonym
tohle vypadá že tady bude teď půl roku obden jako kdysi Supra (netrpělivě očekávaná, boží a ...totální propadák)
Navíc tohle se tu ani nebude prodávat (ne, že by se Supra prodávala - ale ta teoretická možnost ji koupit tu je).
Navíc tohle se tu ani nebude prodávat (ne, že by se Supra prodávala - ale ta teoretická možnost ji koupit tu je).
Pořád se tu může objevit jako Toyota.
Jo jo, to by po "haupttrefě" se Suprou určitě stálo za zkoušku. 😁
BYkupců by se našel plnej net.
A dva rovnou ejakulanti.
Už to vidím "Řeči stranou, je prostě boží Vol.2"
Ten nadpis je legenda.
BYkupců by se našel plnej net.
A dva rovnou ejakulanti.
Už to vidím "Řeči stranou, je prostě boží Vol.2"
Ten nadpis je legenda.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Bykupci ...BIG LOOSE.
Aneb...hubou auto nekoupíš ať nesnášíš koncern jak chceš a máš najeto milion majlí na Plejákovi.
Aneb...hubou auto nekoupíš ať nesnášíš koncern jak chceš a máš najeto milion majlí na Plejákovi.
Jeden by čekal, že člověk, který se zajímá a má rád auta, bude už tak nějak z principu rád, když na trhu bude alespoň jedno sportovní kupé se zadním pohonem do milionu. Ale lepší je kopat do bykupců a řehtat se jak debil, že... 😄
No ono to platí, jediná výjimka je když....je ten člověk sebestřednej blb co nemá moc zkušeností a uznává jen svoje omezené názory.
Final už je 1M+... Nová by byla taky
Ale to je detail, jinak souhlas
Ale to je detail, jinak souhlas
iudex
Je zaujímavé, že keď som kritizoval Imprezu (a iné Subaru) za to, že vypustili manuály, bolo mi vysvetlené, že automaty sú kvôli sofistikovanosti bezpečnostných systémov Subaru, ktoré nie sú kompatibilné s manuálom. No a tu to zrazu ide? Alebo BRZ tie bezpečnostné systémy nemá?
Když se podívaš třeba na toto foto, tak je jasný, že BRZ s manuálem EyeSight nemá😒br />https😐/www.auto.cz/…e-stejne-hodnoty?…
Ale u toho modrého vypadá, že kamery jsou😒br />https😐/www.auto.cz/…e-stejne-hodnoty?…
Ale u toho modrého vypadá, že kamery jsou😒br />https😐/www.auto.cz/…e-stejne-hodnoty?…
iudex
Tak primárne som rád, že Subaru sa pustilo do druhej generácie a pustilo ju na trh aj po neveľkom úspechu tej prvej. Zvlášť v dnešnej emisne uškrtenej dobe je každé športové auto s manuálom malý zázrak, ktorý treba pochváliť už z princípu.
Obávam sa ale, napriek všetkej úprimnej vôli, aby sa BRZu v Európe darilo, že ani nová generácia nepomôže. Formula je totiž tá istá, len o málo vylepšená. Od počiatku prvej generácie pred 8 rokmi sa objavovali výhrady k výkonu, keď auto bolo s 200 atmokoňmi proste slabé a nemohlo konkurovať lacnejším hothečom. Tie v tej dobe ponúkali zhruba o 50 koní viac (GGTI 220/230k, FST 250k, MRS 250/265k). Ak teda po 8 rokoch prinesie nová generácia navýšenie len o 30 koní, tak ten výkonový deficit zostáva, keď dnes priemerný hotheč má 280k (GGTI 245/300k, FST 280k, MRS 300k). Takže sas obávam, že tie výhrady k BRZu budú rovnaké, ako boli pred 8 rokmi.
Ale aj tak je to asi jedno, keď na 99% toto auto do EU nedorazí a bude sa predávať len v zámorí. ;-\
Obávam sa ale, napriek všetkej úprimnej vôli, aby sa BRZu v Európe darilo, že ani nová generácia nepomôže. Formula je totiž tá istá, len o málo vylepšená. Od počiatku prvej generácie pred 8 rokmi sa objavovali výhrady k výkonu, keď auto bolo s 200 atmokoňmi proste slabé a nemohlo konkurovať lacnejším hothečom. Tie v tej dobe ponúkali zhruba o 50 koní viac (GGTI 220/230k, FST 250k, MRS 250/265k). Ak teda po 8 rokoch prinesie nová generácia navýšenie len o 30 koní, tak ten výkonový deficit zostáva, keď dnes priemerný hotheč má 280k (GGTI 245/300k, FST 280k, MRS 300k). Takže sas obávam, že tie výhrady k BRZu budú rovnaké, ako boli pred 8 rokmi.
Ale aj tak je to asi jedno, keď na 99% toto auto do EU nedorazí a bude sa predávať len v zámorí. ;-\
Na nedostatek výkonu si můžeš stěžovat u 99% aut. Komu se 232 koní bude zdát málo, tak si přidá kompresor. Ke konkurenci neuteče, protože žádná v dané cenové hladině není.
Spíš se přikláním k Iudexovi. A to hlavně z důvodu, že nové generace řidičů hledají spíš "jednoduchý výkon" než pilování jízdy.
Ke kompresoru...měl jsem možnost jezdit GT86 s kompresorem od Cosworth. Výkon byl fajn, ale už to chtělo širší kola a lepší pneu, pak brzdy a pak bych doporučil podvozek. A jsi na ceně Supry. 😉
Ke kompresoru...měl jsem možnost jezdit GT86 s kompresorem od Cosworth. Výkon byl fajn, ale už to chtělo širší kola a lepší pneu, pak brzdy a pak bych doporučil podvozek. A jsi na ceně Supry. 😉
Širší kola 30k, pneu beru jako spotřebku, takže nezapočítávám. Brzdy... no, oukej, jsem ochoten přiznat, že tady by asi osvědčený recept "kup lepší desky, hadice a brzdovku" nestačil, nicméně teď jsme zrovna řešili kit na GT86 a vycházelo to na 27k. Podvozek, proč? Gros ti udělají pneu a geo, pokud nevadí sériová tuhost, nevidím důvod, proč by to podvozek nezvládl.
Ale ano, už jen díky tomu SC/TB kitu, to bude cenu čtyřválcové Supry snadno vyrovnávat. Výhodou budou 3 metráky na váze...
Jinak kdyby se tu teda hypoteticky GR86 dostala, tipuju trochu lepší startovací pozici, než mělo původní Toyobaru v roce 2012. Jednak už výkon není tak malý. Druhak nepočetná konkurence vyklidila pozice a GR86 by byla jediným bojovníkem v poli.
Ale ano, už jen díky tomu SC/TB kitu, to bude cenu čtyřválcové Supry snadno vyrovnávat. Výhodou budou 3 metráky na váze...
Jinak kdyby se tu teda hypoteticky GR86 dostala, tipuju trochu lepší startovací pozici, než mělo původní Toyobaru v roce 2012. Jednak už výkon není tak malý. Druhak nepočetná konkurence vyklidila pozice a GR86 by byla jediným bojovníkem v poli.
Ten "jednoduchý výkon" ti poskytnou právě ty jmenované HH, proto jsou v Evropě tak oblíbené (pominu-li ještě větší praktičnost). Kdo chce HH, koupí HH. Kdo chce kupé, koupí kupé, bez ohledu na rozdíly ve výkonech. Ty auta si nekonkurují.
Když se ti líbí nějaké auto a nejsi s nějakou jeho vlatností spokojený, tak do něj musíš "obětovat" další peníze. Když spočítám, kolik jsem už vrazil do Imprezy, tak jsem mohl mít taky bůhví jaký auto 😄
Když se ti líbí nějaké auto a nejsi s nějakou jeho vlatností spokojený, tak do něj musíš "obětovat" další peníze. Když spočítám, kolik jsem už vrazil do Imprezy, tak jsem mohl mít taky bůhví jaký auto 😄
Bohužel se to přesně tak vyvíjí. Gragrace ze semaforu je dnes mantrou, podívej se jaku dvoutunových elektro často zmíní zrychlení 0-50, popřípadě u těch výkonnějších 0-100. Ale to, že to je asi to jediné co to umí už je nadcházející generaci řidičů převážně jedno. Dnes an itak nehledají zábavné auto, respektive pro ně je zábavné, když je v přímce rychlé.
Nechápem kde sa stále berú reči o malom úspechu Toyobaru. Globálne predaje cez 200 tisíc kusov je podľa mňa slušné číslo. V EU to bolo slabé a sem sa asi nepozrie. Ale za to si môžeme sami. Na výkon lamentovali hlavne tí čo by ho aj tak nekúpili. Toto auto nekonkuruje univerzálnym HH, je to kupé sú všetkými kompromismi s tým spojenými. V EU väčšina ľudí hľadá univerzálne auto a tí čo majú na to mať viac aut zas lovia šporťaky vo vyššej cenovej.
Na motor a hlavne merania na brzde som zvedavý. Ak dá 230PS na brzde, tak to bude nárast o 25% pri rovnakej hmotnosti. Čo sa o HH, ktoré sú každou generáciou tlstejšie povedať nedá. Okrem toho je po novom motor podštvorcoví, takže by mohol isť ešte rýchlejšie do otáčok.
Na motor a hlavne merania na brzde som zvedavý. Ak dá 230PS na brzde, tak to bude nárast o 25% pri rovnakej hmotnosti. Čo sa o HH, ktoré sú každou generáciou tlstejšie povedať nedá. Okrem toho je po novom motor podštvorcoví, takže by mohol isť ešte rýchlejšie do otáčok.
A😜 Na výkon lamentovali hlavne tí čo by ho aj tak nekúpili. No a tí, čo vychvaľovali, si to... taktiež (v Európe) nekúpili. 😉
Zachraňovala to Amerika. Ale ako som písal, európske predaje boli zúfalé, napr. minulý rok sa predalo len 522 ks BRZa a aj v najlepšom roku 2013 to bolo len 865 ks. Za celú dobu (dosť dlhej) životnosti modelu to v EU bolo len 2.370 ks. Dramatický rozdiel oproti USA, kde to bolo 36.241 ks. Ale stále to je výrazne menej oproti WRX/STi, ktorých sa v USA predá skoro toľko za rok.
Ja skôr nechápem tú tézu, že 2,0 atmo nedávala ani tých nominálnych 200k, ale 2,4 atmo bude dávať 230k na brzde. Nie je to skôr wishful thinking? Ale zachovanie hmotnosti je chvályhodné, to bez debaty (aj keď EVO píše o zvýšení hmotnosti o 40 kíl, tak neviem).
Zachraňovala to Amerika. Ale ako som písal, európske predaje boli zúfalé, napr. minulý rok sa predalo len 522 ks BRZa a aj v najlepšom roku 2013 to bolo len 865 ks. Za celú dobu (dosť dlhej) životnosti modelu to v EU bolo len 2.370 ks. Dramatický rozdiel oproti USA, kde to bolo 36.241 ks. Ale stále to je výrazne menej oproti WRX/STi, ktorých sa v USA predá skoro toľko za rok.
Ja skôr nechápem tú tézu, že 2,0 atmo nedávala ani tých nominálnych 200k, ale 2,4 atmo bude dávať 230k na brzde. Nie je to skôr wishful thinking? Ale zachovanie hmotnosti je chvályhodné, to bez debaty (aj keď EVO píše o zvýšení hmotnosti o 40 kíl, tak neviem).
Z tejto dvojice bola vsade uspesnejsia Toyota. Jej predaje boli 2-3 trojnasobne, vzavislosti od trhu.
O motore som pisal, ze som zvedavy na realitu. Zvysol bol za slovom "ak".
Ale toto nikdy nebolo auto pre tych co chodia zo stopkami na okruh.
O motore som pisal, ze som zvedavy na realitu. Zvysol bol za slovom "ak".
Ale toto nikdy nebolo auto pre tych co chodia zo stopkami na okruh.
Každopádně hurá za další generaci RWD kupé s manuálem za rozumnou cenu. Vzhledově nijak neohromilo, ale větší objem i výkon při srovnatelné hmotnosti budou samozřejmě krokem vpřed.
V zásadě bude jediným konkurentem nové 2er kupé, ale to přijde tuším příští rok a cenově dostupná verze s manuálem je spíš otázkou. 😉
https😐/www.instagram.com/p/CHOU3YEh_cP/?…
V zásadě bude jediným konkurentem nové 2er kupé, ale to přijde tuším příští rok a cenově dostupná verze s manuálem je spíš otázkou. 😉
https😐/www.instagram.com/p/CHOU3YEh_cP/?…
To je otázka. Trh se změnil, ale kupující možná tolik ne.
Já nejsem až tolik ovlivněný tím, co je v HH, jestli tam je 250 nebo 300 možná nehraje až takovou roli. 200k bylo málo, 230... ve spojení s větším objemem / krouťákem by to mohlo být lepší.
No... já se stejně maximálně tak poohlédnu po nějaké hezké ojetině, 800t za hračku na 2tkm za rok je z mého pohledu pořád hodně... ale než se rozhoupu, tak to třeba už bude tahle generace 😁
Já nejsem až tolik ovlivněný tím, co je v HH, jestli tam je 250 nebo 300 možná nehraje až takovou roli. 200k bylo málo, 230... ve spojení s větším objemem / krouťákem by to mohlo být lepší.
No... já se stejně maximálně tak poohlédnu po nějaké hezké ojetině, 800t za hračku na 2tkm za rok je z mého pohledu pořád hodně... ale než se rozhoupu, tak to třeba už bude tahle generace 😁
Ja som narážal na to, že 230k v r 2020 (plniace normu Euro 6d) nebude asi moc rozdiel oproti 200k v r. 2012 (plniace normu Euro 5). Teda komu sa zdalo slabých 200 atmokoní pred 8 rokmi, tomu sa bude zdať slabých aj 230k atmokoní dnes. Skrátka sa obávam, že koho nepresvedčilo doterajšie Toyobaru, tak ho nepresvedčí ani nástupca. A naopak (kto má záujem o novinku, zaujímal sa už o predchodcu, ako sám potvrdzuješ).
Jo, to asi jo.
Pro mě je to slabý... ale pokud se budeme bavit čistě o autu pro zábavu, tak holt radši slabý RWD než silný FWD...
Pro mě je to slabý... ale pokud se budeme bavit čistě o autu pro zábavu, tak holt radši slabý RWD než silný FWD...
Enthusiastic.driver
Znatelný skok ve výkonových parametrech, zachovaná hmotnost. :yes: Tohle už by mohlo pelášit solidně, a netrpět tolik na dostupnost výkonu v kopcích a při předjíždění, jako současná generace.
Přijde mi to opticky trochu tlusté a vysoké. Ale vem to čert, snad se to do EU podívá aspoň jako GR86. Bravo Toyobaru! :yes:
PS: fakt nerozumím, jak se o 50% vyšší tuhost podílí na snížení těžiště. To je docela pisatelský fail 😉
Přijde mi to opticky trochu tlusté a vysoké. Ale vem to čert, snad se to do EU podívá aspoň jako GR86. Bravo Toyobaru! :yes:
PS: fakt nerozumím, jak se o 50% vyšší tuhost podílí na snížení těžiště. To je docela pisatelský fail 😉
Arese
...naopak interiér je v nové generaci jasně lepší. Zvýšení objemu motoru, a přitom zachování jeho atmosférické koncepce a zachování uspořádání boxer je určitě krok správným směrem. Teď už jen doufat, že alespoň jako Toyota se tento koncentrát řidičské radosti dostane i do Evropy! 😄 :yes:
Moc by som tomu neveril. Nechce sa mi hľadať čísla Toyoty, ale BRZ sa v EU predalo za r. 2012 až 2019 len 2.370 ks, zatiaľ čo v USA to bolo 36.241 ks. Nemožno vyčítať automobilke, ak sa na taký trh, kde o auto nie je vôbec záujem, vykašle.
Teraz nechcem robiť Fosteka a tvrdiť, že je to bychárske auto, pravda je ale taká, že za to, keď BRZ nepríde do EU môžeme my, nadšenci do áut, ktorí sme pri všetkom nadšení to auto proste nekupovali. Pretože keď príde na lámanie chleba (kúpu auta), tak si človek uvedomí, že aj to najlacnejšie RWD kupé je stále dosť drahé, na úrovni vybaveného veľkého rodinného auta strednej triedy a aj keď to porovnám so športovo ladenými modelmi - hothečmi, tak tie za rovnaké alebo menšie peniaze ponúkajú viac výkonu a dynamiky, a to bez kompromisov na praktickosti. Proste dať 33000 eur za jednoúčelové, fakticky dvojmiestne malé kupé s nič moc výkonom a dynamikou, ktorého nielen v priamke, ale aj v zákrutách vyplieska "dôchodcovský" Golf GTI, bol ochotný dať málokto.
Teraz nechcem robiť Fosteka a tvrdiť, že je to bychárske auto, pravda je ale taká, že za to, keď BRZ nepríde do EU môžeme my, nadšenci do áut, ktorí sme pri všetkom nadšení to auto proste nekupovali. Pretože keď príde na lámanie chleba (kúpu auta), tak si človek uvedomí, že aj to najlacnejšie RWD kupé je stále dosť drahé, na úrovni vybaveného veľkého rodinného auta strednej triedy a aj keď to porovnám so športovo ladenými modelmi - hothečmi, tak tie za rovnaké alebo menšie peniaze ponúkajú viac výkonu a dynamiky, a to bez kompromisov na praktickosti. Proste dať 33000 eur za jednoúčelové, fakticky dvojmiestne malé kupé s nič moc výkonom a dynamikou, ktorého nielen v priamke, ale aj v zákrutách vyplieska "dôchodcovský" Golf GTI, bol ochotný dať málokto.
Nevím jak to bylo u vás, u nás vždycky víc letělo Subaru... protože bylo prostě levnější.
Evropa jako celek ale jasně vede Toyota, která za první dva roky prodala 10t+
https😐/carsalesbase.com/…ope-toyota-gt86/
Evropa jako celek ale jasně vede Toyota, která za první dva roky prodala 10t+
https😐/carsalesbase.com/…ope-toyota-gt86/
U nás čísla nie sú dostupné, ani od pohľadu neviem tipnúť, ale asi o niečo častejšie som vídal Toyotu než Subaru. Ceny boli podobné, ale Toyota má násobne väčšiu predajnú a servisnú sieť, tak by som to tipoval na ňu.
Celoeurópsky to bolo tak 10:1 v prospech Toyoty.
Celoeurópsky to bolo tak 10:1 v prospech Toyoty.
Dinar
subaru, jít i do druhé generace, je zcela jistě na pochvalu, drží prapor kupé rwd velmi statečně, jenže, nic nebude takový problém (třeba relat. malý výkon motoru) jako design. Tohle není užitkové auto, má to být nástroj pro zábavu, auto entuziasty, jenže vypadá hrozně, je to disproporčnost kombinovaná s fádností, prostě to nejhorší, co se mohlo BRZ stát. Přestože to bude třeba na US trhu za peníze, které si můžou dovolit i tamní teenageři, bude se, věštím, druhá gen. prodávat hůř než druhá (jakkoliv to může být lepší auto), čistě proto, jak vypadá.
No... i současná generace je hezký auto spíš tím, že je to prostě nízký kupátko, než tím, že by měla nějaký kulervoucí design. V tomhle se podle mě mezigeneračně nic nemění, proporce asi víceméně zůstávají, v detailech je to někde lepší jinde trošku slabší... ale mně se to třeba líbí víc než Supra a disproporčnost tam nevidím. Fádnost trošku jo, ten čumák je trošku takovej Focus v základu... ale věřím, že naživo to ta silueta a hezká barva zachrání.
Víceméně zústavají, v tom je právě problém, protože u souč. generace je ta základní linka, proporce, rozložení hmoty, přesně na hraně akceptovatelnosti (ano, je to ještě tvar kupé), u té nové už je za hranou, stačí trochu víc vpředu a trochu míň vzadu a kupé silueta je rozhozená, a k tomu detaily, jak sám říkáš, generický design čumáku, ty obliny nad zadním kolem, zhoupnutá linka na boku, to je prostě moc na tak malé auto, ne, ten design, byť jiný jen o málo než u předchozí generace, je jako celek podstatně horší než u té předchozí generace.
To si ale pleteš cílovku. Lidi, kteří chtějí auto, co vypadá, že tě sežere za živa, stejně nebudou mít zájem o atmosféru, zadní pohon a manuál, ale vezmou radši pořádné turbo, 4x4, automat ideálně s launch controlem, aby to mělo hezký číslo 0-100 v tabulce, a půl tuny hmotnosti navrch.
BRZ je pro geeky, kteří chtějí pilovat řízení a je jim srdečně jedno, že jim na dálnici ujede kdejaké TDIčko. A ti většinou nechtějí jezdit v autech, co vypadají arogantně a nabubřele, naopak cení jinakost.
Troufnu si tvrdit, že designově je tohle trefa do černého - už od pohledu lehké, útlé, zpředu s úsměvem, který připomíná staré Miaty. Křičí to do světa ne "já jsem tady boss, uhni mi z pruhu", ale "mám tohle auto, protože mě baví a je mi všechno fuk".
BRZ je pro geeky, kteří chtějí pilovat řízení a je jim srdečně jedno, že jim na dálnici ujede kdejaké TDIčko. A ti většinou nechtějí jezdit v autech, co vypadají arogantně a nabubřele, naopak cení jinakost.
Troufnu si tvrdit, že designově je tohle trefa do černého - už od pohledu lehké, útlé, zpředu s úsměvem, který připomíná staré Miaty. Křičí to do světa ne "já jsem tady boss, uhni mi z pruhu", ale "mám tohle auto, protože mě baví a je mi všechno fuk".
V těch prvních dvou odstavcích odpovídáš někomu jinému... nebo svým vlastním běsům. 😁
V tom posledním si "troufáš tvrdit", ok já nedělám nic jiného, troufám si tvrdit. Ale znova, oponuješ mi na základě čistě vlastních hypotéz, já nikde nevytýkám brz nějaký nedostatek agresivního výrazu, netvrdím, že by to mělo být auto, které maskou čistí levý pruh, ale nelíbí se mi jeho disproporčnost a fádnost, to auto má hrubě nepovedenou základní linku (u kupé naprosto zásadní) a není úhel pohledu, z kterého by vypadalo hezky, sportovně, zajímavě atp.
V tom posledním si "troufáš tvrdit", ok já nedělám nic jiného, troufám si tvrdit. Ale znova, oponuješ mi na základě čistě vlastních hypotéz, já nikde nevytýkám brz nějaký nedostatek agresivního výrazu, netvrdím, že by to mělo být auto, které maskou čistí levý pruh, ale nelíbí se mi jeho disproporčnost a fádnost, to auto má hrubě nepovedenou základní linku (u kupé naprosto zásadní) a není úhel pohledu, z kterého by vypadalo hezky, sportovně, zajímavě atp.
Ok, mohl jsem to hodit do samostatného vlákna, pálím to, jak mi to jde pod prsty, běse. 😁
Na BRZ koukám a koukám a problém nevidím, naopak se mi líbí čím dál víc. V téhle velikosti (proporce jsou dané malou délkou) nemám moc s čím srovnávat (třeba Cayman je 20 cm delší), tak si říkám, jestli nevytýkáš tříčtvrťákům, že mají krátké nohavice...
Na BRZ koukám a koukám a problém nevidím, naopak se mi líbí čím dál víc. V téhle velikosti (proporce jsou dané malou délkou) nemám moc s čím srovnávat (třeba Cayman je 20 cm delší), tak si říkám, jestli nevytýkáš tříčtvrťákům, že mají krátké nohavice...
Jak píše Emel, není to žádný krasavec (v rámci kupé), ale to nebyl ani v minulé g., na druhou stranu teď to celkově lepší není určitě (v tom máš pravdu). Hrozný mi přijde ten "schizofrenicky přetvarovaný" přední blatník. Přesto mi připadá, že význam designu u tohoto téměř vyhynulého druhu trochu přeceňuješ (z hlediska prodejů), no uvidíme...
Jinak kola a pneu vypadají stejně jako Yarisu GR se Sport paketem.
Jinak kola a pneu vypadají stejně jako Yarisu GR se Sport paketem.
Nemyslím, že bych design přeceňoval, a nemluvím o vlastních preferencích, umím autu odpustit hodně, když mi jízdně vyhovuje, jenže vím, že tak to obecně nefunguje. Ať je ten entuziasta jakkoliv zapálený, a tohle není auto k léčbě krize středního věku, takže mladý, chce aby ho reprezentovalo i vizuálem. A tady už nejde o to, že stačí dát větší kola nebo křídlo nebo cokoliv, tohle je prostě proporčně za hranou, není to hezké kupé, je to takový jakýsi brouk. Můžem se k tomu vrátit, jsem sám zvědav, jestli mi prodeje dají za pravdu, ale teď bych si na to auto, právě pro jeho design, nevsadil.
Já nemyslel to, že bys ty, nebo já, tomuhle autu ten design (nakonec) odpustil, ale že mu ho nejspíš odpustí většina zákazníků, kteří ho doteď kupovali, což jsou hlavně zákazníci mimo eu trh. Tím spíš, že pohlednější odpovídající alternativy nejsou v dohledu.
A hlavně na trzích mimo eu se zřejmě najdou i zákazníci, kterým se dokonce bude líbit.
A hlavně na trzích mimo eu se zřejmě najdou i zákazníci, kterým se dokonce bude líbit.
No, a já si právě myslím, že i tou malou změnou byl překročen Rubicon, tedy, že se to nebude líbit (ani dostatečně pro akceptování) nikde, prodeje tipuju max. na půlku souč. generace, přestože to auto musí být z řidičského pohledu lepší.
Čísla se těžko srovnávají... realistické srovnání by bylo začátek se začátkem, tj. 2012/13 oproti třeba 21/22... jenže to zase byla úplně jiná doba, ať už co do emisí nebo co do stavu ekonomik.
Z fotek co jsem viděl dávám taky mírný plusko té současné generaci, ale ta nová je pro mě taky ok.
Z fotek co jsem viděl dávám taky mírný plusko té současné generaci, ale ta nová je pro mě taky ok.
Myslím, že přeceňuješ vlastní úsudek, co se týče té hranice... Předchozí generace se mi taky líbila víc, nebo spíš nelíbila míň. Prostě ani jedna generace nevypadá nijak úchvatně. Ta nová je možná ještě o kousek obyčejnější, ale jak píše emel, tipuju, že pro cílovou skupinu to bude jen drobný detail, žádné překročení rubiconu bych v tom neviděl - u designu ho má beztak každý někde jinde... Překročení rubiconu by bylo, kdyby to bylo třeba v nabídce pouze s automatem...
Ono, když se to položí o 3 cm níž a dají se na to kola s dobrým fitmentem (klasická visuální bolest všech japonců), bude to zas vypadat o kousek víc k světu.
Ono, když se to položí o 3 cm níž a dají se na to kola s dobrým fitmentem (klasická visuální bolest všech japonců), bude to zas vypadat o kousek víc k světu.
Kdyby byla řeč jen o Evropě, tak dejme tomu, ale americký a asijský vkus snese v tomto ohledu mnohem víc, viz tamní vozový park...
Jako na horský dráze.
a v pilotní kabině za kniplem...Kolman.
Držte si klobouky.
Dneska stačil ten lživej nadpis o Británii.
Nemusíš to číst.
Pohřeb automobilismu.
Pohřeb čtenářů.
Pohřeb inzerentů.
https😐/www.youtube.com/watch?…
za špatnou galerii se omlouvám. Poslal jsem grafikům odkaz na tiskovou zprávu, aniž bych fotky u ní otevřel. Bohužel tam press stránky Subaru měly chvilku nesprávně starou generaci. Opravili jsme chvilku po vydání.
Každopádně díky za upozornění,
Standa
co bylo lživého na nadpisu o Británii? Díky za info.
S pozdravem,
Standa
Mě v nadpisu chběly dvě slova.
Za prvé "osobní". Ale dejme tomu, že to se dá pochopit.
A za druhé když se budou do roku 2035 (a víme, že všechno může být jinak) prodávat hybridy, je podle mě lživé napsat, že nekoupím auto na naftu či benzín. Čili tam mělo být buď
- roku 2035
- Nebo "Nové ČISTĚ benzínové nebo naftové..."
Když budu moct jet 1000 kiláků se spalovákem, těžko to není auto na naftu nebo benzín.
Ale stejně - nikdo z nás ani z těch co to v Británii vytrubujou neví, co bude za 15 let.