Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVW upřesnil investice do bratislavské továrny. Kolik dá na Superb s Passatem?
11 komentářů
Xonik
V textu je dost zavádějící informace že koncern původně rozhodl že se rodina vozů passat bude vyrábět v Kvasinách, což je nesmysl, nic takového se nikdy nestalo, právě naopak - to že to nebudou Kvasiny stálo na začátku i konci úvah, přesun do Kvasin si akorát vysnili odboráři jako vytloukání klínu klínem když se zvažoval (skutečně, ne jen v hlavách odborářů jako Kvasiny) Emden. Když se rozhodlo že tam bude dostane přednost výroba eaut tak se hledalo vhodné místo pro nový provoz, ale v žádném případě ne Kvasiny - z nich se sup měl právě kvůli přetíženosti stěhovat, navíc passat sám o sobě by tu linku vytížil defacto celou, takže toto nikdy reálně nehrozilo, natož aby to někdo rozhodl 😉
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
traveldrive
"Z výrobních linek továrny Volkswagenu v Bratislavě v současnosti sjíždějí hlavně sportovně-užitková vozidla (SUV) a také malá městská auta včetně elektrických vozů Škoda Citigo. "
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Yazaman
A myslí si někdo, že hysterčí odboráři v Emdenu, Ingolstadtu a Zuffenhausenu, že jejich nejvýnosnější modely se vyrábějí někde ve východní Evropě?
Na druhou stranu do Turecka chtěli výrobu stěhovat hlavně prý kvůli výrobním nákladům, což u prý nejziskovější Škodovky trochu kulhá - kdyby tam chtěli šibnout Citig👋Up/Mii tak to dává smysl. A Bratislava na tom taky není co do nákladů moc dobře, protože tam si před pár lety vystávkovali odboráři ještě šílenější cifry než ti ve Škodovce.
Na druhou stranu do Turecka chtěli výrobu stěhovat hlavně prý kvůli výrobním nákladům, což u prý nejziskovější Škodovky trochu kulhá - kdyby tam chtěli šibnout Citig👋Up/Mii tak to dává smysl. A Bratislava na tom taky není co do nákladů moc dobře, protože tam si před pár lety vystávkovali odboráři ještě šílenější cifry než ti ve Škodovce.
OLIVER _
Tak to tedy slyším opravdu hrozně rád 😊 Já jsem se také docela dost začal zajímat o nějaké ty investice a hrozně se mi zalíbil tento web zde - https😐/www.investice.cz , kde mají opravdu nepřeberné množství informací jak o investování do zlata, tak i třeba do kryptoměn, což je hrozně moc fajn 😊 Alespoň dle mého.
Jel jsi s nim nekdy?
Mne bohuzel nejvic pripomina nafouklou Octavku.
To nic nemeni na tom, ze design exterieru je vybornej. Stajne tak jako nabidka prostoru.
Ale komfortem, odhlucnenim a POHONEM, tam zrovna Superb nevynika...
Za me je DSG a start-stop NO GO (obzvlast v hlucnem dieselu).
Ale s tou nafouknutou oktávkou budeš blíž pravdě, než sám tušíš.
A tradiční věci s dieselem - je to tvůj názor. Samozřejmě, že jsou tiší auta.
Superb je auto na metráž, je tam důležitý poměr cena/výkon(nemyslím jako motoru)
Ne, není to prémie. Ale je to kus docela dobrého auta za přiměřenou (už ne dobrou) cenu.
Ale ty nový infotainmenty jak napsal Cicero - to je totální, neuvěřitelná a neskutečná katastrofa.
Ale rozhodne bych nenapsal famozni.
Nedokazu si predstavit jezdit casteji s dieselovym dsg ve meste v zacpe.
Ty neustaly start-stopy, by mi jeblo.
Dsg obycejne podtaci motor, pokud neni ve sport modu.
S manualem tsi by mne nevadilo.
Dsg v dieselu ne.