Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Design

Zpět na článek

Nový Peugeot 308 vykreslen podle špionážních fotek. Na silnici nepůjde přehlédnout

30 komentářů

zaplosak
nepůjde přehlédnout, ta roštěnka na té fotce jak sedí za volantem ho má v půlce displeje... 😁
kaa
Jenomže to je foto současného modelu.
Reco
Asi nie je, jedine ze ze by to bola fotka sucasneho a niekto tam zmenil budiky, pretoze ani FL takuto grafiku nema a ani take rozlozenie disp.
Blue Sun
Je to facelift z letošního roku.
Reco
Nema, ale dobry pokus.
_Karel_
Mimořádně pěkné, pokud to dopadne takto! :yes:
Ozzman
Souhlas, byl by jiný a přitom zase né extravagantní, proč nemuže mít jen normální interiér 😞
xxc
skor preco ostatni nepouzivaju normalne interiery? 😁
Ozzman
Zkoušel jsem hodně Pežotích icockpitů, neříkám, že kdybych si měl vybrat jestli tohle, nebo třeba ASX, tak si nezvyknu, ale není to nic, co bych vyhledával.. přitom 508 je jinak velmi povedené auto, snad i 308 bude tak dobrá, abych to chtěl překousnout..
Cenduro
Má normální interiér....
Ozzman
Nebude mít icockpit ?
_Karel_
Co to musí být za zamindrákovaný ubohý pitchusy, když mají potřebu palcovat za to, že se mi líbí auto.
caliban
Taky na mně jdou podzimní chmury. Tak jsem to udělal mladší kolegyni v práci do zadku. To mi zvedlo náladu.
moan78
Len ci ta kolegyna nie si najodou ty 😉
traveldrive
A nie si trochu zamindrákovaný ty? Však palec dolu môže znamenať len to, že s tvojim názorom niekto nesúhlasí. To predsa nie je hodnotenie tvojho príspevku. Kašli na palce, budeš šťastnejší. 😉
KANKUNEN
No dávat mínus Karlovi na takový příspěvek může jen skutečný blbeček a těch blbečku je tu čím dál víc. A co navíc příbývá těch co se zastanou spíše blbečka, než toho kdo má komenty na úrovni. Karel má komenty na úrovni a nedivím se, že mu už pitchusové lezou na nervy.
traveldrive
Nesúhlasím s tebou z dôvodu, ktorý som napísal vyššie Karlovi. Keby som si mal všímať palce dole, z ktorých aspoň polovicu dostávam len za nick, asi by som každý deň rozkopal jeden monitor alebo hodil o zem telefón. Keď trochu zavadím o Areseho, fosteka alebo niekoho podobného, behom minúty mám 5-6 palcov dole. Vtákovina, ktorú si netreba všímať.
Blue Sun
Takhle určitě ne. Rozhodně nebude mít přední masku z Tipa, ale něco ve stylu současné 2008 nebo faceliftu 3008, což je vidět i pod tím maskováním. Ten grafik je marný.
traveldrive
Koľkokrát si tu narazil na grafika, ktorý nebol? 😉
Blue Sun
Znám pár schopných, ale ti nečmárají patlaniny pro internetové magazíny.
wakantanka
Mne tomu niečo chýba, niečo na spôsob vystupenych blatníkov alá 208. Uvidíme čo bude naozaj, tieto maľovanky zvyčajne nestoja za veľa.
PepeST
fakt treba zverejňovať niekoho kresby? to už mám radšej keď zverejňuje automobilka postupne jednotlivé časti auta... aspoň je to reálne 😁
3_diamanty
keby to takto aj dopadlo... aj ked sudiac podla bocnej linky... slo by defakto "len" o facelift sucasnej 308... kazdopadne hrany su v kurze ... a takyto face by bol paradny... :yes:
Blue Sun
Viděl jsi vůbec fotky, ty "facelifte"? To auto má úplně jiné proporce.
Anonym
Před 20 roky jsem Peugeoty pro jejich design obdivoval. Uhranula mě 605, 406, 607. V té době Peugeot vyučoval designu všechny konkurenty a taky oni doteď něco z té doby od Peugeotu mají. Pak jsem buď zestárnul a nebo to šlo s Peugeotem prudce z kopce. Asi obojí. To hrůzné designové tápání dnes. Neschopnost udělat hezký a moderní interiér.
traveldrive
To vieš Pininfarinov duch sa vytratil...
Fabrickí dizajnéri predstavujú zlomok nákladov voči zmluve s dizajnérskym štúdiom, ale tie autá potom často aj tak vyzerajú.
wakantanka
Nerobil Pininfarina pre Peugeot len coupé a Cabrio z už existujúcich modelov?
moan78
No 406 bol asi posledny pohladny pezot. Uz aj 407 s tou maskou chladica mi vadila.
del42sa
to už raději at ten předek vypadá jako u legend konceptu 😉

https😐/www.auto.cz/…de-600-km-124689
emkejx
uz som sa bal ze sa divam zo zadu na id.3 viac zahranatenu 8-s