Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeLand Rover Discovery se dočkal modernizace. Další facelift znamená mildhybridní šestiválce
16 komentářů
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
https😐/www.youtube.com/watch?…
chybí mi tam príma lidi z LGBT komunity a taky by ty auta měly bejt sdílený. :-!
chybí mi tam príma lidi z LGBT komunity a taky by ty auta měly bejt sdílený. :-!
CICZERO
Ten Biden mě přivádí k šílenství.
Je to v kopru.
Je to v kopru.
CICZERO
Ada je zase tady
patri za diesely a hlavne za ten bez baterek! Hanebna je absence manualni prevodovky a rucni brzdy
ProchyToman
Na fotkach Obama, nova viceprezidentka a kudrnaty deti. Z tech zviratek je nejhezci ten pejsek. V dobach kdy si modroslunickar jeste hral na vojaky (teda co to melu, delal veganske kafe sve babičce, v kuchyňce co dostal pod stromeček), se facelifty vyznačovali robustnejsimi vnitrnostmi v motoru a tuzsi karoserii a upravou interieru. Ted? Wifi, usb c, drzaky tabletu, 48 sit. Vydrzi mi to auto dvacet let bez vejmrdů abych to dokrvdlrdlal do duchodu?
Dinar
o to víc je nepochopitelné, proč ty nové šestiválce nepoužívá jaguar. 😒
Jak si z ruznych konsipratoru delam obycejne srandu, tak tady me nic jineho nez nejake konsipracni teorie o rizenem padu jaguaru vlastne ani nenapada. 😢
Přechod na EV jako u Bentleye? Nerozumím tomu, nová R6 má o 3/4 menší emise pevných částic než původní V6 např.
Akorát jsem to chtěl napsat. Všechno podobná architektura, LR to cpe všude, navíc jede v upsizingu a u Jagu to nejde... :no:
Proboha proc...
Teď je to pokus o nějakou tradici. Když už ty auta jsou pomalu ale jistě šity.
JLR jde s rat. poruchovost je šílená.