Tie vysoké kolmé predky ma už iritujú. Na čo je to sakra dobré, aby to pri jazde kládlo väčší odpor vzduchu? Bezpečnostný prvok v tom teda nevidím, ak takéto auto zrazí chodca, hlavou aj tak asi trafí čelné sklo, a to zrovna mäkké nie je...
Interíer je hnusný. Dva veľké displeje, a dotykové tlačítka, aby človek ani nemal čas šoférovať, len sa hrať s týmito ultramodernými fičúrami. Z tohto pohľadu dávam autu jednoznačne :no:
Pohon nebudem brať v úvahu, proste EV tu už sú a ostanú, inak to nebude. Z pohľadu funkčnosti sa mi to nepáči a dizajnovo tiež nie. Nejak mi táto nová doba nesedí.
Pohon ma trápi zo všetkého najmenej. Ak mi bude vyhovovať EV a bude za primeranú cenu, tak si ho proste kúpim. Čo nemusím, je pseudoSUV fungujúce na dotyk, prepchaté displejmi.
Interíer je hnusný. Dva veľké displeje, a dotykové tlačítka, aby človek ani nemal čas šoférovať, len sa hrať s týmito ultramodernými fičúrami. Z tohto pohľadu dávam autu jednoznačne :no:
Pohon nebudem brať v úvahu, proste EV tu už sú a ostanú, inak to nebude. Z pohľadu funkčnosti sa mi to nepáči a dizajnovo tiež nie. Nejak mi táto nová doba nesedí.