Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Ford EcoSport dorazí ve verzi Active. Malé SUV chce být větším drsňákem, avšak bez čtyřkolky

13 komentářů

_Karel_
Kdybych dostal korunu pokaždé, když tento bestseller potkám, mohl bych si už koupit rohlík. :yes:
traveldrive
A o nič si neprišiel.
Arese
...oplastovaná komická krabička s nemožnými proporcemi a přefouknutým tříválcem. Tak to je tedy terno! 😒 :no:
P.S. Jediný model, který se mi v současném evropském portfoliu Fordu opravdu líbí, je Mustang. Ale ten stojí za to! 😄 😄 😄 :yes:
Mikesus
Tak to bych asi zůstal o hladu. Já jsem to na silnici snad ani nepotkal. Nebo mi to v paměti vůbec nezůstalo.
ericn
Jo to sedí 😁 :yes:
h.onzyk
V mém okolí z těhle exotů vede Toyota Urban Cruiser nad Ecosportem 2:1
Ozzman
Já je taky vídám sporadicky, o to víc jsem koukal, že na západě docela jezdí. Není jich sice tolik, jako v ČR skodovek, ale vidět jsou běžně.
_Teddy_
Ani Eco, ani Sport. A najnovsie ani motor. Tazko hladat argument pre kupu takeho auta...
kari.laz
Ono taky těžko hledat větší zrůdičku na kolech. Podle mě, když nějaké náhodou potkáš, tak to bude stejně dealerovo.
traveldrive
...chce byť veľkým kozľaťom. S dvomi nohami chromými. Pokrok jak hrom.
SKAY
Tak v jižní americe jeto jedno znejprodavanejších aut asi mají jine požadavky a ceníky . Na eu Fusion to nenaváže..
Vst line senato jakštak dá koukat ale cena.
jam2015
Treba si ísť kúpiť ojazdený Daihatsu Terios. Máš 4x4 a kopu peňazí ti ostane vo vrecku 😉
miromen
Nevim jestli by mělo jit o nějaky bestseller o prodeje se nijak nezajimam. Každopadně jsem měl za to, že tenhle lowendovy model, už to ma za sebou a max se doprodava a ono evidentně ne.
Každopadně ja jich par v okoli potkavam takže možna na 2 rohliky by bylo. A z tohodle pohledu bych byl bez rohliku u takove "nove" mazdy 3, kterou bych konečně rad pořadněji shlidl tak abych si na ni mohl udělat nazor co se designu tyče.