Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobily

Zpět na článek

Fiat 500e 3+1 je praktičtější elektro-prcek se sebevražednými dveřmi

43 komentářů

traveldrive
...vyzerá zbytočnosť na kolesách.
Blue Sun
V čem by to měla být zbytečnost?
Ota4
Škoda že je to pouze elektro. Vypadá to nádherně. Velká škoda. . . .
Blue Sun
Designově je to velmi povedené.
zlysoused
Vypadá parádně a hezky hraje v pomalých rychlostech.
Mr.Murphy
... spis zbytecnost na diskusi ne? 😉
traveldrive
Ďalšia Fiatka v poradí - koľká ? Tá päťstovka je už jak ocucaný bonbón... Prejedá sa mi. Tie ďalšie dvere som rovnako nepochopil - načo je to dobré? V týchto autíčkach jazdia max. dvojice, nepamätám si, že by som čo len raz videl niekoho sedieť vzadu. Elektriku beriem, to ostatné je ako jedlo, ktoré jem denne a už mi nechutí. A žiadna omáčka to nespraví.
Od Fiatku chcem nové Punto alebo Pandu. Päťstoviek majú plnú riť, už stačilo. Mimochodom, a čo to strúhadlo pod prednou ešpézetkou? Odkukali od VW to najhnusnejšie, čo šlo?
zlysoused
Tvůj problém je, že se na to auto nedokážeš dívat jinak než vlastníma preferencema.
webpaja
Myslím, že Traveldrive naráží na to, že Fiat investuje do prcka a tím to hasne. Obstarožní Panda alespoň dostala facelift, ale motory? Škoda mluvit. Kde je nástupce Punta, kde je nástupce Tipa, kde jsou větší modely?

To je téma pro Fiat...
traveldrive
Ďakujem. Vysvetlil si to lepšie ako ja. :yes:
Ota4
Ano je to tragédie nicméně na nástupce tipa je čas. Na trhu je teprve 4 roky. Teď bude facelift.
traveldrive
Tipo nepotrebuje nástupcu, môže ostať ako je. Ale Fiat potrebuje poriadny kompakt, Tipo je lowend - niečo ako Scala u škodovky...
sorpersa
No ja myslím, že tá 500 dobre vyzerá, ale to mohli urobiť už na začiatku. Myslím, že sa nedokážu od 500 odpátať, lebo nebyt centa tak je Fiat asi davnejšie v džúse. Myslím že mohli isť prirodzene analogicky a oživiť 600 a neskôr 127, to by mali na 20 rokov vypredané 😃)). Alebo fakt zaklepať na dvere u uja Pininfarinu, nech im ušije pre autá pekný moderný kabátik, lebo to čo Centro Stile vyvádza ma fakt nebaví... Tipo ála 3 er ešte v pohode, aj keď s tou prítrojovkou... jajaj...Poste niečo aspooň na úrovni Kie - chcelo by to väčší model ako Optima a nech mi nikto nevraví, že v IT by to nikto nekupoval, ale nie s dizajnom Cromy 2 všááák 😄
traveldrive
Celkom zaujímavé predstavy. :yes:
S tým väčším autom neviem, tie sa Fiatu nikdy nejak zvlášť nedarili, a v malých autíčkach bývali Taliani machri. To nejak zahodili za hlavu, ťažko povedať prečo...
sorpersa
Ono v minulosti boli aj veľké Fiaty v obľube - 130, 131, Mirafiori, Argenta a neskôr aj Croma 1 myslím sa predávala dobre, neskôr u Fiatu uprednostnili Lanciu s Themou a Kappou a AR 166, veľký Fiat nepotrebovali, až keď Kappa a 166 neťahali predaj. reinkarnovali Cromu, čoby crossover, ašvak dizajn z trojicičk Signum/Croma/SAAB 93, bol najhorší a tak sa i predával, aj ked ani tie ostatné dva neboli bohviečo, tu možno bol problém že tam bola technika GM a tie kasne vyzerali také ťažkopádne, popritom 407/c5, Laguna a Mondeo sa predávali slušne, o nemcoch sa nebudem ani zmieňovať, vadí mi že SUV nahrádzajú aj limuzíny a že prím má D3 a nikto iný. Musíme sa proste o***ť po USA, všade gáziky... a 20 rokov tipujem tu bude móda mať autá veľkosti Durang👋F150/Escalade,,, aaaale cento ich všetkých prežije 😄
zlysoused
Fiat investuje do další budoucnosti modelu, který mu už řadu let velmi slušně vydělává.

Souhlasím s tím, že je jinak portfolio Fiatu děravé jako ústa staré ženy, ale pětikilo je pro Fiat zásadní model a je logické, že do něj investuje. Jestli je sázka na čistě elektrickou verzi ta správná, je otázka. Fakt ale je, že elektromobilita dává smysl hlavně ve městech. Navíc doteď byli zákazníci ochotní si za styl F500 hodně připlácet, tak docela chápu, proč to Fiat s EV zkouší zrovna takhle.
traveldrive
A akými preferenciami sa naň mám pozerať? Venuješ mi svoje? 😄
zlysoused
Moje preference jsou, stejně jako ty tvoje, nepodstatné.
traveldrive
Ty si divný... Pre mňa sú moje preferencie podstatné.
zlysoused
To je právě ono, tvoje preference jsou podstatné pro tebe, když si vybíráš auto. Nejsou ovšem podstatné proto, abys podle nich mohl hodnotit smysl existence nějakého modelu. Protože jak sis asi možná všiml, nejsi na tomhle světě jediný, kdo si kupuje auta.
traveldrive
Čo stále máš? Proste nevidím zmysel existencie tohto auta. nemaj mi to za zlé, ja Ti tiež nezazlievam tvoj názor. 😉
Avanti
V ostatných autách snáď jazdia štvorice? V octavii kombii permanentne stretávam jednotlivcov... Možno by si si mal život začať vychutnávať, zmenil by si aj pohľad na 500vku. Je úžasná.
twistedTSD
Určitě není tak úžasná, aby stála jako dobře vybavený Sup. Jsem upřímně zvědavý, jestli něco prodají.
Avanti
S dotáciou bude stáť základ 15.900 eur.
twistedTSD
No jo, to se jinak podniká za prachy z eráru.
zlysoused
Tohle si ale automobilky nevymyslely.
zlysoused
Jako dobře vybavený Sup ale stojí ta úvodní limitovaná edice.
traveldrive
Aha, takže Octavia v kombíku je štýlovka do mesta...Hm, to som nevedel. Si trošku mimo, nezdá sa ti? Kým napíšeš ďalší podobný nezmysel, skús si to najprv trochu premyslieť.
Avanti
Máš pravdu, priznávam, ja sa ti ospravedlňujem, zle som to vyhodnotil a zareagoval nesprávne. :no:
Blue Sun
Pravidelně potkávám chlapíka, který v 500 vozí do školy dvě děti. Tohle by mu usnadnilo nasedání a vysedání.
traveldrive
Ó, tak to beriem, to je úplne typické použitie päťstovky, na to som zabudol. U nás pred školou je každé druhé auto, čo dovezie deti, práve päťstovka, a fakt, deťom sa z toho vystupuje veeľmi zle... 😁 😁
zlysoused
Typické použití F500 je pro jednoho max 2 s občasným svezením třetího. A právě pro toho občasného třetího jsou tam ty poloviční dveře navíc. Co na tom nechápeš?
traveldrive
Na to občasné nepotrebujem ďalšie dvere. Naviac mizerné a za ďalšie tuhosť pri náraze zboku to tiež asi pozitívne neovplyvní. Päťstovka je štýlovka, na praktické veci má Fiat Pandu.
Blue Sun
To by ta Panda nesměla být tak malá.
Občas tvé myšlení fakt nechápu. Nutí ti někdo tohle auto, že proti němu tak strašně bojuješ?
traveldrive
Ja proti nemu bojujem? Ja som na začiatku napísal svoj názor. Oponujete - reagujem, vysvetľujem. Hovorí sa tomu diskusia. Ty sem na to nechodíš? Na čo potom píšeš? Alebo je povolený len tvoj názor a iný nie? Trochu sa spamätaj, nemáš patent na jedinú pravdu.
xxc
Tiez nosim v Citigu deti do skoly/skolky. Bezne jazdime v aute 4. Zadne dvere sa hodia.
bobojoe
Předražená eko-cool stylovka pro insta-***y? To auto mi přijde jako ta reklama na McDonalds. Musíte mladé přesvědčit, že pracovat tam je hrozně cool.
WinDiesel
jojo automobilky vyrábějí to co ony si myslí že je fajn a potom spouštějí přesvědčovací kampaň .....
místo toho aby konzultovaly třeba se současnými majiteli Fiatů ...
vilem urbanek
Nelíbí se mi, že autor článku nazývá dveře, které se otevírají do protisměru jako SEBEVRAŽEDNÉ.
Spáchát sebevraždu můžete tisíci způsoby, ale zabíjet se dveřmi auta by mohl jen úplný pitomec. Uvedené řešení usnadňuje nastupování na zadní sedadla a ať už stojíte na parkovišti nebo pravým bokem u chodníku neměl by vám nikdo tyto dveře zabouchnout. Pokud ano, tak to může i ty přední, ale pak to bude nejspíš úmyslný útok se zraněním. Čili, pokud uvádíte v názvu sousloví sebevražedné dveře, měl by jste čtenářům vysvětlit, jak se tato sebevražda provádí. Děkuji.
Blue Sun
Tak si nastuduj, jak ten termín vznikl, ať ze sebe neděláš ještě většího blba.
traveldrive
Kto ti stúpol na otlak, že si voči každému hneď v opozícii?
Blue Sun
Co to plácáš?
traveldrive
Bzučíš jak nasraný sršeň, nazývaš ľudí blbmi, keď sa ti nepáči ich názor. Upokoj sa, dobre? Niekedy tu človek vypení, tiež sa mi v tomto ohľade niekedy "darí", ale ty to už preháňaš, si protivný a agresívny celkom bez príčiny.