Novinky
Zpět na článek
Krásné Audi Q8 rozšiřuje nabídku motorizací. Přichází hned dva plug-in hybridy
14 komentářů
Anonym
6
Rypáčku, o to ty se nestarej. :-!
Přejít do diskuze
traveldrive
Čo je do pekla na tejto oblude s ohyzdnou obrovskou papuľou vpredu krásne?
traveldrive
Vysvetli. Interiér ešte beriem. Ale ten kukuč s obludnou čiernou maskou vpredu mi príde megahnusný. To nemá s krásou alebo eleganciou spoločné vôbec nič.
KANKUNEN
Auto pro EU podvod, kromě benzínu to jezdí i na uhlí a to se jaksi nepočítá. 5 kilo uhlí je asi nic ale stejně jako 0,00001 g uranu. Reálné CO2 horší než diesel. Jen je doba horší v tom, že se víc a víc lidí nechá zmanipulovat a řídí se papírem a ne reálnou hodnotou.
cjoctavian
Aj interier ma svoju pehu - tie lacne autobusove sietky na zadnej strane operadiel 😁
kesumb
Pohon je stejny jako v q7 a mam za to, ze i v Touaregu R. V tom je sice baterie s udavanou kapacitou 14kWh, ale aby byla udrzena “hierarchie”, tak u VW se udava vyuzitelna, u audi pak nominalni(17,xxkWh).
Q7 60tfsie ujela na baterie cca 40km ve veskerym komfortu. Na 150km jsem mel prumernou spotrebu cca 10l vcetne ceny za elektrinu (nocni sazba) pri dost svizny jizde.
Dynamika je velmi slusna a realne za sq7 zaostava velmi malinko a pro moje pouziti bych 60tfsi vzal radsi. Pokud by ale umela nataceni zadnich kol a stabilizatory. Oproti sq7 tdi je lepe vyvazena a neni tak tezka na cumak. Bohuzel ani hybrid nezbavil audi vahavy prevodovky😞
Q7 60tfsie ujela na baterie cca 40km ve veskerym komfortu. Na 150km jsem mel prumernou spotrebu cca 10l vcetne ceny za elektrinu (nocni sazba) pri dost svizny jizde.
Dynamika je velmi slusna a realne za sq7 zaostava velmi malinko a pro moje pouziti bych 60tfsi vzal radsi. Pokud by ale umela nataceni zadnich kol a stabilizatory. Oproti sq7 tdi je lepe vyvazena a neni tak tezka na cumak. Bohuzel ani hybrid nezbavil audi vahavy prevodovky😞
_Karel_
Chápu, že se nevyužije plná kapacita, ale -30km dojezdu z 80, to mi přijde trochu moc.
Anonym
Kde jsou BYkupci, aby nám řekli, že PLexus je lepčejší?
"To ja BYsom už radšej zobral Lexus lebo povedzme Labd Rover" :-!
Vaše palce, váš kvikot! Jedéééém!
Jinak 100% souhlas.
"To ja BYsom už radšej zobral Lexus lebo povedzme Labd Rover" :-!
Vaše palce, váš kvikot! Jedéééém!
Jinak 100% souhlas.
Anonym
Hm. Bacha na ty čísla. Dneska se už na východ od nás zavírá za číselný údaj.
Dneska jsem jel za golfem RZ končila 8890. Zavřít! 88 Heil Hitler a navíc ten se narodil 1889. Zavřít!!!!
Dneska jsem jel za golfem RZ končila 8890. Zavřít! 88 Heil Hitler a navíc ten se narodil 1889. Zavřít!!!!