Ojetiny
Přihlásit pro přidání komentáře
kaa
Moje zkušenost.
7 let v rodině. 90% jen ve městě. Spotř. 8. Bez jediné závady. Podelný prostor skvělý. Obrubníky zvládá skvěle. Škoda jen že k tomuto motoru nelze lepší výbavu.
7 let v rodině. 90% jen ve městě. Spotř. 8. Bez jediné závady. Podelný prostor skvělý. Obrubníky zvládá skvěle. Škoda jen že k tomuto motoru nelze lepší výbavu.
Anonym
málokdo ví, že většina komponentů se montovala v KLDR. Až celá auta se dávala do kupy s VIN po cestě do přístavu v Jižní Koreji. Pak lodí do Evropy. Měly narezlý části už při e😜edici dodealerství. Ale furt to bylo lepší auto, než Crossland X byla možnost 4 kolky.
Nevím, jesti je to ve článku (nečetl jsem celý) ale vyrábělo se mj. jako Buick. Tuším Encore.
Nevím, jesti je to ve článku (nečetl jsem celý) ale vyrábělo se mj. jako Buick. Tuším Encore.
Stano Kovac
Tak, toto som moc nepochopil: "Zdeněk Veselý doporučuje motor nepodtáčet a raději radit dříve." Nepodtacat, nevytacat, proste tak akurat?
😃
😃
S predným lízatkom skoro na zemi, to musí byť kamarát s každým obrubníkom... https😐/www.auto.cz/…-ctyr-poslednich?…