Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Před dvaceti lety se přestalo vyrábět původní Mini

6 komentářů

CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
westeros
Dneska jsem videl nazivo nejaky Countryman Cooper S. Prekombinovana obluda, k roztomilosti puvodniho Mini to ma daleko. Tohle se snad ani zenam nemuze libit.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
pradeda777
Souhlas. Myslím, že se tady BMW s těmi přerostlými "jakomini" střelilo do nohy.... :-!
pradeda777
jsem si koupil jako ojetinu v roce 1969 (MY1964) jako dárek k vánocům. Ojetina to byla ok, ale dárek určitě ne. Spíš bezedná studna na dolary. Rozpadalo se mě to pod rukama. Udělal jsem moc dobře, že jsem se toho zbavil hned v červenci následujícího roku. S kvalitou si tenkrát moc hlavu nelámali. Nebyla konkurence. Vše se změnilo až se na trhu objevili Japonci. Ti přinesli kvalitu i když se ceny přiměřeně "upravily" směrem na sever.... :-!
Papezja
Je skoda, ze v clanku chybi jakakoli zminka o odpruzeni pryzovymi bloky a systemu hydrolastic u nekterych modelu. Bylo to celkem zajimave technicke reseni.