Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNová Kia Sorento prozrazuje české ceny. Turbodiesel a hybrid stojí stejně
55 komentářů
simson33
ale cena Sorenta a X3 (v případě dieselu s výkonem 140kW) se začíná velmi přibližovat...
Sorento je o nieco vacsie. A ked sa zrovna vybava, tak to zrejme az tak cenovo blizko nebude.
Ano Kia nie je BMW a prave preto je ovela lacnejsia. Skor by som ju porovnaval s X5 a nie s X3 a Sorento v plnej palbe nebude stat ani tolko co holatko X5... V porovnatelnej vybave si budes musiet u premie priplatit podla mna tak dvojnasobok ceny Sorenta.
Za mna bravo Kia, premiove SUV traste sa 😄...
Za mna bravo Kia, premiove SUV traste sa 😄...
To je pravda, ale u Kii nedostaneš zďaleka takú zľavu ako u BMW.
A mrkni ešte na výber motorov.
A mrkni ešte na výber motorov.
Hej, tej cenotvorbe a zlavam pri premiovych znackach skutocne nerozumiem. Tupec ktory nepochopi, ze tu zlavu daju kazdemu by nikdy nemal na nove bmw a na tych dalsich to dojem neurobi. Clovek potom akurat plati zbytocne vyssiu poistku.
Moc nerozumiem tvojmu príspevku.
Hm, tak znovu - naco davaju automaticke zlavy kazdemu, ked je to pre vsetkych dojem na zakaznika to neurobi akurat musis platit vyssiu poistku za auto.
Poistka sa zvykne platiť z kúpnej ceny vozidla, a nie z ceníku. Či sa mýlim?
Nie, havarijné poistenie sa počíta z cenníkovej ceny a nie z predajnej (fakturovanej). Je to blbosť, lebo v prípade totálnej škody alebo odcudzenia ti poisťovňa nepreplatí cenu na akú bolo auto poistené (cenníková) ale práve kúpnu cenu mínus amortizácia samozrejme... 😒
Ja si pri kúpe nového auta vyžiadam faktúru bez zliav. Tie vymyslené prvé ceny ma nezaujímajú. Potom nemám problém v poisťovni. Účtovníctvu nerozumiem. Je pravdou, že v roku 2016 mi raz poisťovňa vypovedala zmluvu do 14 dní, že vraj za takú cenu auto nejestvuje. Jednalo sa o nový H i30 sw, 1.6crdi, 7dct, 3 výbava zo 4. 15650eur.
Tak jsem si schválně otevřel ceník BMW😒br />
X3 😁rive 20d 140kW cena 1 323 000 Kč, tedy stejně jako Sorento Premium, nejlevnější Sorento 4x4 vyjde na 1 150 000 Kč.
BMW má v základu automatickou klimu, parkovací senzory, takže já bych dokoupil jen vyhřívání předních sedaček v paketu Advanced Heating za 60 tis., kde ale bude i nezávislé topení, které KIA neumí a které je pro mě nutnost... + za 30 tis. elektricky ovládané tažné zařízení, které KIA taky neumí, aby mi nikdo v servisu neřezal do nového auta.
Cenový rozdíl evidentně není dramatický, ale mám individualizované auto + jako bonus motor podél = lepší jízdní vlastnosti a 8.st. automat ZF, kterému se dvouspojka v Sorentu těžko vyrovná.
BMW má v základu automatickou klimu, parkovací senzory, takže já bych dokoupil jen vyhřívání předních sedaček v paketu Advanced Heating za 60 tis., kde ale bude i nezávislé topení, které KIA neumí a které je pro mě nutnost... + za 30 tis. elektricky ovládané tažné zařízení, které KIA taky neumí, aby mi nikdo v servisu neřezal do nového auta.
Cenový rozdíl evidentně není dramatický, ale mám individualizované auto + jako bonus motor podél = lepší jízdní vlastnosti a 8.st. automat ZF, kterému se dvouspojka v Sorentu těžko vyrovná.
El. tažné už Kia umí, je vyobrazené v katalogu u příslušenství. Reálně si Sorento v plné palbě koupíš za 1250000Kč. Za tuto cenu máš větší auto než li X3, panorama, kůži nappa, hud, ventilaci sedadel, akustické čelní a boční okna, 7 míst, roletky, navigaci, Bose premium audio atd. Pokud tohle vše nacpeš do X3, určitě nebudeš na 1,4 Mega. A bufika si do Sorenta za 25000Kč namontuješ taky! Za mě bravo Kia :yes:
Jestli už KIA zvládá tažné z výroby, tak to je konečně pokrok (bez ironie). Panoramatickou střechu nechci, kožená sedadla taky ne, tak nevidím důvod, proč bych se se slevou v BMW nedostal na cenu co píšeš - 1250000 Kč, tedy já myslím, že ještě o dost níž...
Ale hlavně přece, píšeme o autech, ne o mobilních telefonech, takže věci jako platforma CLAR s motorem podél nebo 8.st. ZF (best of the best) jsou přece ty hlavní argumenty!!!
Ale hlavně přece, píšeme o autech, ne o mobilních telefonech, takže věci jako platforma CLAR s motorem podél nebo 8.st. ZF (best of the best) jsou přece ty hlavní argumenty!!!
Jj, sto lidí, sto chutí 😄. A tak to má být! Já zas s naší 5 člennou rodinnou ocením velikost, větší vnitřní šířku srovnatelnou s X5, téměř rovnou podlahu v uličce před zadními sedadly, 7 míst a větší kufr a v některých ohledech i nádech premiovosti. I Kia má novou platformu a novou dvojspojku prý skvělé řadící. Uvidíme! Špatné auto to rozhodně nebude a pro větší rodinu je rozhodně lepší volbou.
Jasně, ať si každý vybere, co mu sedí. S tím naprosto souhlasím.
Jen k tomu srovnání Sorenta s X5 nebo X3.
Rozvor: S: 2,81 X3: 2,86 X5: 2,97
Délka: S: 4,81 X3: 4,71 X5: 4,92
Takže velikost tak mezi.
Ale pozor na světlou výšku😒br /> S: 176 mm X3: 204 mm X5 214 mm
zdroj: www.auto-data.net
Jen k tomu srovnání Sorenta s X5 nebo X3.
Rozvor: S: 2,81 X3: 2,86 X5: 2,97
Délka: S: 4,81 X3: 4,71 X5: 4,92
Takže velikost tak mezi.
Ale pozor na světlou výšku😒br /> S: 176 mm X3: 204 mm X5 214 mm
zdroj: www.auto-data.net
Jj, světlá výška zamrzí. V Americe mají verzi XLine, která je zvýšená o 36mm. Třeba dorazí i k nám 😉. Stejně 95% lidí jezdí asfalt, maximálně na lyže ve sněhu, nebo polňačky k chatě, což by mělo bohatě stačit. Navíc vrcholné verze mají samonivelaci na zadní nápravě, což je docela plus.
A k těm rozměrům. Máš pravdu, Kia je vnějšími rozměry někde mezi, ale vnitřními se blíží vždy třídě výš. Konkrétně BMW umí parádně promrhat velké vnější rozměry žalostně malým interiérem. Kolega má 5touring a říká, je v tom míň místa než v Octavii...
A k těm rozměrům. Máš pravdu, Kia je vnějšími rozměry někde mezi, ale vnitřními se blíží vždy třídě výš. Konkrétně BMW umí parádně promrhat velké vnější rozměry žalostně malým interiérem. Kolega má 5touring a říká, je v tom míň místa než v Octavii...
No to je daň za motor umístěný podél - kabina pro posádku je pak menší...
Těch 176 mm opravdu není nic moc, možná by to stálo za dotaz na import, zda verze XLine bude, + 36 mm a je to ideál 😉
Těch 176 mm opravdu není nic moc, možná by to stálo za dotaz na import, zda verze XLine bude, + 36 mm a je to ideál 😉
Asi bych se spokojil s těmi 176mm, vím kam jezdím 😉. Spíš by se mi líbil Black paket, který tu taky nemáme. Černá kola, lišty, zrcátka atd....
Srovnávat vnější rozměry je trochu mimo, protože motor podél/napříč, a tedy s velkou pravděpodobností značný rozdíl ve velikosti kabiny/zavazadelníku.
Tak nesmíš to vytrhávat z kontextu. Pokud je tu debata, že za stejné prachy můžeš mít místo Sorenta X3, tak je to pravda. Ale někdo upřednostňuje podélně uložený motor a jiný zas větší kabinu. Tudíž pokud bych chtěl auto vnitřní velikosti a výbavy Sorenta od BMW, potřeboval bych o mega víc. A o tom je celá debata 😉
Jak to myslíš s rema 1250000? Myslíš, že daj takovou slevu u nového modelu? Z plný ceny 1400000? Nebo jako že na firmu? Jen se ptám, protože pro Sorento jsem skoro rozhodnutej pořídit ale zatím jsem nic nepoptaval. Já se tu na něco slušně ptám, tak co za ko. Kota mi dá minus fakt škoda mluvit
Ano, takze BMW zacina s cenou tam kde Kia konci a navyse ako som pisal vyssie, bavime sa u BMW o triedu nizsie. X3 patri do porovnania so Sportage, pripadne GLC...
Niekto ovšem písal tiež toto😒br />
"V porovnatelnej vybave si budes musiet u premie priplatit podla mna tak dvojnasobok ceny Sorenta."
Cenový rozdíl cca 100 tis. u auta za 1,3 mega nehraje roli, přitom X3 můžeš mít i za stejnou cenu jako Sorento, protože BMW dává daleko větší slevy než KIA...
Cenový rozdíl cca 100 tis. u auta za 1,3 mega nehraje roli, přitom X3 můžeš mít i za stejnou cenu jako Sorento, protože BMW dává daleko větší slevy než KIA...
K těm slevám. Na Volvo XC90 můžu mít 28%, na X3 24%,na X5 18% a na Kiu Sorento 13%. Bez smlouvání, prostě zaměstnanecký benefit. Váhám mezi XC90 a Sorentem. Sorento je tak o 250tkč levnější a to už je atgument.
Ano so zlavami to Kia moc nevie. U BMW som sa dostal max na 15 percentnu zlavu, ale uz ako auto "v zabehu". Standard pre nove na objednavku a nie na skladovku je aj u BMW okolo 7 az 10 percent (pokial nie si JUDr, pripadne MUDr - tam daju viac).
A opakujem x3 nie je rovnaka trieda ako Sorento. Porovnavat Sorento by si mal s X5. A tam hovorim ze rozdiel v priplatkoch u obdobnej motorizacie bude markantny... Plus Kia 7 rokov zaruka v cene, servis obdobny resp. lacnejsi. Samozrejme kto chce premiu o Sorento pravdepodobne ani nezavadi.
A opakujem x3 nie je rovnaka trieda ako Sorento. Porovnavat Sorento by si mal s X5. A tam hovorim ze rozdiel v priplatkoch u obdobnej motorizacie bude markantny... Plus Kia 7 rokov zaruka v cene, servis obdobny resp. lacnejsi. Samozrejme kto chce premiu o Sorento pravdepodobne ani nezavadi.
Nechci prémii a vůbec auto, které bude přitahovat vandaly a závistivce. Mám nemilou zkušenost, kdy mi někdo škrábal auto včetně skel. Už to nechci zažít. Opravil jsem to a znovu. Na dalším autě zas.... Rád splynu s davem 😉
Cena a výbava Sorenta je veľmi diskutabilná, pretože v rôznych krajinách ma rozličné stupne výbavy už od "social paket". Pre český trh nebola najvhodnejšie nakonfigurovaná / hovorím o verzii III/ . V 1-2/2020 sa v SR dali bežne kúpiť Sorento III 2.2CRDI 147kW, 4*4, manuál pod 29.000e. Verzia Gold s metalízou a 18". FUNGEL!!! Vtedy bola prvá cena predokolky v ČR cca 38.000e ale vo vyššej výbave ako v SR.
Keď máš fakturačnú cenu 29.000e bez konexií sa dopracuješ k hav.poisteniu cca 460 e, vrátane poistenia komplet čelné sklo, stret so zverou, ohlodanie káblov, ukradnutia skrátka všetko okrem GAP. Tu na východe SR je v niektorých okresných mestách normohodina v servise na Sorento 30e. :yes: To s BMW nedokážeš. Sú to autá pre rozdielnu klientelu.
Sorento IV má úbohu svetlú výšku, zbytočný motor 1.6 T GDI. Podľa mňa je strata hodnoty menšia ako u BMW. Ale neškriepim sa, možno majú ľudia iné skúsenosti.
Keď máš fakturačnú cenu 29.000e bez konexií sa dopracuješ k hav.poisteniu cca 460 e, vrátane poistenia komplet čelné sklo, stret so zverou, ohlodanie káblov, ukradnutia skrátka všetko okrem GAP. Tu na východe SR je v niektorých okresných mestách normohodina v servise na Sorento 30e. :yes: To s BMW nedokážeš. Sú to autá pre rozdielnu klientelu.
Sorento IV má úbohu svetlú výšku, zbytočný motor 1.6 T GDI. Podľa mňa je strata hodnoty menšia ako u BMW. Ale neškriepim sa, možno majú ľudia iné skúsenosti.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Už jsi seděl v Kodiaku? To je plasťák, kterýmu verže interiér včetně vnitřních madel u všech dveří. A na kůží obšitou palubku může zapomenout. Za mě Kia jednoznačně :yes:
Renoo
Té spoustě muziky cena odpovídá, ale nevím nevím kolik se v ČR najde zákazníků, kteří budou ochotni vysypat přes milion za auto se znáčkem Kia... I při slevě 10% je cena stále na milion.
Jj prodeje budou slabé, ale to je pro nás, co o něm uvažujeme spíš plus. Časem se sníží i ceníková cena 😁
Jinak Kia je světově uznávanou značkou, třeba v USA, Austrálie atd... U nás lidi bohužel uctívají jen VW....
Casy sa menia aj v Europe. Staci si pozriet mnozstvo predanych Kii za minule roky. Idu stale hore (2020 bude ako u kazdeho vynimka).
Jasné ale to platí u Ceedu a Sportage, ne u Sorenta - to šlo díky ceně dost dolu 😉
Např rok 2005 vs 2019
Sorento 45 tis. vs. 10tis. ks
Sportage 39 tis. vs 110tis ks
😉
Např rok 2005 vs 2019
Sorento 45 tis. vs. 10tis. ks
Sportage 39 tis. vs 110tis ks
😉
Viem si predstavit, ze z noveho Sorenta sa preda viac. Tretia generacia bola taka trochu bezpohlavna z hladiska dizajnu. Tato nova dokaze skor zdvihnut zo stolicky. Plus opat skok o parnik vpred v interieri. Ak sa zapaci Nemcom, tak ma vyhrate.
No jo, ale taková pecka jako první generace to nebude, ta se prodávala násobně více, protože nabídla robusní Offroad s 2,5l TD, co utáhl 2,5t a navíc za super peníze kolem 3/4 mil Kč. Aktuální generace je jen vellé SUV s 2.2 CRDi (hybrid neřeším) za 1.4mil? Za Kiu? To je trochu moc ...
Jj, to i pivo před 20ti lety stálo v hospodě 15Kč 😄. Máš pravdu, není to Offroad, ale které SUV dnes je? 1,4 Mega zhruba odpovídá 7mistné konkurenci v plné palbě viz Kodiaq, Tiguan Allspace atd., takže je to jen o tom, které z těch aut splní rodinné požadavky nejlépe. Značku neřeším 😉
Tak nevím kde stálo pivo v roce 2005 pivo 15 korun, ale vím, že Sorento se v té době prodávalo v Evropě poměrně slušně - 45tis ks a loni jen 10tis ks. Cena v téhle neprémiové kategorii SUV roli hraje, být základ od 900k tak prodeje letí vzhůru 😉 Kia je vnímaná jako kvalitní značka, jako alternativa je “koncernu”, ale jak se její ceny přiblíží těm nejlepším na trhu, prodeje jdou dolu... Prostě nemá tak silný brand ...
Este by si mal doplnit, ci sa prvej generacie predavalo 45 tis. ks pocas zaciatku/prostriedku/konca zivotneho cyklu, kedze 10 tis. ks doterajsieho Sorenta si spomenul z konca zivotneho cyklu. Dalej, Sorento 1.gen. nebol klasicky offroad, ale skor polooffroad (aj ked mal ram) a dnesne Sorento diesel vie tiez tahat 2,5 tony. A po tretie treba este dodat, ze v casoch predaja prveho Sorenta este v segmente nebolo ani zdaleka tak plno ako v dnesnej dobe. A aj ked Kia nema taky silny brand, tak ceny urcite nemoze drzat tak nizko, kedze tie dnesne auta su technicky o 3 parniky inde ako tie auta spred 15-20 rokov.
Kia Sorento je z roku 2002 😉. Pivo bylo pouze úsměvný příměr na ten tvůj 3/4 milion za Sorento (ono určitě nestálo přesně 3/4, ale to neřeším) . Za to dnes už auto této kategorie prostě nekoupíš 😉
A k těm prodejům. V tu dobu nebyl ani zdaleka takový výběr mezi auty této kategorie, takže prodeje byly logicky vyšší.
Kam na ty kydy chodíš? U nás jen VW? Ty musíš mít hodně zabrzděno. Nejsi bratr Mazda666? 😉
Tím VW myslím celý koncern. A stačí se chvíli podívat po parkovištích, nebo vidět, která auta kupují kolegové v práci. Ne kydy, ale zkušenost ty sprosťáku jeden!
... titulek ovšem lže, protože dieselová předokolka je o 50 000 levnější.