Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
webpaja
...světlou výšku? To asi ne.
Nedočetl jsem se ani řádek o tom, jak je S3 stavěná do zatáček. Co je na ní tak extra z hlediska chování na klikatých silnicích?
Nedočetl jsem se ani řádek o tom, jak je S3 stavěná do zatáček. Co je na ní tak extra z hlediska chování na klikatých silnicích?
Jj, na to, že je to článok o prvej jazde, je tam málo jazdných dojmov, teda ako sa správa auto v prostredí, do ktorého je primárne určené. Málo o motore, riadení atp. Prípadne mohlo byť porovnanie s konkurenciou, tá je nová a mohli by ju mať redaktori ešte v čerstvej pamäti (AMG 35, M135i).
Tenhle výtah z katalogu snad nemůže být myšlený vážně ne 😁 Jediná informace co se tváří jako reálný dojem je "sice nezbývalo příliš mnoho prostoru na nohy, přesto bych neměl problém zde trávit ani delší dobu." - z čehož vůbec nevím co si mám odnést? 😁 Ach jo...
pradeda777
že není s manuálem....ale to už Audi o těchto vozů "vzdalo" dávno....já vím..... 😒
I tak by to mohl být zajímavý univerzál..... 😉
Jo....a ty 4 koncovky výfuku jsou ...."a bit of overkill".....
I tak by to mohl být zajímavý univerzál..... 😉
Jo....a ty 4 koncovky výfuku jsou ...."a bit of overkill".....
Tak jediný manuál v HH nad 300 koní máš v Honde.
Inak mne sa S3 páči, na rozdiel od M135i, a keďže už BMW nemá žiadnu technickú výhodu, volil by som Audi. Kľudne v tej promo žltej. Cvične som si nakonfiguroval na nemeckom konfigurátore a dostal som sa pri skromnosti (len farba, disky a sitzheizung) na takmer 49t. Dosť za štvorvalec. Ale lepšie to zrejme nebude a konkurencia je na tom istom. Som ešte zvedavý na cenu Cupry ako "wannabe prémie".
Inak mne sa S3 páči, na rozdiel od M135i, a keďže už BMW nemá žiadnu technickú výhodu, volil by som Audi. Kľudne v tej promo žltej. Cvične som si nakonfiguroval na nemeckom konfigurátore a dostal som sa pri skromnosti (len farba, disky a sitzheizung) na takmer 49t. Dosť za štvorvalec. Ale lepšie to zrejme nebude a konkurencia je na tom istom. Som ešte zvedavý na cenu Cupry ako "wannabe prémie".
Aby G8R nestál míň, než ta upocená seatka.
No to je možné, ak sa Cupra poziciuje ako "prémiový brand Seatu", tak je to aj reálne. Takže môže byť koncernové poradie: Golf R < Cupra Leon < S3.
Ok. Mě se ta žlutá také líbí a ano, S3 vypadá lepší než M135i. A také lepší než A35/45. Cena je také Ok i když já jsem se odvázal daleko víc a "dosáhl" jsem na cca 55k.... 😉
Na obrázcích se také zdá být také kapku vyšší než konkurence, což je pro mě důležité. Pokud by bylo NV v cajku, tak by z toho byla vážná konkurence RSQ3.... 😉
Na obrázcích se také zdá být také kapku vyšší než konkurence, což je pro mě důležité. Pokud by bylo NV v cajku, tak by z toho byla vážná konkurence RSQ3.... 😉
jam2015
:no: :no:
Aj, ale hlavne tí s hybridmi. Chvalabohu, pretože keby mal byť hotheč s pridanými baterkami, tak to ten HH nechcem.
Mimochodom aktuálne je na Autoe😜resse test Octavie RS iV a moc to nepochválili. V tom zmysle že pre šetrílkov je tu bežná Octavia iV a pre tých, ktorí chcú trochu zábavy, je lepšou voľbou klasický (o 300 kg ľahší) spaľovák.
Mimochodom aktuálne je na Autoe😜resse test Octavie RS iV a moc to nepochválili. V tom zmysle že pre šetrílkov je tu bežná Octavia iV a pre tých, ktorí chcú trochu zábavy, je lepšou voľbou klasický (o 300 kg ľahší) spaľovák.
Označení je chybné, systém v S3 není stálým pohonem všech kol. Ostatně se píše hned v následujícím odstavci, že spojka může být i zcela otevřená. A věřím že v otevřeném stavu, kdy nepohání zadní kola, je dost často. Už kvůli úspory paliva a CO2