Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
VDC
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
h.onzyk
... výhřev zadních sedadel v balíku za 110 000 ? Ať hledám v konfigurátoru jak chci, tak paket Klima (výhřev zadních sedadel a čelního skla) je za 10 000 Kč. A naopak nějak nemůžu najít ten balík Komfort, pod pojmem paket komfort to nabízí za 16 000 Kč el. páté dveře s virtuálním pedálem. I to el. sedadlo řidiče jde připlatit samostatně.
rohYpnol
Především nedostanete dalších +500 km dojezdu. Jinými slovy - s Enyaqem nedostanete svobodu pohybu.
Takže to je jako kdyby jste se rozhodovali, jestli si za stejný prachy koupíte jednopokojáč nebo dvoupokokojáč...
Takže to je jako kdyby jste se rozhodovali, jestli si za stejný prachy koupíte jednopokojáč nebo dvoupokokojáč...
No za ty peníze je Kodiaq lepší volbou 😉
Jo, ale za sebe musím říct, že kdyby Enyaq byl aspoň plug-in, tak po Kodiaqu neštěkne pes, tohle je hezčí, rozměrově akorát mezi Kodiaqem a Karoqem,...
To je samozřejmě pořád hlavní limitace... resp. ani ne tak ten dojezd, jako možnost za 5 minut prakticky kdekoli "dobít" dalších 500. Holt si každý musí zvážit, jak moc je to pro něj omezující.
PowerHouse
Cena se se vzrůstající produkcí upravuje, prostě Tesla je se svýma cenama výš, než je zde udávaná cena 1,2 milionu. Podařilo se cenově podrazit Teslu.
Jaká je plánovaná produkce Enyaqu a jeho sourozenců od VW, Audi, Seatu?
Časem budou nabíječky i u obchodňáků, takže s dobíjením nebude problém.
Jaká je plánovaná produkce Enyaqu a jeho sourozenců od VW, Audi, Seatu?
Časem budou nabíječky i u obchodňáků, takže s dobíjením nebude problém.
Jak už jsem tu parkrát psal, je ta cena nejspíš umožněná jen nastavením emisních pokut, které je ale dočasné. Až se trh nějak narovná, tak si nemyslím, že tohle bude tržně udržitelná cena.
Za mě bude s dobíjením problém dokud to nebude rychlostí srovnatelné s tankováním. Tohle se nabije na 80% za 38 minut (a to jen někde) a pak ti to dá dojezd max 408km a to jen podle WLTP.
Neříkám, že je to slepá ulička, ale zatím to má do použiteného rodinného auta pro mě daleko.
Neříkám, že je to slepá ulička, ale zatím to má do použiteného rodinného auta pro mě daleko.
No - už se to tam skoro dostává. Z Prahy někam před Budapešť, tam si dát na 40min pauzu, pak jet dalších 400... akorát by tam musela být zrovna vhodná nabíječka a musela by být zrovna volná a nesměl bych po cestě spotřebovat víc než normu... no, ještě tam nejsme, ale už to není řádově špatně.
No pořád nevím jak s cestou k moři,nebo na lyže - naložené auto a 4 členná rodina ten dojezd asi taky zkrátí.
Navíc my jezdíme bez velkých pauz - střídáme se, proto mi vadí i délka toho nabíjení.
Ale souhlasím, že to už není zas úplný fail.
Ještě by mě zajímalo jestli už je nějaký plán na hromadné dobíjení, řekněme po práci v paneláku? Vím, že Praha startuje pilotní projekt na dobíjení z lamp, ale unese to infrastruktura (kabeláž)? Na tohle jsem ještě nikde neviděl jasnou odpověď.
Jako teda ne, že by se dalo čekat masové rozšíření takových aut, aspoň u nás 😒]
Navíc my jezdíme bez velkých pauz - střídáme se, proto mi vadí i délka toho nabíjení.
Ale souhlasím, že to už není zas úplný fail.
Ještě by mě zajímalo jestli už je nějaký plán na hromadné dobíjení, řekněme po práci v paneláku? Vím, že Praha startuje pilotní projekt na dobíjení z lamp, ale unese to infrastruktura (kabeláž)? Na tohle jsem ještě nikde neviděl jasnou odpověď.
Jako teda ne, že by se dalo čekat masové rozšíření takových aut, aspoň u nás 😒]
Taky jezdím i 1500km během 15 hodin... ale beru to spíš jako výjimku. A jasně, pořád to je hodně omezující, spousta hotelů nebo třeba firemních parkovišť možnost dobíjení nemá.
Dobíjení.
Je nutné, aby to bylo u obchodňáků s nabíjením 1 minuta 10 km.
U těch lamp to nebude tak jednoduché, ta lampa má mizerný příkon a těch aut je hodně.
Je nutné, aby to bylo u obchodňáků s nabíjením 1 minuta 10 km.
U těch lamp to nebude tak jednoduché, ta lampa má mizerný příkon a těch aut je hodně.
tak dobijecka, cestou do Chorvatska je na odpocivadle na dalnici v Mariboru.. je tam asi 6 stojanu Tesla a jeden nomalni.. v hlavni sezone si tohle nedokazu predstavit, ikdyby bylo 5% elektroaut
Váš příspěvek mi připomíná bědování na začátku 90. let, že tady nemůže být víc jak 4 miliony aut, protože by to stávající síť čerpaček neunesla. A máme jich tady dnes přes 5 milionů a nějak jsem si dlouhých front na pumpách nevšiml.
Tak snad jak bude stoupat poptávka po nabíjení, tak bude stoupat nabídka, ne?
Nebo Vy byste jako podnikatel investoval do nabídky pro poptávku ve vzdálené budoucnosti? Jak byste chtěl, aby se vám investice vracela?
Tak snad jak bude stoupat poptávka po nabíjení, tak bude stoupat nabídka, ne?
Nebo Vy byste jako podnikatel investoval do nabídky pro poptávku ve vzdálené budoucnosti? Jak byste chtěl, aby se vám investice vracela?
Pamätáš si nedávny test hybridnej Kugy? Ako hľadali dostupné nabíjačky, ale napriek označeniu v aplikácii dostupné neboli? To by som nerád po tej Budapešti blúdil hľadajúc druhú či tretiu fungujúcu nabíjačku. A potom je problém, ak na nabíjačku príde pred tebou jedno auto, to potom čakáš nie 40 minút, ale 80. Kúsok od mojej práce sú 3 stojany, chodím okolo skoro denne a málokedy sa stane, že sú voľné. A aj pri tých nabíjačkách pred obchodnými centrami mi vždy napadne, či ten majiteľ príde vždy hneď po tom, ako sa auto dobije, alebo si proste vybaví v kľude celý svoj nákup. Potom darmo má nabité, ty musíš čakať, kým sa vráti z nákupu a nabíjačku uvoľní. Opäť niečo, čo na pumpe nikdy neriešiš.
Test si nepamatuju... ale je mi jasný, že "tam" ještě nejsme. Ale nepřijde mi to jako scifi, třeba za nějakých 5-10 let...
https😐/www.youtube.com/watch?…
Off-topic, nový šéf Škody zařízl CitiGo, vývoj nástupce byl s okamžitou platností zastaven a nebudeme mít nástupce a ani neopočítá s jiným modelem ve třídě mini.
Ale vetsina ridicu je z toho nadsena, jen co je pravda
Ako dá sa bez toho žiť, ale to sa dá aj bez klímy či elektrických okien a napriek tomu si ich do auta dáš, lebo ti výrazne spríjemnia či uľahčia jazdu v aute.