Videa
Přihlásit pro přidání komentáře
Ota4
4
Já nevím kde jinde by jste chtěli vypínat přednárazový systém a jeho intenzitu nebo pouze varování. To samé hlídání mrtvého úhlu a jeho intenzitu nebo pouze varování. Vše ostatní tzn. Adapt.tempomat regulace odstupu, autonomie druhého stupně nebo vedení v pruzích má své tlačítka. Takže nechápu kritiku.
jam2015
mega dôležité pre Cuore Sportivo!! 😉
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
To je doba, keď automobilka, ktorá lákala zákazníkov na skvelé autá, ktoré mali "dušu" teraz pracuje na infotaimente... Ľudia sa menia a dnešný zákazník ocení skôr skvelú konektivitu, ako perfektne jazdiace auto.
st.paul
Ja teda neviem, ale pod pojmom svižnosť si predstavujem niečo úplne iné. V priloženom videu, prípadne na iných bežne dostupných komerčných videách, ktoré majú propagovať pokrok nového multimediálneho rozhrania, vidím pri presune widgetov doslova nepríjemné trhanie, ktoré by mňa osobne doslova vytáčalo. V aute za cca 50 000 € neospravedlniteľné. V každom prípade, Alfa nie je o infotainmente, ale o jazde. Bohužiaľ pre ňu, dnes je v aute dôležitý pokiaľ možno čo najväčší display (ja osobne by som ich s pohľadu bezpečnosti zo zákona zakázal), prípadne aspoň 30 USB portov. Na slabých predajoch je krásne vidieť, čo dnes preferuje reálny zákazník a kam sa uberá automobilový trh. Alfa sa bude musieť buďto prispôsobiť, alebo končí. Nakoniec, do médií už presakujú informácie, že Giulia nedostane nástupcu.
Při přesunu dlaždic možná trochu ano. Ty ale nastavíš na začátku podle toho jak ti to vyhovuje a pak už na to nikdy nešáhneš. Jinak vše funguje dobře.
Giuliu nemám a ak by som ju šiel kupovať, infotainment by ma zaujímal ako jedna z posledných vecí. Na druhej strane je fakt, že práve táto „výbava“ je dnes preferovaná a Alfa by sa tomu mala prispôsobiť. Nikto nespochybňuje technickú vyspelosť a jazdné vlastnosti, tie dnes ale hrajú v preferenciách väčšiny zákazníkov podradnú úlohu. Ak chce patriť do prémie (čo to vlastne je?), musí osloviť aj majetné blondínky, ktoré netušia, koľko má auto kolies. V Mazde 6 je infotainment veľmi jednoduchý, dovolím si povedať, že až primitívny, ale vôbec mi to nevadí. To som ale ja a takých je málo. Stelvio sa vzhľadom k cene predáva vcelku slušne, Giulia pre slabé predaje (lepšie ako Jaguar XE) pravdepodobne končí. Pripravované malé SUV Tonale je v nedohľadne, PSA k nemu má vraj množstvo pripomienok, takže budúcnosť Alfy vidím veľmi zle. Bohužiaľ, trestuhodne nevyužila WOW efekt novej Giulie, veľa detailov nedotiahli do konca a úplne nepochopiteľne odpísali verziu kombi. Do toho neúmerne sebavedomá cenová politika a problém je na svete.
Presne tak. S Giuliou to naťahovali 10 rokov, až design zostarol... zvnútra je echt...Taktiež by som zakázal infotaimenty, viem ako mne samému odpútava pozornosť a to som rád že aspoň klímu mám na kolieska. Alfa sa nasilu tlačí do prémie, z ktorej žiaľ vypadla.. Mala pekne padnúť na dno, robiť pekné kasrosérie s technikou Fiatu s mierne vyššou cenou a pomaly stúpať hore, ako škoda....z Fiatu mohli spraviť Dačku a vyčleniť do prémie 500 ale nie na 1000 spôsobov (sám mám x-ko 😃)) /
Tak ja mám Julču a som rád že ju spravili, inak by som znova skončil u BMW :-!
S infotaimentom nemám žiadny problém (až na grafiku navi, park-kameru), ale mňa tieto veci moc neberú.
S infotaimentom nemám žiadny problém (až na grafiku navi, park-kameru), ale mňa tieto veci moc neberú.
Súhlasím. Napríklad Fiat 500X je výborne postavené malé SUV. Pre Alfu by stačilo napasovať nový krásny dizajn, urobiť hodnotnejší interiér, vyladiť podvozok, 1 - 2 výkonnejšie motory. Všetko zmeny za max. 5 000 € navyše a Alfa pre masy, ktorá sa bude predávať ako teplé rožky, je na svete. Miesto toho tlačia limitky za 130 000 €, ktoré aj tak skončia ako zberateľské kusy.
Kde jsi četl, že Giulia nedostane nástupce? Na toho ještě zdaleka není čas, aktuálně se jede vlna akčních modelů jako např. GTA/m, která je komplet vyprodaná, i přes úplně šílenou cenu. Nástupce nedostane Giulietta, jestli sis to nepopletl...
Mr.Murphy
.... mě u Giulie vadí něco úplně jiného - není combi a vzadu je málo místa, takže bych se tam s rodinou nenacpal.... jinak je to auto dokonalé (v kontextu dnešní doby). Jezdí parádně, vše se jednoduše ovládá, řízení je prostě boží.... škoda, no... jinak už by mi dávno říkala pane.... 😒 a SUV pro mě není alternativa....
Nevím jak máš velkou rodinu, já mám 3 děti a nebyl problém s Giulií na týden na dovolenou i s kočárkem. Samozřejmě s sebou nevozíme matrace, basy piva a jídlo ve sklenicích 😁 ale jinak, absolutně no problem. A že není kombi jsem rád, beztak by zase novináři akorát pindali, že to má malý nakládací otvor a do kufru se nevejde ukrajinec i s kolečkem malty...
... spíš jde o mých +190cm, prostě toho místa vzadu pak moc nezbude.... a navíc pokud jedeš ve čtyřech a bereš oblečení a boty na chození po horách + pak nějaké věci k moři tak prostě ten sedan nestíhá.... jinak kdybych kupoval jen auto pro sebe tak neváhám ani sekundu....
Arese
...co by mě při koupi AR zajímalo! Giulia se ale pro mě bohužel stala nekoupitelnou kvůli trestuhodně chybějící verzi s dvoulitrovým benzínem a 6st. manuální převodovkou... 😲 😒 😒 :no: :no: :no: