Elektromobily
traveldrive
3
Netrep hlúposti. Nikdy si sa v tom neviezol, tak nemudruj. Je to celkom šikovné a priestranné autíčko do mesta. Značke BMW robí rovnakú česť ako ostatné modely, ak nie v tejto pohnutej a ekologicky zameranej dobe aj väčšiu.
Přejít do diskuze
Flajzi
No, když koukneš do statistiky, tak i3 každým rokem od roku 2013, kdy bylo uvedené, zvyšuje výrobu. Takže blbec je ten, kdo se do té statistiky nepodívá.
Koronakrize je samozřejmě letos zasáhla také, letos určitě vyrobí méně i3 než loni, ale jejich výroky jsem pochopil tak, že navyšují rychlost výroby. Ne celkou roční produkci, ale že za daný čas (počítám, že měsíc) vyrobí o 10% více i3 než se plánovalo.
Koronakrize je samozřejmě letos zasáhla také, letos určitě vyrobí méně i3 než loni, ale jejich výroky jsem pochopil tak, že navyšují rychlost výroby. Ne celkou roční produkci, ale že za daný čas (počítám, že měsíc) vyrobí o 10% více i3 než se plánovalo.
speedfred
Nebol by som taký striktný. i3 som mal 2x požičanú a to auto sa mi fakt zapáčilo, mesto a okolie by mi úplne stačilo. Treba najprv skúsiť a potom si spraviť názor. Aj karoseria bez stredových stĺpikov je fajn.Len tá cena u nového je vcelku vysoká.
Avantime
Navýšiť výrobu mohli, hlavne ak ju predtým s príchodom korony museli znižovať. 😁 Proste info, z ktorej nič v zásade nevyplýva.
fmach
Nedávno jsem četl , že elektroauta i přes masivní podporu Německé vlády nikdo moc nekupuje a zde je to naopak, proč a kde je pravda, nebo kdo nám lže ?
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Arese
...na některých západoevropských trzích by po této elektrozrůdičce neštěkl ani pes... 😄 Je hanba, že něco takového vůbec nese logo BMW! 😒
scadar
Tak treba v nemecku, kde ted ziju, levnejsi elektroauta (e-Up, Zoe, ...) skoro nejsou k sehnani. Do konce roku je zvysena dotace na 9000€ plus snizene DPH na 16%, takze treba e-Up/e-Citigo vyjdou misto 22000€ zhruba na 12000€. Taky jsem domu jedno chtel, ale vsechno je rozebrane... Zoe a Leaf po sleve za ani ne 20000€ jdou taky na dracku a ke koupi jich moc neni...
SKAY
Dva a více lidí dneska v autě spočitaš na prstech jedné ruky v provozu. A čičmundi tímhle do rachoty nejezdí.
Rozhodně to vypada líp jak Gt s ***í.
Rozhodně to vypada líp jak Gt s ***í.
traveldrive
Ak sa v tom budeš voziť sám, alebo dvaja, zadné dvere Ti vadiť nebudú. Naopak, keď si potrebuješ dať dozadu noťas, bez B-stĺpika je tam cez tie zvláštne zadné dvere celkom fajn prístup.
Machýrek
...takovejch hejtů. Mě se líbí. Na město super auto. Akorát obecně u ev mám fóbii, že mi samo začne hořet a speciálně u i3 bych nerozchodil ty zadní dveře. Tady jsem furt jen bychař no.
Flajzi
Ten článek na tom focus.de je o tom, že mezi ojetými auty jsou žádané diesely a že je velká poptávka po ojetinách. Nic to ale neříká o prodejích nových aut a jejich skladbě.
A co se týče druhého odkazu, když vezmu TOP10 z toho článku, tak 5 modelů klesá vs 3 stoupají (2 jsou novinky, takže se nepočítají). Takže ano, některé modely šly nahoru, ale víc jich šlo dolů, byť i3 má největší pokles, to je pracda. Další měsíce ukáží více.
A co se týče druhého odkazu, když vezmu TOP10 z toho článku, tak 5 modelů klesá vs 3 stoupají (2 jsou novinky, takže se nepočítají). Takže ano, některé modely šly nahoru, ale víc jich šlo dolů, byť i3 má největší pokles, to je pracda. Další měsíce ukáží více.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Arese
Pro mě je prostě pořádným baworákem šmrncovní nadupaný sedan s řadovým benzinovým šestiválcem a pohonem zadních kol! 😉 A ne elektrické vozítko s obludným hrbem na boční linii oken, jezdící na směšných galuskovitých pneumatikách! 😄
Šimpanz
To jistě ano, ale to museli udělat všichni a prakticky u všech modelů, z nuly je každá obnovená výroba "navýšení". Jen si u toho mohli odpustit sladké řeči o tom, že je stále žádanější, do statistiky se umí podívat každý blbec.
Šimpanz
Navzdory velkým dotacím se Němci odvracejí od nákupu nových aut (EV nechtějí ani s 9 000,-€ dotací a spalováky jsou drahé) a kupují raději ojetiny.
https😐/www.focus.de/…id_12360138.html
No a řeči o prodejích i3 jsou spíše marketing automobilky a jejich zbožná přání, letošní pokles 61% je enormní a covidem to neokecají, jiné automobilky ve stejné době rostou.
https😐/carsalesbase.com/…st-half-ev-phev/
https😐/www.focus.de/…id_12360138.html
No a řeči o prodejích i3 jsou spíše marketing automobilky a jejich zbožná přání, letošní pokles 61% je enormní a covidem to neokecají, jiné automobilky ve stejné době rostou.
https😐/carsalesbase.com/…st-half-ev-phev/