Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
breasinop
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
utasloc
rauterpdi
migetel
scarmarkro
Jisté je, že minimáně u nás a asi ani jinde v Evropě to prodejní trhák nebude, ale i tak je to příjené spestření. Pokud by byla příznivá cena, mohlo by to pár kupců zlákat. Dejme tomu cenu někde na úrovní Passata. Což je ale nemyslitelné az vyšší cenu se to tu zkrátka neprodává, ačkoli zadokolka, silný motor....ale je to stále v kategorii "bykupců"
Takže rychleji nahoru u některých automatů jsi u manuálu pomalejší, ale líp? To zcela jistě ne.
Zkust to s fofrkládou 😄
A když vidím, kolik lidem dělá problém s amnuálem rozjet nebo jak rychle se odlepí z křižovatky, tam fakt nechápu, proč si to ty lidi kupují, když s tím neumí jezdit
Ve své době jsem měl BMW7 e32 manuál samosvor a věř že mě bavilo řadit i u pětimetrové limuzíny 😲 :-!
Třeba Lincoln - v každým okresním městě je zastoupení.
:-!
https😐/www.lincolncars.cz/kontakt/
https😐/shop.unitesta.com/…cz/lincoln-c135/
a krom toho budou Lincoln umět sazozřejmě I Impexta, Auto Outlet, Simix, Denker atd. Takže to už Máš Praha, Brno, Ostrava, Nový Jičín, Hodonín a já něvím co ještě 😄
A ty atmosféry jo 😄
Ne krouták zcela logicky atmosféra jako turbo nikdy mít nebude, při podobném objemu. Otázka je, že když to má 10 st. automaty jestli je ten krouták ještě tak moc důležitej 😄
Kdo chce 550 Nm a víc, tak jedině V8 - v atmosféře 😄
Ale trošku víc to baští a nená to takové zrychlení, ale ten motor víc stupnů nepotřebuje.
I s tovární zárukou 😄
Poladit na 700 koní to umí každej jouda co tuní káry 😄