Elektromobilita
Přihlásit pro přidání komentáře
scadar
A k čemu? O papíry tě v praxi 530e připraví stejně rychle, a na okruh se stejně nevydáš ani s jedním... 😁
Za ty samý prachy to chce diverzifikovat: jednu 520d pro rodinku a na dálnici a k tomu ještě jeden Cayman GTS 4.0. 😉
Za ty samý prachy to chce diverzifikovat: jednu 520d pro rodinku a na dálnici a k tomu ještě jeden Cayman GTS 4.0. 😉
Slušné SUV pro maminu :yes:
Na co potřebuje "mamina" SUV? Aby se s tím motala na parkovišti u obchoďáku, nebo neuměla projet "úzkou ulicí" u školy? Mamině swifta a bude to nejlepší řešení.
Hm...To M5 asi pojede v přínce krapet jinak než Cayman, jestli teda 1000PS.. Hele, každej chce něco. A lidi, co chtějí nadupanej sedan chtějí nadupanej sedan.
A ty si kup to svoje dvojkombo.
A ty si kup to svoje dvojkombo.
Ale však jo, mě je to jasný, sto lidí sto chutí 😄 Jako určitě mi nevadí, že BMW takovej stroj dělá (bude dělat), když se najde někdo, kdo ho bude chtít - popravdě mě ale překvapuje, jak moc lidí takovýhle stroje skutečně kupuje. Ale možná to budou zhusta lidi, kteří mohou mít a mají obojí... já na to přecejenom koukám optikou někoho, kdo by si mohl koupit tak leda to "kombo", ale už ne M5 a k tomu ještě ostrýho caymana nebo 911 😊
jj. Je to relativní. Někdo má deset aut a tohle má na okolo komína.
btw já nejsem fanda aut-všeumělů a vidím to jako ty.
Mám auta na specializaci. A každý z nich umí to svoje líp, než jakýkoliv SUV.
btw já nejsem fanda aut-všeumělů a vidím to jako ty.
Mám auta na specializaci. A každý z nich umí to svoje líp, než jakýkoliv SUV.
Anonym
že je málo elektriky, když už si nemůže člověk koupit ani silnej vysavač. (2kW) ale kára 700+kW, to je všechno zelený.
Kocourkov a Brusel, toť jedno jest. :-!
Kocourkov a Brusel, toť jedno jest. :-!
ericn
M5 a elektrika :no:
Přesně tak, prznit M-kové báwa elektropohonem, to je ten největší hnus a zneuctění! 😒 😒 😒 :no: :no: :no:
intofa
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
breasinop
rauterpdi
migetel
scarmarkro
la lá la lá lá lá lá lá
Já si zabzučím,
la lá la lá lá lá lá lá