Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetiny

Zpět na článek

Ojetý Fiat 500X: Stylově a bez problémů!

12 komentářů

Ota4
Společně s pumou nejlépe jezdící malé suv. Auto je velice fortelne postavené. Za ty peníze fajn auto.
KANKUNEN
ale to auto bych bral v designovém stylu Grande Punta nebo Bravy, to retro dokola se už okoukalo a nejhorší je ta stará kulatá přenosná televize na palubce.
kari.laz
Naprostý souhlas. Navíc ne všude ten retro design sedí. Na 500 super, ale pak z toho dělat MPV a SUV už moc nesedí, tam by styl Punta, Brava sedel podstatně více a věřím, že je hodně lidí, co netouží u SUV a MPV po "roztomilém" looku. Jinak to je asi jediné, co bych tomu vytkl
wakantanka
Keď ti nesedí retro design zoberieš Renegade. 🙂
jam2015
Veď práve Renegade je retro nepodarok :no:
abc
že retronepodarok
magor
nádherné úspešné kvalitné auto so super talianskym designom
ty nepodarok
Martin911Turbo
Prej retro nepodarok, jsi designer jako já, že máš právo komentovat design?
Design jak exteriéru, tak interieru včetně drobnůstek po celém autě kdy si design tým vyhrál
twistedTSD
Nejdůležitější informace je ten 40tisícový interval. Výhodné dehty s vyšším nájezdem a "pravidelným servisem" budou dobré možná tak na shození ze skály.
škodovák
... máme v rodině 500X 1.4 Multiair a ten motor nemá chybu. Auto má sice trochu tvrdší podvozek ale jinak super. Další výhoda je viceprvek. Za ty peníze je to velmi dobrý kup.
sorpersa
No ja ho mám 3 týždne, takže ako ako jazdenku hodnotiť nemôžem. Ale ako nové: je krásne má úžasný design, ktorý myslím nezostarne, pretože stačí pozrieť na 10 ročnú 500 a napr. picanto a viete, čo nestárne. Daňou je batožinový priestor... fakt nič moc, bol by väčší, avšak je v ňom originál plnohodnotné AL 17 koleso, to zaberá fakt veľa miesta. Motor mám novinku 1,0 FF. Nedokážem pochopiť ako tri valčeky o veľkosti CC Coly dokážu robiť s 1,5 ton autom čo robia... to auto ide ako ďas fakt... a podvozok je jedna báseň. Sedí ako prilepené, absolútne neplatí že SUV vyššie ťažisko v tomto prípade, je neskutočne dobre naladené. Tu je však daňou za super živý engine a mohutný podvozok spotreba... k papierovej sa neblíži ani náhodou... na to si treba kúpiť TSI... 😄 Interiér nádhera, použité kvalitné materiály... V tejto cene sú určite autá ktoré sú viac simply clever, ale to je na 1. mieste CUORE... 😄
Martin911Turbo
Na mém Jeep Renegade 4x4 Limited s MultiJet 2.0 103kw je servisní interval 20 000 Km včetně oleje
Olej měním po 10 000 km
Naftu lepší + samozřejmě VIF
Podvozek, tuhost, 4x4 je perfektní není co vytknout
Naopak hluk na palubě, motor je hlučný, v zimě více, v zimě vibruje jak volant i auto, dělá to u všech aut, je to vlastnost ne vada...
Elektroinstalace díky výbavě Limited je krizová, už jsem měl 2x odtah do servisu, nepojízdné auto...
Mr.Murphy
.... mám v plánu ho časem koupit.... řidič se pobaví, ženský se to bude líbit a bude se jí to dobře řídit.... 5 let starý s 1.6 e-troq (atmo benzín) pak bude v pohodě sloužit klidně dalších 10 let 😄 Ideální kára....