Novinky
Přihlásit pro přidání komentáře
Ondrej.sveda30
No uprimne tento krok Audi vubec nechapu! Doma mame SQ8 a je to naprosto skvela kombinace luxusu,pohodli, vykonu a spotreby. Jinymi slovy, kdyz chce clovek cestovat X kilometru a relaxovat pri tom, jede si za cca 8-9l na 100... a pokud chce, muze to vzit i na okruh a tam se vyblbnout. Zni to zvlastne: ''2,4-tunove SUV s dieselovym V8 na okruhu'', ale ono to vazne funguje!! 😄 :yes: (viz.: SQ7 https😐/www.youtube.com/watch?…) ...kazdopadne SQ8 jsme vybrali prave kvuli tomu unikatnimu motoru. Elektricky kompresor + 2 turba. :yes: Benzinovy V8 mela zustat bud jen RS Q8 a nebo jako alternativa ke zminenemu dieselu. ;-\
Alf1k
Mě osobně to nějak extra nepřekvapuje, Audi tenhle kolotoč s motory předvádělo už s SQ5 a vidím to tak, že i když to vzali od konce resp. od nejnevhodnějšího modelu pro návrat benzínu (SUV) tak já osobně, kdyby bylo na výběr mezi benzínem a naftou tak stejně sáhnu po benzínu a nebudu nic řešit v téhle cenové. Ale to je můj pohled, někdo třeba nechce pořád tankovat, nebo já nevim co všechno každej máme jiné nároky. Ale samozřejmě, že by bylo nejlepší mít možnost volby o tom žádná Audi není Porsche.
Jinak si myslím, že to nelze brát takhle povrchně a myslet si, že lidé co plánují strategii automobilky komplexně od nákládů na emisní pokuty, přes náklady na vývoj motorů až po nevím co všechno, že jsou to automaticky hlupáci a zákazník letadlo. Zákazník to všechno zacáluje nedělám si iluze.
PS: Je to sice absolutně nevypovídající, ale kolik jsem potkal za měsíc RS Q8 v lépe fungujících a prosperujících krajinách, tak tolik jsem na cestách nepotkal SQ7 s dieslem asi ani za dobu její existence.
Jinak si myslím, že to nelze brát takhle povrchně a myslet si, že lidé co plánují strategii automobilky komplexně od nákládů na emisní pokuty, přes náklady na vývoj motorů až po nevím co všechno, že jsou to automaticky hlupáci a zákazník letadlo. Zákazník to všechno zacáluje nedělám si iluze.
PS: Je to sice absolutně nevypovídající, ale kolik jsem potkal za měsíc RS Q8 v lépe fungujících a prosperujících krajinách, tak tolik jsem na cestách nepotkal SQ7 s dieslem asi ani za dobu její existence.
Ringhofer
Nebudu se posmívat, však překlepů udělám za den taky fůru. Ale tenhle od pana Máry je vážně (nechtěně) skvělý: "Oba vozy dostaly brzdové kotouče s průměrem 40 mm,"
:yes:
:yes:
b) proč Audi opouští diesel, který zatěžoval flotilové emise nějakými 200 g/km a nahradí jej modelem, který zatíží flotilové emise odhadem 300 g/km. Ta dieselová V8 byla ideál do SQ7 i SQ8. Skoro to dělá dojem, že tímto krokem chtějí zajistit aby se v Evropě SQ7/8 neprodávaly vůbec.
SQ7 TFSI 507k ma 278g CO2/km, tedy pokuta za emise 17385, tedy cca 450tis na nase.
ve skutecnosti ta pokuta bude o neco mensi, protoze tohle auto je tezky jako krava a tedy emisni limit je vetsi.
ale u auta, ktery bude v realu zacinat s cenou na nejakych 3M je pokuta pul mega za emise celkem bezpredmetna, jen vyjezdem z autosalonu ztraci na hodnote 1M