Elektromobilita
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNissan Ariya oficiálně: Elektrický crossover ujede 500 km, top verze má 400 koní
16 komentářů
Blue Sun
tlačítka okopírovali od VW, snad tomu aspoň dají lepší funkčnost. Jen kdyby to zvenku bylo aspoň trochu hezké auto...
Ada je zase tady
a kolik ujede za 3 roky, až bude kapacita baterie na 40%? :no:
Zlatý diesel!
Zlatý diesel!
Co to zase plácáš za nesmysly? Baterie u EV mají standardní záruku na 8 let nebo 160000 km, kdy by kapacita neměla klesnout pod 70%, a v reálu je ten úbytek kapacity menší. Zjisti si fakta ty sazomete.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
lamal
su nepekne, chcelo by to nejake pastelove a veselsie farby... ta zlata s ciernymi prvkami posobi tazkopadne... potesi, ze je to aspon auto podla chuti Nissanu
Dizajn takto na foto ujde, ale moc ma to nedostalo... na zivo v lepsej farbe bude mozno presvedcivejsi... som zvedavy na podvozok a pohon 4x4.
Dizajn takto na foto ujde, ale moc ma to nedostalo... na zivo v lepsej farbe bude mozno presvedcivejsi... som zvedavy na podvozok a pohon 4x4.
mne to pride dizajnom take lexusoidne kusok.. v dobrom.. lebo lexusy sa mi pacia :yes:
kazdopadne co sa ale tyka elektra tak nissan opat dokazuje ( po leafe ) ze v elektre to ma naslapnute moc dobre... ( z toho by malo tazit aj mitsu... vid nepriamy nastupca ASX bude v podstate bracek ariye o nejake 2 roky )
kazdopadne co sa ale tyka elektra tak nissan opat dokazuje ( po leafe ) ze v elektre to ma naslapnute moc dobre... ( z toho by malo tazit aj mitsu... vid nepriamy nastupca ASX bude v podstate bracek ariye o nejake 2 roky )
3_diamanty
bravo nissan
a ta parodia od mazdy nech len pekne cumi
novy juke.. novy x-trail.. a teraz este aj ariya... verim ze pojde to... nissan sa opat dvihne a bude silny .. drzim palce :yes:
a ta parodia od mazdy nech len pekne cumi
novy juke.. novy x-trail.. a teraz este aj ariya... verim ze pojde to... nissan sa opat dvihne a bude silny .. drzim palce :yes:
pod vedenim rendliku a s auty na baterky je to nemozne
juke bude mat urcite uspech... rovnako X-trail...
na ariyu som tiez zvedavy pretoze jej techniku pravdepodobne vyuzije aj mitsu uz coskoro a taktiez samozrejme x-trail si do buducna zase prepozicia hybridnu technologiu z outlanderu ... renault ma tu uz nejako ani teraz nezaujima... ten nech si robi veci po svojom aj nadalej
na ariyu som tiez zvedavy pretoze jej techniku pravdepodobne vyuzije aj mitsu uz coskoro a taktiez samozrejme x-trail si do buducna zase prepozicia hybridnu technologiu z outlanderu ... renault ma tu uz nejako ani teraz nezaujima... ten nech si robi veci po svojom aj nadalej
Juke už nemá mať prečo úspech v dnešnej dobe. Jedine, že z neho spravia low-costovú štýlovku.
pritom pro toho, kdo ctyrkolku potrebuje, aby se v zime vubec vyhrabal od baraku a ma to na jezdeni kolem komina, by stacilo vyrazne min.
snad casem ...