Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Elektromobilita

Zpět na článek

Nissan Ariya oficiálně: Elektrický crossover ujede 500 km, top verze má 400 koní

16 komentářů

topten
zatim je trend, ze ctyrkolka dostane vzdycky extra porci vykonu a extra baterku, pritom jako druhy auto do rodiny na popojizdeni po meste a okoli by bohate stacilo umirnenych 150kW, coz je u mnohych aut zaklad pro dvokolku. stejne tak to bude mit i eniaq, kterej ve ctyrkolce bude mit kolem 200kW.
pritom pro toho, kdo ctyrkolku potrebuje, aby se v zime vubec vyhrabal od baraku a ma to na jezdeni kolem komina, by stacilo vyrazne min.
snad casem ...
xxc
Ale ľudia stvorkolku kupujú, aby ich vytlačila zo zatáčky, vraj je to bezpečnejšie 😄 Podľa mňa aj 100kw stačí na také auto.
Blue Sun
tlačítka okopírovali od VW, snad tomu aspoň dají lepší funkčnost. Jen kdyby to zvenku bylo aspoň trochu hezké auto...
Ada je zase tady
a kolik ujede za 3 roky, až bude kapacita baterie na 40%? :no:

Zlatý diesel!
lamal
este aby sa nedozili viac bez poruchy nez ten zlaty diesel 😒
ondrys_
Co to zase plácáš za nesmysly? Baterie u EV mají standardní záruku na 8 let nebo 160000 km, kdy by kapacita neměla klesnout pod 70%, a v reálu je ten úbytek kapacity menší. Zjisti si fakta ty sazomete.
CICZERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
lamal
su nepekne, chcelo by to nejake pastelove a veselsie farby... ta zlata s ciernymi prvkami posobi tazkopadne... potesi, ze je to aspon auto podla chuti Nissanu

Dizajn takto na foto ujde, ale moc ma to nedostalo... na zivo v lepsej farbe bude mozno presvedcivejsi... som zvedavy na podvozok a pohon 4x4.
3_diamanty
mne to pride dizajnom take lexusoidne kusok.. v dobrom.. lebo lexusy sa mi pacia :yes:

kazdopadne co sa ale tyka elektra tak nissan opat dokazuje ( po leafe ) ze v elektre to ma naslapnute moc dobre... ( z toho by malo tazit aj mitsu... vid nepriamy nastupca ASX bude v podstate bracek ariye o nejake 2 roky )
lamal
uvidime, ci sa to bude predavat v nasom regione nejak vyznamne...
3_diamanty
bravo nissan

a ta parodia od mazdy nech len pekne cumi

novy juke.. novy x-trail.. a teraz este aj ariya... verim ze pojde to... nissan sa opat dvihne a bude silny .. drzim palce :yes:
Ada je zase tady
pod vedenim rendliku a s auty na baterky je to nemozne
3_diamanty
juke bude mat urcite uspech... rovnako X-trail...

na ariyu som tiez zvedavy pretoze jej techniku pravdepodobne vyuzije aj mitsu uz coskoro a taktiez samozrejme x-trail si do buducna zase prepozicia hybridnu technologiu z outlanderu ... renault ma tu uz nejako ani teraz nezaujima... ten nech si robi veci po svojom aj nadalej
Avantime
Juke už nemá mať prečo úspech v dnešnej dobe. Jedine, že z neho spravia low-costovú štýlovku.
Avantime
No len tu bude cena taká, že kúpiš aj dve tie "paródie od Mazdy".
xxc
Aj ja som zvedavý na cenu.