Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNové BMW 4 kupé vstupuje na český trh. Obří ledvinky pořídíte za 1,15 milionu Kč
22 komentářů
VDC_
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Mazda666
tfuj, to je hnusný. Tak jsem se dnes ptal na Bmw 5, cenovka 1.600.000Kč, dobrej vtip 😒]
A kde ten vtip je?
6-ti lidem to přišlo vtipné a věcné. Prostě Ordinace v růžových zahradách a Esmeraldy mají své místo všude 😉
Machýrek
Mě se to líbí. Poslední hezký trojky byly E9x. Po nich přišly škaredý F3x a teď se to zas vrátilo někam, kde si dokážu představit, že bych se vrátil. Tady bude hodně záležet na barvě. Můj recept je: frozen šedá s M paketem a “nějakym black” paketem a velikánský kola. Ale zatim vařim z vody, páč auto znám jen z fotek.
Mám podobný názor, líbí se mi. Ta bílá tomu za mě moc nejde, ale matný šedý budou pěkný, stejně tak tmavě modrá a modrošedá. I červená asi nemusí být špatná.
chalan66
Za mňa divné ! Auto ako celok je krásne , až na tie obrie ladvinky ! Vo vnútri ma ale rozrušuje tá prapodivne členitá palubovka, ktorá vyzerá ako s dodávky ! Ziadna rovná, čistá, oku lahodiaca línia ! Len smá hrana a odklon a k tomu divný stredový panel. To už citroen robí krajšie !
S vnejsim vzhledem souhlas.
Ale interier?
Mne se vzdycky libilo BMW s Citroenem nejvic.
A nova 3 na tom nic nemeni (az teda prijdou s nejakym updatem displeje pristroju pred ridicem, coz by nemel byt problem)...
PS Jestli je DS necim premiovy, tak je to kazdopadne interier a to jak design, tak materialy...
Ale interier?
Mne se vzdycky libilo BMW s Citroenem nejvic.
A nova 3 na tom nic nemeni (az teda prijdou s nejakym updatem displeje pristroju pred ridicem, coz by nemel byt problem)...
PS Jestli je DS necim premiovy, tak je to kazdopadne interier a to jak design, tak materialy...
jozephko
Čakal som, že tie ľadvinky budú väčšie - aspoň po čelné okno. 😄
Inak je to dizajnový fujtajbl - hlavne z profilu.
Inak je to dizajnový fujtajbl - hlavne z profilu.
spaleny6
Viděl jsem to živě v Mnichově. Je to stejně hnusný jako na fotkách. Vůbec ten novej design nechápu.
prvni co me napadlo byla alficka, ta je ale mnohem krasnejsi nez tohleto