Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Novinky

Zpět na článek

Nové BMW 4 kupé vstupuje na český trh. Obří ledvinky pořídíte za 1,15 milionu Kč

22 komentářů

ProchyToman
Trochu alfa jak zepredu tak zezadu. Jako kdyby chteli aby byla 4ka jemnejsi a elegantnejsi a pritahla lidi i mimo. 4 po fl 2018 je ok, i gran coupe. Tady uz bago moc nevidim
topten
presne tak
prvni co me napadlo byla alficka, ta je ale mnohem krasnejsi nez tohleto
ericn
jo to prostě zepředu ošklivé, víc není co říct... :no:
VDC_
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Mazda666
tfuj, to je hnusný. Tak jsem se dnes ptal na Bmw 5, cenovka 1.600.000Kč, dobrej vtip 😒]
webpaja
To je výborná cena za otázku týkající se 5er. :yes:
Hammunasakra
:yes: 😁
dr.Remorey
A koliks čekals? 439 999?
Alf1k
A to má bejt co za informaci? 1,6 za 5er, ale motor a výbavu neřekneš.
spaleny6
A kde ten vtip je?
webpaja
6-ti lidem to přišlo vtipné a věcné. Prostě Ordinace v růžových zahradách a Esmeraldy mají své místo všude 😉
spaleny6
Vůbec se nechytám. Každopádně má otázka byla mířena na Mazda666. Protože nevim co je na 1.6 za pětkového bavoráka vtipného.
webpaja
Krátce řečeno...souhlasím s tebou, leč dle palců ďábelského mazďáka, jsme v menšině 😄
Machýrek
Mě se to líbí. Poslední hezký trojky byly E9x. Po nich přišly škaredý F3x a teď se to zas vrátilo někam, kde si dokážu představit, že bych se vrátil. Tady bude hodně záležet na barvě. Můj recept je: frozen šedá s M paketem a “nějakym black” paketem a velikánský kola. Ale zatim vařim z vody, páč auto znám jen z fotek.
spitfirecz
Mám podobný názor, líbí se mi. Ta bílá tomu za mě moc nejde, ale matný šedý budou pěkný, stejně tak tmavě modrá a modrošedá. I červená asi nemusí být špatná.
Blue Sun
No, nakonec takové auto bude nejvíce vypovídat o nedostatku vkusu majitele. 😁
webpaja
O nedostatku vkusu, který určil kdo? 😉
speedfred
čo ak to bude majiteľ kupovať nie podľa dizajnu ale podľa toho ako to jazdí?
chalan66
Za mňa divné ! Auto ako celok je krásne , až na tie obrie ladvinky ! Vo vnútri ma ale rozrušuje tá prapodivne členitá palubovka, ktorá vyzerá ako s dodávky ! Ziadna rovná, čistá, oku lahodiaca línia ! Len smá hrana a odklon a k tomu divný stredový panel. To už citroen robí krajšie !
DonVito
S vnejsim vzhledem souhlas.

Ale interier?

Mne se vzdycky libilo BMW s Citroenem nejvic.
A nova 3 na tom nic nemeni (az teda prijdou s nejakym updatem displeje pristroju pred ridicem, coz by nemel byt problem)...

PS Jestli je DS necim premiovy, tak je to kazdopadne interier a to jak design, tak materialy...
jozephko
Čakal som, že tie ľadvinky budú väčšie - aspoň po čelné okno. 😄
Inak je to dizajnový fujtajbl - hlavne z profilu.
spaleny6
Viděl jsem to živě v Mnichově. Je to stejně hnusný jako na fotkách. Vůbec ten novej design nechápu.