Novinky
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeŠkoda vylepšuje své vozy. Pro modelový rok 2021 dostanou dvouramenný volant, Lauru i nové 1.0 TSI
25 komentářů
zaplosak
5
samé skvělé věci.... 😁 😁 😁
Orm
3
... např. prznění motoru vypínáním válců - skutečně skvělá věc.
webpaja
...ale tady se dozvídám o vylepšení fabie dvouramenným volantem.
😄 😄 😄 😄
A má to už světýlko v kufru? Jedničková Fobie v holobytu to neměla, tak se ptám, bo u Spojené předražené AG si člověk není nikdy jistej, tam je za příplatek i palubní deska pomalu 😄
A má to už světýlko v kufru? Jedničková Fobie v holobytu to neměla, tak se ptám, bo u Spojené předražené AG si člověk není nikdy jistej, tam je za příplatek i palubní deska pomalu 😄
johny555
Já si myslím, že lidé chtějí spíš kolečko na ovládání hlasitosti a klimatizace a tlačítka na vypínání asistentů. To naštěstí chápou v KIA a Hyundai a nechápou ve Škodě. Až to dojde i fleetovým manažerům, tak se ve Škodě budou divit.
Miroslav Holík
Tak jestli je to stejné bláto jako bylo ve Fáčku a Feldě tak si alespoň majitel bude připadat jak v za knyplem v letadle 😁 😁 😁 😁
Lues.deFunes
Než TSI Evo, raději se podívat ke konkurenci, která i v dnešní době má benzínové motory s nepřímým vstřikováním a bez filtru pevných částic.
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Ono je to něco za něco - životnost vs uživatelská přívětivost. TSI s přímým vstřikem reaguje svižně na polohu plynového pedálu, i když otáčky při řazení nahoru mají taky tendenci viset dýl než by řidič chtěl. Ale ve srovnání s 0,9 TCe jsou reakce pořád rychlejší násobně ve všech režimech. Doufám že to Renault u 1.0 TCe trochu poladil, test mě teprve čeká. Nejlepší z obou světů co do reakcí a životnosti představuje Suzuki Dualjet 1,2 bez turba, ale atmosféra má prostě své limity a v běžně používaných otáčkách nejede a musí se podřazovat.
Ernesto01
Najměte si alespoň lidi, kteří někdy jeli jiným autem, než tovární Fábkou kurňa. Pak to PR nebude vypadat tak dementně.
Upgrade z tříramenného na dvojramený může vnímat a prodávat jako upgrade jenom totální dement. Promiňte mi ten slovník, ale mám pocit že si o nás fakt myslí, že jsme blbci. Chápu, že klasická klientela Škody o tom ví ***, důležité je to slovo "upgrade" a "nové" či "vylepšené"....no uvidíme jak se vám bude prodávat, když vám klesají prodeje pro firemní neřidiče.
Upgrade z tříramenného na dvojramený může vnímat a prodávat jako upgrade jenom totální dement. Promiňte mi ten slovník, ale mám pocit že si o nás fakt myslí, že jsme blbci. Chápu, že klasická klientela Škody o tom ví ***, důležité je to slovo "upgrade" a "nové" či "vylepšené"....no uvidíme jak se vám bude prodávat, když vám klesají prodeje pro firemní neřidiče.
pradeda777
....k těm usr.aným svrbínkům by nebyl? 😒]
Určitě byl, ale nejdřív musí ekoteroristické vedení EU skončit v propadlišti dějin!!! 😲
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Technické parametry a mixérový zvuk je jedna věc, ale jako uživatel motorů 1,9 TDI AHF 81kW a K20A2 147kW můžu s klidným svědomím říct, že v běžně používaném pásmu 2-4000 otáček ten komicky malý tříválec jede tak nějak stejně.
HyundaiNexo
Škodovka není nic jiného než Český Vokswagen jen parametry přizpůsobené pro naivní Čechy. Velká marketingová masáž je samozřejmě placena Němci už se konečně probuďte lidi a kupte si pořádné auto. Mizerné turbo motory které jsou jak steroidech hlavně, že jsou nízké emise spotřeba a mají velký odpich na životnost a kvalitu se už dnes nehledí jen hrabat pod sebe to je dnešní doba.