Elektromobily
Přihlásit pro přidání komentáře
elektrikar
Odstranili většinu neduhů, 32A 1f nabíječka byla opravdu opruz :yes: :yes: :yes:
CICERO
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
V prodejích je to ovšem stále zoufalé.
Pavel 49
Pro mě obrovské zklamání, těch 7,4kwh bylo málo a 11 je určitě lepší ale zásadní problém je DC charging které je prostě pomalé, 100kwh to dává asi do 10 - 15% pak to jede na 86kwh do asi 50 - 55% a pak to dal zpomaluje, zatímco E-Tron jede do 80% 140 - 150kwh a pak teprve zpomaluje ale i tak v 99% pořád bere 50 - 60kwh a dá se s ním cestovat, protože I-Pace je sice jinak super a líbí se mě víc, ale každých 250km (na dálnici) čekat 50 - 6o minut se mě fakt nechce. Proto je to auto také spíš zklamání co se prodejů týče a DC charging je hlavní problém, kdyby to jelo 100kwh až do nějakých 80 - 85% tak už by to bylo celkem ok, ale takto ne.
To jednofázové nabíjení je strašná bolest těchto aut...
Už ti hlava zpracovala
1. ŽE nafta JE DOTOVANÁ
2. ŽE bez tý TRVALÝ DOTACE provozu by osobní dieslový auta = skoro neexistovaly?
3. ŽE když ze dne na den zrušíš DOTACI NAFTY tak bazary budou zaplavený nafťákama bez šance je prodat?
Zkus bejt na základě informací alespoň maličko progresivní = co třeba bod 1. ten už si dal, nebo?